Κυριακή 6 Ιουλίου 2014

Ο Πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Λουτράκι Α Ε : Μια όμορφη ατμόσφαιρα

Όπως θα διαβάσατε και θα ακούσατε ο κ. Γκιώνης όρισε τον κ. Γιώργο Ρουμελιώτη αντιπρόεδρο της Λουτράκι Α Ε. Που σημαίνει το δεύτερο βιολί αφού το πρώτο θα είναι ο κ. Δήμαρχος που δεν καταδέχτηκε να μιλήσει με την ζωντανή ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης του Δήμου μας που είναι ο κ. Παύλος Παύλου.
Και από το μπλοκ μου τον παρακαλώ τον κ. Παύλου αν αγαπάει αυτόν τον τόπο (που είμαι βέβαιος ότι τον αγαπά) να συνεχίσει να είναι ενεργός και να μη παραιτηθεί γιατί είμαι βέβαιος ότι το δημοτικό συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές τις τελευταίες τον έχει σήμερα ανάγκη όσο ποτέ ..
Και αυτό θα το διαπιστώσουν οι δημότες όταν θα πηγαίνουν στα δημοτικά συμβούλια και θα δουν με τα μάτια τους την γύμνια την πνευματική που θα υπάρχει. Και την οποία θα διαπιστώσουμε στο μοίρασμα των αξιωμάτων από την μια και από την άλλη τα προσόντα που θα έχουν οι κομιστές των.
Αλλά εκεί που θα υπάρχει τεράστιο πρόβλημα θα είναι οι συνεδριάσεις της Λουτράκι Α Ε πόυ ο πρόεδρος με τον Αντιπρόεδρο θα μιλάνε την Γαλλική με διδάσκαλο του Λιμανιού ή της Τρούμπας.
Και να τι έγραφαν όχι εγώ αλλά οι φίλοι οι σημερινοί για κάποιο διάλογο. που είχαν τα πρώτα βιολιά

Για να σας διευκολύνω δήμαρχος ήταν ο κ. Γκιώνης και αντιδήμαρχος ο κ. Ρουμελιώτης.
Τώρα μπορείτε να πάτε και να βρείτε τον κ. Κουκουλά που να καταθέσει με το χέρι επάνω στο Ευαγγέλιο (μια και ως άνθρωπος της εκκλησίας έχει εξοικειωθεί με αυτά) ότι είσαστε φίλοι καρδιακοί (όπως κατέθεσε για τις άριστες σχέσεις Γιαλοψού - Παύλου). Να πάτε επίσης να βρείτε τον γνωστό μεγαλοδικηγόρο του πρωτοδικείου της Κορινθίας (να με παραμυθιάσει ότι θα μας συμβιβάσει για να? Μη κάνω προτάσεις) και έτσι να καταδικαστώ ερήμην. Να βγει δε ο κ. Γιαλοψός και να γράψει ότι καταδικάστηκε ο συκοφάντης Νικηφόρος Και έτσι να τον τρομοκρατήσετε και να πάψει να γράφει για την δασοπροστασία και τους μισθούς των υπαλλήλων του κυλικείου. και δυστυχώς και τόσα άλλα που θα τα δημοσιεύσω
Και να ζήσουν όλοι καλά και οι δυο Γιώργηδες (Γκιώνης - Ρουμελιώτης) καλύτερα.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο ανιδιοτελείς κ. Σπύρος Γιαλοψός με βοηθό τον άνθρωπο της εκκλησίας κ. Αντώνη Κουκουλά.
Και ο Νικηφόρος απαντά. Ευχαριστώ που μου ανοίξατε τον δρόμο προς τον κ. Ρακιτζή τον επίτροπο διοίκησης.