Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Όποιος δεν μπορεί να καταλάβει τη σιωπή σου, δεν μπορεί να καταλάβει ούτε τα λόγια σου. J.R.R. Tolkien, 1892-1973, Άγγλος συγγραφέας


Edward Bulwer-LyttonΗ πένα είναι πιο δυνατή από το ξίφος.


eKorinthos - Πλήθος παρεμβάσεων στήριξης των καταστηματαρχών της ...Ο Δήμαρχος Κορινθίων Β.Νανόπουλος σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ...Β.Νανόπουλος: "Δικαιωνόμαστε για την στάση μας στο Δ.Σ. του Δήμου ...Β.Νανόπουλος στον Ηλέκτρα: "Αλλαγή από την πρώτη Κυριακή στον Δήμο ...George Nastoulis - Posts | Facebook

Πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος :...ΝΤΡΟΠΗ για την πολη μας να μην υπάρχουν πολιτικοι ΑΝΤΡΕΣ με το ανάλογο ανάστημα και ήθος

Σας παρουσιάζω πέντε επαγγελματίες δημοσιογράφους που ασχολούνται με τα τοπικά θέματα και ιδίως με την τοπική αυτοδιοίκηση που είναι και η πηγή ειδήσεων αλλά και διαφημίσεων.
Και βγαίνει ο πρόεδρος ενός ποδοσφαιρικού σωματείου που έχει στην κυριολεξία γελοιοποιήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο με τις πράξεις του και τις παραλείψεις του και δηλώνει : Ντροπή για την πόλη μας που δεν υπάρχουν πολιτικοί άνδρες με ανάλογο ανάστημα και ήθος
Και οι πολιτικοί που σχεδόν οι περισσότεροι είναι εκτεθειμένοι αφού υπήρξαν η ασπίδα του σημερινού υβριστή τους για ένα αίτημα που τους είχε γίνει λάβαρο εναντίον του Πνευματικού του εχθρού του ιστορικού Π Α Σ.
Και η αιτία ήταν που δεν του έδωσε ο Πνευματικός 30.000 ευρώ για την ομάδα του Π Α Σ που αυτοί με την ψήφο τους αποφάσισαν να τα δώσει ο παλαιός Δήμαρχος.
Και έρχεται ο επαναστάτης Νανόπουλος και γίνεται εξουσία και δίνει στην ομάδα του υβριστή προέδρου που με την πάροδο του χρόνου έχει απαξιώσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. το ποσό των 2.000 ευρώ. Και κανένας δεν τολμά να του πει λέξη γι όλα αυτά που τους καταμαρτυρεί γιατί όταν ήταν μαζί τους αυτά έλεγε για τον Πνευματικό. Και στο ψηφοδέλτιο του Νίκου Σταυρέλη συμμετείχε μάλιστα και συγγενικό πρόσωπο του.
Καλά οι τοπικοί μας άρχοντες δεν μπορούν να ανοίξουν το στόμα τους αφού έχουν εκτεθεί ανεπανόρθωτα με την συμμαχία που είχαν με τον σημερινό εκτιμητή τους που δημόσια τους κατηγορεί δεν έχουν ανάστημα και ήθος.
Αλλά οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι γιατί δεν γράφουν ένα σχόλιο αφού αυτή είναι η αποστολή τους. Προσωπικά που εγώ ο ερασιτέχνης ( δεν πληρώνουμε ) με ευλάβεια τηρώ.
Γιατί όποιο θέμα διαβάσω ή δω αμέσως το σχολιάζω. Βέβαια εγώ δεν δέχομαι διαφημίσεις και αυτή είναι η αρχή μου. γι αυτό τολμώ να κρίνω όλα αυτά που συμβαίνουν στο νομό μας και όχι μόνο.