Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Πετύχαμε την αλλαγή του σκοταδισμού.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου συγχαίρει το νέο Δ.Σ του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κορινθίας


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας
συγχαίρει το νέο Δ.Σ του Συνδέσμου προπονητών του Νομού μας για την εκλογή του.
Ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου να ευχηθούμε επίσης
καλή επιτυχία στο δύσκολο λειτούργημα που επιτελείτε όλοι οι προπονητές
εντός και εκτός των Κορινθιακών γηπέδων
Ευχόμαστε από καρδιάς καλή δύναμη στον Πρόεδρο και τα υπόλοιπα μέλη του,
εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί η άψογη συνεργασία
που υπήρχε και με το απερχόμενο Δ.Σ του συνδέσμου προπονητών
Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 
Ο σημερινός πρόεδρος έχει δεσμούς αίματος με τον Λουδοβίκο 14 αφού ο αδελφός του Νικόλαος Μαργέτης είναι αναπληρωματικός ταμίας της Ένωσης και όπως οι πληροφορίες μας γνωρίζουν και ο διάδοχος του Νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Μιχάλη Τσιχριτζή. στη θέση του προέδρου Το μόνο κακό είναι ότι οι πληροφορίες δεν θα υλοποιηθούν. Και έχει και δεύτερο αδελφό τον πλούσιο αλήτη Γιώργο Μαργέτη. Με αυτές τις περγαμηνές γιατί να μη υπάρχει άψογη συνεργασία με τον πρόεδρο Βλαχοπάνο που αγέροχα δέχεται να τον αμφισβητούν τον δικό του ανδρισμό και των συντρόφων του και μάλιστα από τον Βου αντιπρόεδρο της ένωσης. . Ο απερχόμενος πρόεδρος μια καλημέρα είχε με τους μεγάλους και ποτέ δεν δημιούργησε προβλήματα στην Μεγάλη Πύλη Νοταρά 48 Ο νέος πρόεδρος έχει συνεργαστεί  και με τον κ Γ@Μ@Ω που αν και πρόεδρος -- προπονητής του Π Α Σ διοικεί την ένωση 
Πρόεδρος των προπονητών και πρόεδρος των διαιτητών του Νομού Κορινθίας δυο πιστά εξαπτέρυγα του Λουδοβίκου 14  Αυτή είναι η αλλαγή που χρόνια πολλά ονειρευόμαστε να δούμε.
Θα ήθελα να ρωτούσα γιατί η διοίκηση της αλλαγής  δεν μας γνωρίζουν πόσα μέλη  έχει και πόσα είναι ταμιακός σωστοί. και πόσοι από αυτούς ψήφισαν.
Ο Νικηφόρος θα παρακολουθεί την αλλαγή του σκότους και θα γράφει και ας τον γράφουν. Είμαι βέβαιος ότι η ξαστεριά θα έρθει. στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο αλλά τότε δεν θα υπάρχουν ομάδες.