Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Ένα δικό μας παιδί ο Σταύρος Τζαναβάρας προπονητής του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

Παπούτσι από τον τόπο σου ...που εδώ δεν μπαλωμένο






Διαβάζω

Η ανακοίνωση του Ατρόμητου:

«Ο Α.Σ. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Σταύρου Τζαναβάρα. Ο νεαρός τεχνικός έχει διατελέσει προπονητής στον Ερμή Κορυδαλλού (Γ’ Εθνική) και στην Α.Ε. Χαραυγή (Α’ Πειραιά).
Επίσης έχει διατελέσει βοηθός προπονητή σε ομάδα Super League (Λεβαδειακός). Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν και οι συνεργάτες του. Σταύρο καλωσόρισες στην οικογένεια του Ατρόμητου».
Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 
Είμαι υποχρεωμένος να συγχαρώ την διοίκηση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου που έκανε ένα θετικό διπλό βήμα. Πήρε Κορίνθιο προπονητή από την μια και από την άλλη έναν σοβαρό άνθρωπο Τον θυμάμαι τότε που  με τον αείμνηστο ιεραπόστολο του ποδοσφαίρου  Αλέκο Αμπαδιωτάκη είχαμε κάνει την επανάσταση στις παιδικές ομάδες. Και που δεν πήγα με τον τηλεοπτικό φακό της Ηλέκτρας να προβάλω τα παιδάκια. Και θυμάμαι στον τελικό που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο είχαμε περισσότερο κόσμο από τον τελικό του κυπέλλου  Κορινθίας. Στον παιδικό αγώνα έπαιζαν ο Κύψελος που ο Αλέκος Αμπαδιωτάκης είχε κάνει την ομάδα θαύμα με τον Τενεάτη Αθικίων  που τότε και το χωριό είχε πολύ καλούς παίκτες. Και μέσα σ αυτούς ήταν ο Σταύρος Τζαναβάρας που εκτός του ποδοσφαιρικού του ταλέντου θαύμαζα και την σοβαρότητα του. Για μένα δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει πλήρως την  ποδοσφαιρική  του αξία. . Δεν γνωρίζω ως προπονητής τι μετρά αλλά ποντάρω στη σοβαρότητα του. Και τον προτιμώ από αυτούς που έρχονται και μέσα σε δυο μήνες φεύγουν αφού ούτε ικανότητες έχουν και τίποτα δεν τους κρατάει εδώ στη Κορινθία.