Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Το Κορινθιακό ποδόσφαιρο δεν μπορούν να το διοικούν ανεπάγγελτοι

Αλμπέρ ΚαμύΌλα όσα ξέρω για την ηθική και την αίσθηση καθήκοντος τα έχω μάθει
από το ποδόσφαιρο.
(στα νιάτα του ήταν τερματοφύλακας)



ΝΤΡΟΠΗ για την πολη μας να μην υπάρχουν πολιτικοι ΑΝΤΡΕΣ με το ανάλογο ανάστημα και ήθος

Διαβάζοντας τον πινακα με τις επιχορηγήσεις από τον Δήμο Κορινθιων παρατηρουμε ότι
επιχορηγουν τα ποδοσφαιρικα σωματεία βάση της κατηγορίας που συμμετείχαν την περίοδο 2019-20 εκτός της Ομάδας της καρδιας του δημάρχου που την επιχορηγεί με βάση την κατηγορία που προτιθεται να λάβει μέρος το 2020-21 με 15000 ευρώ, δίχως να γνωριζει σε ποιο όμιλο θα παιξει με τι έξοδα αν θα έχει ταξίδια και βεβαίως χωρίς να έχει κάνει δήλωση συμμετοχής στη Ομοσπονδία. Τα ποσα δε που επιχορηγεί τα υπόλοιπα -700 , 1000 και 2000- μετά από 7 χρόνια οικονομικου αποκλεισμου είναι χρήματα επαιτείας και αποτελουν προσβολη για την κοινωνία και την νεολαία μας. Τα χρήματα που ανακοίνωσαν για τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ βεβαίως και δεν θα τα αποδεχθούμε και τα προσφερουμε να προστεθούν στο σωματείο του δημάρχου και των συνεργατών του. ΝΤΡΟΠΗ για την πολη μας να μην υπάρχουν πολιτικοι ΑΝΤΡΕΣ με το ανάλογο ανάστημα και ήθος..

Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Το να ζητά ο πρόεδρος -- προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω πολιτικούς με το ανάλογο ανάστημα και ήθος μοιάζει σαν να μη υπάρχει μνήμη σε ορισμένους σ αυτό τον τόπο.
Αυτός όταν η ομάδα του ήταν στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας που είχε πλήρως γελοιοποιήσει το κορινθιακό ποδόσφαιρο έβαλε δέκα έξι ( 16 ) Δημοτικούς συμβούλους να περάσουν ως βοήθεια στην ομάδα του 30. 000 ευρώ ή σε δραχμές 10.200.000 Και μέσα σ αυτούς που υποστήριξαν το αίτημα αυτό ήταν και ο σημερινός Δήμαρχος. Και έρχεται ο άνθρωπος που έχει καταντήσει την ομάδα την ιστορική να μη την συνοδεύει κανένας και να πει χωρίς να κοκκινίζει ( αλλά που να βρει αυτό το χρώμα της ντροπής.) και γράφει "της Ομάδας της καρδιας του δημάρχου που την επιχορηγεί με βάση την κατηγορία που προτιθεται να λάβει μέρος το 2020-21 με 15000 ευρώ δίχως να γνωριζει σε ποιο όμιλο θα παιξει με τι έξοδα αν θα έχει ταξίδια και βεβαίως χωρίς να έχει κάνει δήλωση συμμετοχής στη Ομοσπονδία."
Όλα αυτά είναι ανυπόστατα γι αυτούς που γνωρίζουν το Α του ποδοσφαίρου και ο κριτής των πάντων να κάθεται στην θέση του προέδρου Αυτός δεν είναι λόγος να μη εγκρίνουν τα 15.000 ευρώ Και ο δήμος τα έδωσε σε μια ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας. Και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι επίτιμος πρόεδρος του Ατρόμητου Χιλιομοδίου είναι ο ΒΟΥ Αντιπρόεδρος της ένωσης και αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων Που μοιάζετε αφού και οι δυο αμφισβητήσατε των ανδρισμών των Κορινθίων Διαιτητών Και αντί να τον απαγορεύσουν την είσοδο στα γήπεδα έχει το θράσος να ασκεί κριτική.
Αλλά δεν τόλμησε να κάνει μήνυση στον Αρκάδιο Βαζέχα που σε συνέντευξη του τον κατηγόρησε ότι δεν πλήρωνε αυτόν και τους συναδέλφους Και τους έβαζε να κάνουν μπάνιο χειμώνα Ο κ. Γ@Μ@Ω γελοιοποίησε την πειθαρχική επιτροπή της ένωσης και αυτή που ορίζει τους διαιτητές Τις δυο σπουδαίες επιτροπές τις κατάργησε αφού αυτός διοικεί την Ένωση
Και αυτοί που του δίνουν χορηγίες γιατί δεν του κάνουν μια απλή ερώτηση Εκτός από προπονητής τι άλλο επάγγελμα έχει για να μπορεί να διοικεί μια ποδοσφαιρική ομάδα.
Μια και οι πολιτικοί που δεν έχουν ανάστημα και ήθος δεν τολμούν να κάνουν αυτή την ερώτηση την κάνω εγώ " Κύριε Γ@Μ@Ω ποιο είναι το επάγγελμά σου.