Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Η θρασύτητα του Σωτήρα Μαυρονάσου μέτρημα δεν έχει και η ανοχή όλων φανερώνει ενοχή


Σωτήρας Μαυρονάσος ο πλαστογράφος που είπε στην γενική συνέλευση τρομερά πράγματα  και όμως κανένας ούτε από τους ευρισκόμενους μέσα στην αίθουσα αλλά ούτε και από αυτούς που έχουν κάποια αρμοδιότητα  που έμαθαν τα λεχθέντα δεν κινήθηκα νομικά και διοικητικά.
Ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος με τον «πύρινο» λόγο του γελοιοποίησε κάθε έννοια νομιμότητας Και προσπάθησε να  αποδείξει  ότι ο Άνθρωπος πιστεύει ότι όταν  παρανομείς και αυτή η παρανομία γίνεται  για το καλό της ομάδας όλα επιτρέπονται..Ίσως να είναι μια καινούργια θεωρία  που την εισαγωγή την κάνει ένας εκπρόσωπος του ιδιόμορφου δικαίου 
Α) Και  ερχόμαστε  στην πλαστογραφία   που  νομίζω ότι με  αυτά που είπε ο κ ΠΡΩΗΝ   πρόεδρος της Κορίνθου ζητούσε με απλά Ελληνικά από την γενική συνέλευση  να του φορέσει το φωτοστέφανο των εξαίρετων πράξεων που έκανε όταν διοικούσε την ομάδα της Κορίνθου. . Γιατί  είπε  ο κ. Σωτήρας ότι η ομάδα πλήρωσε  λίγα Ευρώ μια και ο Αστέρας Τριπόλεως   πλήρωσε την  ζημιά 
Δεν μπόρεσα να καταλάβω το παραμικρό αλλά για να το λένε οι τρανοί κάποια βάση θα έχουν τα λόγια τους 
Ξέχασε όμως να μας πι ο  λαλίστατος κ. Μαυρονάσος για τον υποβιβασμό της ομάδας που ξευτέλισε την ιστορική Κόρινθο  γιατί ο υποβιβασμός έγινε από πλαστογραφία. Και αν το αδίκημα αυτό το έπραξαν 18 ή 38 ή 108 Ομάδες   Προσωπικά εμένα δεν με  ενδιαφέρει και δεν είναι καν επιχείρημα αυτό  κ. Μαυρονάσο. Για μένα είσαι κ. Σωτήρα Μαυρονάσο ένας πρόεδρος της Κορίνθου που υποβίβασε την ομάδα που διοικούσες όχι αγωνιστικά αλλά με ποινικό αδίκημα. Τώρα πως αυτό δεν το είδαν οι δικηγόροι που ήταν μέσα στην αίθουσα και μάλιστα ο κ. πρόεδρος της ένωσης υπάρχει μια δικαιολογία. Ο σκοπός (που είναι να μη πληρώσουμε τις οφειλές προς το δημόσιο) μας υποχρεώνει να καταπίνουμε ακόμα χειρότερα που ακολουθούν.
Β) Και ερχόμαστε σε αυτό που είπε ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος και δεν έπεσε η σκεπή του εργατικού κέντρου. Γιατί πιστεύω ότι πρώτη φορά πρέπει μέσα σε γενική συνέλευση να ακούστηκε αυτό που προσβάλει όλη την Κορινθία. Γιατί είπε ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος όταν είχαμε δέκα τέσσερις (14) βαθμούς διαφορά από την ομάδα που ήταν δεύτερη και αυτή ήταν ο  Μανδραϊκός και  είχαμε βγει πρωταθλητές είχαμε την ευχέρεια  να κάνουμε τα πάντα  Για να  αναπνεύσουμε λοιπόν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΩΣΑΜΕ ΔΥΟ - ΤΡΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  Και δεν τόλμησε κανένας να πει το παραμικρό. Σαν η ομάδα της Κορίνθου να έκανε έργο φιλανθρωπικό.και η ομάδα αυτή την περίοδο την συγκεκριμένη έπαιρνε ευρώ από τον δήμο. 
Γ) Βέβαια όλα αυτά τα εμετικά που  είπε ο κ. Σωτήρας Μαυρονάσος  για την εποχή που ήταν παίκτης του Αχαρναϊκού δεν τολμώ να τα γράψω γιατί με προκαλούν αηδία. Γιατί φανερώνουν συναλλαγές που πρέπει να τιμωρούνται από τον ποινικό και όχι αθλητικό νόμο. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν οι παρευρισκόμενοι να τα θεωρούν όλα φυσιολογικά και να μη αντιδρά κανένας 
Δ)  Πρέπει να βγει ο κ. Πνευματικός και να απαντήσει σε αυτά που είπε ο κ. Μαυρονάσιος ότι ένας ολόκληρος δήμαρχος εκβιάστηκε από έναν αεριτζή και τον υποχρέωσε να παραιτηθεί ο Σωτήρας από την Κόρινθο.Και δεν μας τα είπε τότε που έφαγε την κλοτσιά αλλά τώρα που μας παρουσιάστηκε και πάλι ως σωτήρας λόγω ονόματος. Αλλά μια απλή ερώτηση θέλω να κάνω στον κ. Μαυρονάσο που θα έχει τίια  σκέλη Πόσα ευρώ του κ. Μπεθάνη  διαχειρίστηκε. Πόσα ευρώ έβαλε στην Κόρινθο ο αεριτζής κ. Μπεθάνης . Και αν είχε το δικαίωμα να του δείξει ο Μπεθάνης την πόρτα χωρίς την μεσολάβηση του δημάρχου  


