Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Μια ατμόσφαιρα καφενείου δεύτερης κατηγορίας πρέπει να προβληματίζει και όχι να σε φουσκώνει... σαν Γαλοπούλα

Η γενική συνέλευση κ. Τσιχριτζή ήταν για σας ένα χαστούκι που ίσως επειδή είσαστε χονδρόπετσος δεν καταλάβατε απολύτως τίποτα.
Και με αυτά που είπατε στους υποτακτικούς σου ότι θα σκάσει ο Σκούρτης ( όχι δεν με χαρακτήρισες αληταρά) που όλα πήγαν τόσο ωραία. αφού κανένας δεν μίλησε.
Αλήθεια αυτά που λες βρε πρόεδρε ούτε για ανέκδοτα δεν μετράνε γιατί έχεις κουράσει πλέον και όλοι δεν ασχολούνται μαζί σου. Και να με ευγνωμονείς γιατί με τα δικά μου γραπτά βγαίνεις στην επιφάνεια. 
Σου έκανα μια κριτική χθες στο μπλοκ μου. Και ζητώ από εσένα αν τολμάς να απαντήσεις. Έτσι τιμωρώ κ. ρομαντικέ - χονδρόπετσε πρόεδρε . Δέχτηκα πολλά τηλεφωνήματα και από  τα οποία θα έβγαζες τα συμπεράσματα σου. Γιατί αν στα 70 σωματεία που είναι η δύναμης της ένωσης απουσιάζουν τα 32 δεν νομίζω ότι αυτό είναι υπέρ της διοίκησης  
Μάλιστα ο κ.Παπαδόπουλος που είναι και γιατρός και δικός σου σύμβουλος στην προηγούμενη διοίκηση  της Ε Π Σ Κορινθίας είπε αν δεν υπάρχει γιατρός στο γήπεδο η ομάδα θα μηδενίζεται ομολογώ ότι όλοι γέλασαν . Μπορεί να μας πει ο κ. Παπαδόπουλος πόσα πρέπει να πάρει ένας γιατρό για να πάει στον Άη Γιάννη ή στο Φενεό ή στην Στιμάγκα; 
Κύριε Τσιχριτζή δηλώνω ότι πίσω έχει η αχλάδα την ουρά που σημαίνει ότι " Οι Ενετοί που άλλοτε κυριαρχούσαν στις θάλασσες εγκαινίασαν πρώτοι τα ιστιοφόρα μεταγωγικά όταν ήθελαν να μεταφέρουν το στρατό τους Τα καράβια ήταν ξύλινα και πελώρια και είχαν σχήμα αχλαδιού . Έσερναν δε τις περισσότερες φορές πίσω τους ένα μικρό καραβάκι που έβαζαν μέσα τον οπλισμό και τα πολεμοφόδια όπως ακόμα τρόφιμα και διάφορα πολεμικά σύνεργα . Οι Έλληνες τα είχαν βαφτίσει "αχλάδες"από το σχήμα τους. Έτσι όταν καμιά φορά στο πέλαγος  παρουσιαζόταν κανένα άγνωστο καράβι οι νησιώτες ανέβαιναν πάνω στους βράχους και από εκεί παρακολουθούσαν με αγωνία τις κινήσεις του . Αν ήταν απλώς ιστιοφόρο δεν ανησυχούσαν και τόσο γιατί υπήρχε πιθανότητα να συνεχίσει γι αλλού το ταξίδι.Αν όμως ήταν η Αχλάδα τους έπιανε πανικός γιατί καταλάβαιναν ότι σε λίγο θ άρχιζαν μάχες πολιορκίες πείνα και θάνατοι. Έφευγαν τότε για να πάνε να ετοιμάσουν την άμυνα τους Από στόμα σε στόμα κυκλοφορούσε η φήμη ότι η Αχλάδα έχει πίσω την ουρά . Με την ουρά εννοούσαν το καραβάκι που έσερνε πίσω του το μεταγωγικό. Άρα επίθεση Και έλεγαν "πίσω έχει η αχλάδα ουρά. 

Μιχάλη Τσιχριτζή 

Με πολέμησες με ότι μέσο είχες. Πήγες μαζί με δυο δικούς σου ανθρώπους ως μάρτυρες; κατηγορίας εναντίον μου και να πείτε ότι δεν κινήθηκε μαζί με τους δυο μπράβους το όργανο της τάξεως εναντίον του κ. Πρωτόπαππα 
Επομένως σε πληροφορώ ότι η    αχλάδα έχει πίσω ουρά που σημαίνει ότι θα σε πολεμήσω αμυνόμενος. Και θα κάνω πράξεις που ποτέ δεν θα ήθελα να γίνουν από το άτομο μου. 
Αλλά εσύ με οδήγησες. Πολύ λοιπόν σύντομα θα αποδείξω ότι έχει η αχλάδα ουρά. 
Και σε αυτή την μάχη με οδήγησες εσύ και κανένας άλλος. 
Και να μη ξεχνάς ποτέ τα λόγια του Μένανδρου " ...η ειρήνη δίνει ψωμί στον γεωργό έστω κι αν βρίσκεται ανάμεσα σε βράχια . Αντίθετα ο πόλεμος  του φέρνει δυστυχία έστω κι αν βρίσκεται στο πιο πλούσιο χωράφι"