Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Πρόεδρε της Κορίνθου τον Μιχάλη Τσιχριτζή μ/όνο ο Νικηφόρος θα το στείλει σπίτι του.




Όπως βλέπεις κ. πρόεδρε της Κορίνθου υπάρχει μια φωτογραφία σου και δίπλα ο αγώνας της Κορίνθου με την ομάδα του Παναργειακού.
Είπες στην εκπομπή μου « …και φτάσαμε δυστυχώς να έχουμε πολεμική από κορυφαίο φορέα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να μας κάνει αντιπολίτευση. Με αποτέλεσμα όχι η ομάδα μας να μη έχει ίση μεταχείριση από τους διαιτητές αλλά να αδικείται. 
Βέβαια ο κορυφαίος παράγοντας ήταν ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής που σου έκανε ευθεία επίθεση μέσα; στη γενική συνέλευση 
Και όχι μόνο αυτός. αλλά και πολλοί άλλοι που ξεχνούν την Θήβα και το πρωτάθλημα της ποδοσφαιρικής περιόδου 2007- 2008 που από χιλιόμετρα μακριά μας έρχεται η μπόχα. 
Κύριε  Σταματάκη 
Ίσως να μη γνωρίζετε τι σημαίνει πέμπτη φάλαγγα καλό είναι να διαβάσετε τις παρακάτω αράδες 

Πέμπτη φάλαγγα ονομάζεται η εντός πολιορκημένης πόλης, ή και εμπόλεμης χώρας γενικότερα, εκδηλωθείσαπροπαγάνδα επ΄ ωφελεία του εχθρού. Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να είναι εγχώριος (εσωτερική), ή να προέρχεται απευθείας εκ του εχθρού (εξωτερική). Επίσης, εκδηλώνεται ποικιλοτρόπως, με οτιδήποτε μέσο μπορεί να υπονομεύσει το φρόνημα ή και την ικανότητα των αμυνομένων, ήτοι από δολιοφθορά, μέχρι απλή διασπορά ψευδών ειδήσεων, π.χ. ραδιοφωνικές ανακοινώσεις ή έντυπες προτροπές (φέιγ-βολάν). Ο όρος χρησιμοποιείται συχνά για πολιτικούς λόγους.
Ο όρος χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1936, κατά τον Ισπανικό Εμφύλιο, από τον Εμίλιο Μόλα, στρατηγό των Εθνικιστών, ο οποίος σε ερώτηση δημοσιογράφου για την τακτική του κατά την πολιορκία της Μαδρίτης, όταν οι τέσσερις φάλαγγες οι οποίες διοικούσε πλησίαζαν προς την πόλη, απάντησε πως μια «πέμπτη φάλαγγα» από κατοίκους της Μαδρίτης, οπαδούς της πλευράς του, θα υποστήριζε τις κινήσεις του και θα υπονόμευε τους Δημοκρατικούς μέσα από την πόλη. Κατ' άλλους, η φράση αυτή αποδίδεται στον στρατηγό Χοσέ Ενρίκε Βαρέλα
Και επειδή προβλέπω ότι δεν θα μπορείτε να φτιάξετε ενδεκάδα μάθετε ποιος στενός συνεργάτης σας το όνομα του είναι στη διάθεση σας συνομιλούσε με τον κ. Τσιχριτζή μεγάλο χρονικό διάστημα στο γνωστό ποδοσφαιρικό στέκι που είναι επί της οδού Πατρών.
Σας δίνω μια συμβουλή επειδή έχω δει πολλές περισσότερες αυγές τον ήλιο. Να ενημερώσετε τον κόσμο σε έκτακτη γενική συνέλευση και μετά να παραιτηθείτε. 
Δεν έχετε καταλάβει επιτέλους στο Κορινθιακό  ποδόσφαιρο ποιοι επικρατούν και γίνονται και πρόεδροι φορέων μεγάλων; Αυτοί που βαρύνονται με εγκλήματα ποδοσφαιρικά. Και ένας από αυτούς είναι ο Μιχάλης Τσιχριτζής που δεν ιδρώνει το αυτί ότι και να του γράψω
Μα ένας που κατορθώνει και διοικεί με τα ευρώ του αντιπάλου στις εκλογές αυτός χαρακτηρίζεται άπαιχτος