Κύριε Μαυρονάσο.

Συνεχίζω να έχω την  ίδια γνώμη που είχα  για την  αφεντιά σου  Δηλαδή ότι όχι μόνο είσαι ακατάλληλος να συμμετέχεις σε μια ομάδα αλλά και επικίνδυνος επειδή θεωρείς θεμιτή κάθε πηγή που μπορείς να πάρεις ευρώπουλα. .
Δεν τα είπες καλά για την ενημέρωση που σου έκανα. Ναι σου είπα ότι και ανιψιός του Ωνάση να είσαι δεν θα μπορέσεις να προχωρήσεις.
Και εσύ μου γέλασες ειρωνικά σαν να μου έλεγες πας να με τρομοκρατήσεις αλλά αυτά όχι σε μένα. Και είχες ένα ειρωνικό ύφος σαν να μου έλεγες «θα μάθεις εμένα από οικονομικά»
Θυμάσαι που με κατέβασε από το βήμα ο κ. Περαχωρήτης { με την συνεργασία του κ. Φαρμάκη ( αλήθεια που ήταν στη δεύτερη συνέλευση)} που τώρα είναι συνεργάτης σου Για να μη ανακοινώσω και μάθουν οι φίλαθλοι την δεινή θέση που τότε  βρισκόταν  η ομάδα Και όταν τα έλεγε αυτά σε βάρος μου δεν ήταν ένας παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αλλά ένας αναπληρωματικός σύμβουλος  της Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου που διοικεί το ποδόσφαιρο . Πουν έγινε και τακτικό μέλος και παραβίασε το καταστατικό της ένωσης που απαγορεύει τον σύμβουλο να είναι και προπονητής Και αναγκάστηκε να παραιτηθεί από σύμβουλος με τα δικά μου δημοσιεύματα. 
Δεν γνωρίζω πόσα χρόνια διοίκησες κ. Μαυρονάσο. Είσαι όμως υποχρεωμένος να έχεις αντίγραφα της εξελεγκτικής επιτροπής και τους οικονομικούς απολογισμούς γιατί είμαι βέβαιος ότι θα σε χρειαστούν αφού έχεις διαχειριστεί και δημόσιο χρήμα.
Πιστεύω ότι θα θυμάσαι όταν ήρθες να σε ενημερώσω σου είπα ότι έχω δώσει 1.400 ευρώ για την εκτύπωση των εισιτηρίων διαρκείας και μου υποσχεθήκατε ότι θα μου τα δίνατε. Το ίδιο είπε και ο κ. Φαρμάκης όταν ήρθε να παραλάβει  τα δικαιολογητικά του ταμείου. 
Βέβαια την ευθύνη για όλες αυτές τις παρανομίες δεν τις έχετε μόνο εσείς αλλά ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο

Η απουσία του κ. Μάριου Σταματάκη από την γενική συνέλευση 

Και εδώ έχουμε μια παγκόσμια πρωτοτυπία Να απουσιάζει ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο από την συνέλευση . Μα αυτό σε ξεχωριστό κεφάλαιο.