Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Άρχοντα Λουδοβίκε 14 ένας υποτακτικός ρωτά: Ο ΒΟΥ αντιπρόεδρος σας μπορεί να παίρνει αυτές πρωτοβουλίες

μ






Παρουσίαση του Νέου Δ.Σ. του Ατρομήτου στην Πολιτική Ηγεσία του Νομού



Ύστερα από πρωτοβουλία του επίτιμου προέδρου κ. Δημήτρη Μπιτζιου
έγινε η παρουσίαση του επανεκλεγέντα προέδρου κ. Αλέξανδρου Αθανασόπουλου

και του υπολοίπου Δ.Σ.
στον τέως υπουργό και νυν βουλευτή Κορινθίας κ. Νίκο Ταγαρα,
στον Δήμαρχο Κορινθίων κ. Βασίλη Νανόπουλο,
στον Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή,
στον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αντώνη Κυριαζή,
στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού κ. Γιάννη Καρασσάβα
και στον πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής
κ. Σωτήρη Παπαδημητρίου.
Επίσης στην παρουσίαση του νέου Δ.Σ. έδωσε το παρών
& ο κ. Ηλίας Λαρσινός, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Λαρσινός.

Ο πρόεδρος και όλο το Δ.Σ. τους ευχαριστούν θερμά για την στήριξη
και την αμέριστη συμπαράσταση που δήλωσαν στον δύσκολο δρόμο
που έχει να διανύσει η εκπρόσωπος του νόμου μας και του Δήμου μας
στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.


Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Προσωπικά θεωρώ τον Δημήτρη Μπίτζιο έναν ευκαιριακό άνθρωπο του ποδοσφαίρου που μέχρι σήμερα τίποτα το θετικό δεν έχει προσφέρει γενικά στο Άθλημα  αλλά αυτό χρησιμοποίησε για να γίνει Αντιδήμαρχος  αφού με ικανότητες ακροβατικές άλλαζε  πόστα στη δημοτικά Πρώτα με τον Πνευματικό τώρα με τον Νανόπουλο. 
Το δημοσίευμα αυτό παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον γιατί προσκεκλημένοι του επίτιμου ήταν πρώτα ονόματα του πολιτικού μας άλλα και του οικονομικού  μας χώρου. Αυτόν το τίτλο που το βρήκε αυτός που προσφέρει τις αερίστηκες υπηρεσίες του  στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. 
Απ ότι γνωρίζω σήμερα ο ουρανοκατέβατος στο χώρο του ποδοσφαίρου Δημήτρης Μπιτσιος είναι ΒΟΥ αντιπρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας και βάσει του καταστατικού δεν μπορεί να έχει άλλη δραστηριότητα Αυτομάτως αν τηρηθεί το καταστατικό ο κ. Αντιπρόεδρος πρέπει να αποχωρήσει από την θέση του  Τώρα θα μου πεις γυρεύω ψήλους στα άχυρα αφού και ο ενωσιακός προπονητής προπονεί και ομάδα. 
Τώρα εδώ έχουμε και ολίγον πλάκα. Απ ότι γνωρίζω πρόεδρος ο ουσιαστικός είναι ο Αλέξανδρος Αθανασόπουλος που έχει μια κουλτούρα και δεν είναι ούτε από το Χιλιομόδι αλλά ούτε και κάθεται εκεί  αλλά στην Αρχαία Κόρινθο 
Σε βάλανε πρόεδρε για να ματώνεις οικονομικά και άλλοι να κάνουν τις δημόσιες σχέσεις  Αφού εσένα δεν σε γνωρίζει κανένας και αυτός είναι ο στόχος  του όταν θα σε αποκαθηλώσει το μόνο βέβαιο είναι ότι  θα σου λείπουν  πρόεδρε ένα χρηματικό ποσόν από τον οικογενειακό σου προϋπολογισμό. Αυτές οι συγκεντρώσεις γίνονται για λόγους εντυπωσιασμού Που σημάνει λάδι μπόλικο και τηγανητά τίποτα. 
Πρόεδρε  Αλεξανδρόπουλε δυο λύσεις υπάρχουν ή να παραδώσεις και ουσιαστικά στην προεδρία στον επίτιμο ή να του δείξεις την πόρτα της εξόδου. Όποια άλλη λύση βρείτε ανεπανόρθωτα θα σας εκθέσει