Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Ξεκουμπίσου μαζί με την παρέα σου Μιχάλη Τσιχριτζή γιατί στην Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία


Μην ξεχνάτε ότι όλα όσα έκανε ο Χίτλερ στη
Γερμανία ήταν σύμφωνα με το νόμο…


Ο Λουδοβίκος επέλεξε για έμβλημά του τον ήλιο. Ο ήλιος είναι το άστρο που δίνει ζωή, είναι το σύμβολο της τάξης. Βασίλευε ως ήλιος στην γαλλική βασιλική αυλή, στους ευγενείς και στην Γαλλία. Μάλιστα σε μια γιορτή των Βερσαλλιών ο Λουδοβίκος μεταμφιέστηκε σε ήλιο.

Σας παρουσίασα ένα άρθρο που είχε ως θέμα το καταστατικό της ένωσης που κατά την γνώμη με στοιχεία αποδεικνύω ότι αποτελεί προσβολή για το δημοκρατικό μας πολίτευμα. 

Και ας σταθούμε στο 

Άρθρο 21 :   Καθορισμός των Αντιπροσώπων 



1. Κάθε σωματείο εκπροσωπείται στη Γ.Σ. δια αντιπρόσωπου του.
2. Ο τακτικός αντιπρόσωπος μαζί με τον αναπληρωματικό του ορίζονται με  απόφαση του Δ.Σ. των σωματείων, πρέπει δε να είναι μέλος του εκπροσωπουμένου σωματείου, δύναται δε ως τοιούτος να ορισθεί και μέλος του Δ.Σ.αυτού.
3. Οι αντιπρόσωποι νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ. Κορινθίας το αργότερο προ τριών ημερών μη συμπεριλαμβανομένης της ημέρας αποστολής, ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου του αντιπροσωπευομένου  σωματείου – μέλους.

Και το δικό μου ερώτημα που βγαίνει άνετα γιατί να γίνονται εκλογές στην ΄Ένωση Κορινθίας αφού μη υπαρχούσης αντιπολίτευσης άνετα θα μπορέσει να λειτουργήσει ως μαγειρείο όπως στις εκλογές του 2017 


11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 



Σχολιάζει ο Νικηφόρος



Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 
Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 
Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω. 

Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις

Βοήθημα 
χρηματικό ποσό που δίνεται σε κάποιον για να καλύψει ένα μέρος των αναγκών του

Τώρα  πρέπει η ένωση να μας γνωρίσει τα κίνητρα που έδωσε τα δάνεια και τα βοηθήματα 

Και έρχεται το άρθρο 30 και ρίχνει ταφόπετρα σ όλα αυτά 

  " ...μετά την διαλογή των ψηφοδελτίων η Εφορευτική ανακηρύσσει ως επιτυχόντες για τακτικά και αναπληρωματικά μέλη του Δ Σ και της Ε Ε τους υποψήφιους που έλαβαν την σχετική  πλειοψηφία.  "

Και εδώ θυμάμαι τα λόγια που είπε κάποιος μεγάλος " ...πολίτευμα χωρίς έλεγχο σε τυρανία καταλήγει " Γι αυτό έχουμε καταργήσει και την πειθαρχική επιτροπή αλλά και αυτή που ορίζει τους διαιτητές αφού τα ανδρείκελα που σήμερα υπάρχουν τα έχει αντικαταστήσει ο κ. Γ@Μ@Ω που έχει ως πρόεδρος --προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος έχει με τις ευλογίες του Λουδοβίκου 14 γελοιοποιήσει το ποδόσφαιρο της Κορινθίας. 

Και όλα αυτά τα δημιούργησε  ο εικονικός Λουδοβίκος 14 το 2010 όταν με βεβαίωνε το 2009 ότι θα καταργήσει όλα αυτά εκλογικά συστήματα που προσβάλουν την Δημοκρατία. 
Το τραγικό εδώ είναι ότι αν ζούσε ο προκάτοχος του Λουδοβίκος 14 δεν θα τολμούσε να ακουμπήσει τίποτα απ όλα αυτά.