Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Καλά δεν υπάρχει ένας από τους δημοτικούς άρχοντες του Δήμου Κορινθίων που επαναστατεί με τα λόγια του κ. Γ@Μ@Ω

...ΝΤΡΟΠΗ για την πολη μας να μην υπάρχουν πολιτικοι ΑΝΤΡΕΣ με το ανάλογο ανάστημα και ήθος
                                                               Τάδε Έφη ο κ.Γ@Μ@Ω

Βγαίνει ένας πρόεδρος ενός σωματείου που εκτελεί και χρέη προπονητή και κάνει την επώνυμη
καταγγελία ότι είναι ντροπή για την πόλη μας να μην υπάρχουν πολιτικοί άντρες με το ανάλογο ανάστημα και ήθος και αυτό να μη συγκινεί κανέναν . Και εγώ σήμερα θα ασχοληθώ πρώτα με τους τοπικούς άρχοντες που τους χαρακτηρίζει έτσι ένας επαγγελματίας του ποδοσφαίρου .Και δεν είναι η πρώτη φορά που άνθρωπος αυτός κάνει δηλώσεις με ανεπίτρεπτες εκφράσεις και όλοι όλα αυτά τα θεωρούν φυσιολογικά γιατί λέγονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που όλοι κρατούν μια σιωπή που προσωπικά δεν μπορώ να εξηγήσω. Ενώ υπάρχουν περιπτώσεις που άλλοι μόλις κουνήσουν τα χείλη τους πέφτει ο κατευθυνόμενος πέλεκυς της δικαιοσύνης. Και εδώ θέλω να επισημάνω την ευαίσθητη στάση του πολιτικού--βιομηχάνου Γιώργου Μουρούτσου προς το πρόσωπο μου. Που ναι μεν ήθελε να το παίξει μάγκας με ζωγράφισε ότι εκτελώ συμβόλαια και ότι ούτε υπηρετώ την δημοσιογραφική δεοντολογία  και ότι δεν γνωρίζω την λέξη αξιοπρέπεια Και επειδή είναι δειλός κρύφτηκε πίσω από την ανωνυμία. Τώρα όμως τον κατηγορεί επώνυμα ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος που είναι ένας βραβευμένος χορηγός ο δειλός βιομήχανος ότι δεν έχει το ανάλογο ανάστημα  και ήθος γιατί στην Κορινθία δεν υπάρχουν πολιτικοί άνδρες. Το τραγικό εδώ κ. Βιομήχανε είναι  ότι με τα δικά σας ευρώ του έδωσες το δικαίωμα να αμφισβητήσει το ήθος σας το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου. Και η αιτία όλης αυτής της φασαρίας είναι ότι δεν άνοιξε το χρηματοκιβώτιο ο Δήμαρχος παλαιός ( Πνευματικός ) και νέος ( Νανόπουλος) να γεμίσουν την ποδιά του με χρήματα των δημοτών. Και καλά κάνει αφού αυτούς που σήμερα στηλιτεύει τους είχε ασπίδα για να πολεμάει τον Πνευματικό. Και απορώ πως ακόμα δεν έχει αντιδράσει ο Νίκος Σταυρέλης που γνωρίζει ότι το εκτιμώ Μήπως ο χορηγός Μουρούτσος τον έχει εκθέσει και γι αυτό σιωπά;
Εδώ πρέπει να πάρει θέση η ένωση που είναι πρόεδρος μέλους της και να μας πει αν δυσφημεί το άθλημα που με την ιδιότητα που φέρει καταφέρεται εναντίον των πολιτικών επειδή δεν του έδωσαν τα ευρώ των δημοτών να διοικήσει μια ομάδα .
Αλλά και ο σύλλογος των προπονητών που επιμένουν ότι θα κάνουν την αλλαγή στο χώρο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου ( ενώ εγώ πιστεύω είναι όργανο του Λουδοβίκου 14 ) θα καλέσουν τον προπονητή κ. Γ@Μ@Ω να δώσει εξηγήσεις σ αυτά που δήλωσε για τους τοπικούς πολιτικούς.
Είμαι βέβαιος ότι τίποτα από αυτά δεν θα γίνουν. Οι πολιτικοί μας ( που εδώ πρέπει να ζητήσουν συγνώμη από τον Πνευματικό  που το δρόμο αυτού ακολούθησαν ) θα μείνουν με την ταμπέλα ότι στερούνται ήθους.Η ένωσης θα καμαρώνει που ένας δικούς τους κεραυνοβόλησε τους τοπικούς πολιτικούς. Και ο πρόεδρος των προπονητών θα δηλώσει ότι είμαι υπερήφανος που συνεργάστηκα με τον κ. Γ@Μ@Ω που δεν υπολογίζει κανέναν.
Και θα μείνει μόνος του ο Νικηφόρος να υποστηρίζει ότι είμαστε μια νυμφομανής κοινωνία που δεν κάνουμε επιλογή επιβητόρων.  Καλή νύχτα να έχετε.