Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Ο Νικηφόρος σχολιάζει πολιτικά Το θέμα είναι : Το αβανταδόρικο μπλοκ Λουτράκι 365


Νικηφόρος :

Δεν ελπίζω  δεν περιμένω 

               ΤΙΠΟΤΑ
γιατί να μη είμαι λεύτερος να γράφω αλήθειες



Αυτό δεν χαρακτηρίζεται Δημοσιογραφία αγαπητοί του μπλοκ  Λουτράκι 365





Δεν έχει τέλος η κατρακύλα στο Λουτράκι: Ρουμελιώτης: Είστε κότες - Βασιλείου: Κοκοκο! τίτλος δημοσιεύματος 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Δεν είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος ( δεν βγάζω χρήματα από την δουλειά αυτή ) και γι αυτό δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς τους τίτλους που βάζουν στο ίδιο καλάθι της ενημέρωσης τον προκλητικό Γιώργο Ρουμελιώτη ( που προσπαθεί ο λαοπρόβλητος Δήμαρχος Γκιώνης να του βγάλει τον φούμο με τον οποίο τον έχουν βάλει οι δημότες διορίζοντας τον σε έμμισθες θέσεις που τα ευρώ τα πληρώνουν αυτοί που τον αποδοκίμασαν ) με τον γιατρό Δημήτρη Βασιλείου που σε χθεσινό δημοσίευμα τον χαρακτήρισα έναν ήρωα με παντούφλες. Και είμαι υποχρεωμένος να εξηγήσω όχι μόνο το τίτλο αλλά και τον ρόλου  του αξέχαστου  Βασίλη Λογοθετίδη που παίζει  στα δημοτικά του Δήμου Λουτρακίου Πέραχωρας Αγίων Θεοδώρων  ο γιατρός. 
Ο μεγάλος Ισπανός ζωγράφος Σαλβαντόρ Νταλί είχε πει ότι " ...όλη μου την ζωή καθόρισαν δυο άκρα :η κορυφή και ο πάτος " Και εσείς ταυτίζοντας τον υπάλληλο του Δήμου με τον εκλεγμένο σύμβουλο  θέλετε να τον κατεβάσετε γιατί μόνος ο ,Ρουμελιώτης  θα δυσαρεστούσατε τον κ. Δήμαρχο. που τον έχετε ανάγκη και δεν θέλετε να σας  κλείσει την πόρτα Γι αυτό και εγώ που δεν την γνωρίζω ούτε θέλω να την μάθω τα γράφω όλα αυτά.  
Ρουμελιώτης υπάλληλος του Δήμου  που τον πληρώνω εγώ χαρακτήρισε τον εκλεγμένο σύμβουλο Βασιλείου κότα 
Και ο Βασιλείου του απάντησε Κο.Κο.  μιμούμενος την γλώσσα του πτηνού που ο έμμισθος υπάλληλος τον χαρακτήρισε. 
Και χωρίς να κοκκινίζει το χαρτί που το γράψατε συνεχίζετε και τονίζετε  αυτά που είπε ο Ρουμελιώτης μετά  την απάντηση του Βασιλείου  
" Έτσι μπράβο  μπράβο κοιτώντας στο καθρέπτη και πες είμαι κότα" 
Αυτά τα έγραψα και τα επαναλαμβάνω για να σας υπενθυμίσω το κατρακύλα δεν μπαίνει στον αβανταδόρικο τίτλο σας που θέλετε να παραλληλίσετε τον Ρουμελιώτη με τον Γιατρό. 
Και εδώ έχουμε  τον  τίτλο του κινηματογραφικού έργου που πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει ο αξέχαστος  Βασίλης Λογοθετίδης " ένας ήρωας με παντούφλες"
Στο έργο οι πολιτικάντηδες της πολιτικής εκμεταλλεύτηκαν την ένδοξη ιστορία του Στρατηγού.. Και ΄στην περίπτωση του γιατρού και εσείς που γράψατε αυτά και όλοι οι άλλοι στην κυριολεξία λεηλατείτε την αγάπη που τρέφει ο γιατρός για το χωριό του Γιατί αν δεν υπήρχε η αγάπη θα σας υποχρέωνε να κατεβάσετε τον τίτλο αυτόν που ντροπιάζει την δημοσιογραφία. Ναι το επαναλαμβάνω ντροπιάζει την δημοσιογραφία. Και αυτή την αγάπη την εξαργυρώνουν με την μη ψήφιση του γιατρού οι χωριανοί του . 
Κάποτε ανταλλάσσαμε και καμιά καλημέρα με τον γιατρό 
Τώρα η αυλή που απέκτησε δεν τον αφήνει ούτε και αυτή να έχουμε. Τα γράφω αυτά γιατί πιστεύω ότι οι δημότες του Δήμου πρέπει να του βγάλουν τις παντούφλες και να του δώσουν την δυνατότητα να φτιάξει τον προικισμένο από τον Θεό δήμο. Και οι επαγγελματίες να διώχνουν πελάτες ακόμα και το χειμώνα.  
Και ξέρετε γιατί ο έμμισθος υπάλληλος του δήμου χαρακτήρισε τον γιατρό κότα; Γιατί καταψήφισε   τα έξοδα της Τουριστικής  που και εκεί έχει αποκτήσει γαλονάκι  από τον Δήμαρχο Γκιώνη ο μαυρισμένος Ρουμελιώτης