Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Εσείς δεν είσαστε φίλαθλοι του Παναθηναϊκού αλλά κομπλεξικά ανθρωπάκια.



Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της επίθεσης στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει η βεντέτα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μετά τα γεγονότα της Τετάρτης (10/6).


Το γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της επίθεσης στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (vid)

Η επίθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού στο σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, δεν έχει να κάνει με την ανακοίνωση του τελευταίου ότι αποχωρεί από το μπάσκετ και βάζει πωλητήριο στην ΚΑΕ, αλλά λόγω της βεντέτας των δύο πλευρών που κρατάει εδώ και πολλούς μήνες.
Μια βεντέτα, η οποία έχει πολλά επεισόδια και στα οποία έχει αναφερθεί πολλάκις ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε δημόσιες τοποθετήσεις του. Ένα επεισόδιο σε κατάστημα της Πανόρμου φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και είχε ως αποτέλεσμα τα γεγονότα της Τετάρτης (10/6).
Αρκετοί δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργία βρέθηκαν έξω από το σπίτι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ενώ η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου σε όλα τα μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία.


AS (ΙΣΠΑΝΙΑ): "Εκατό άνθρωποι επιτέθηκαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού"
Ajansspor (TOYPKIA): "Επιδρομή οπαδών στο σπίτι του προέδρου"
SportSport (BOΣNIA): "Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δέχθηκε επίθεση σπίτι του"
Sportando (ΙΤΑΛΙΑ): "Παναθηναϊκός, ο Γιαννακόπουλος δέχθηκε επίθεση από 100 άτομα"
Ο Νικηφόρος Σχολιάζει
Ποτέ δεν συμπάθησα τον Παναθηναϊκό γιατί κάποτε υπήρχε το πρωτάθλημα της Αθήνας του Πειραιά και της Θεσσαλονίκης Και μετά παίζανε οι πρωταθλήτριες των πόλεων και έβγαινε ο πρωταθλητής Ελλάδος. Στην Αθήνα ήταν πρόεδρος της Ένωσης ο Ανδρέας Βγενόπουλος ένας παράγων που σήμερα δεν υπάρχει όμοιος του όχι στην Ελλάδα αλλά ούτε και στην Ευρώπη. Ήταν δηλωμένος Παναθηναϊκός και εμάς τους Α Ε ΚΤζήδες μας είχε κάνει πολλά γυμνάσια. Να γιατί δεν συμπαθούσα τον Παναθηναϊκό 
Αυτό όμως δεν με εμποδίζει να φωνάξω μ όλη την δύναμη της ψυχής ότι αυτό που έγινε σε βάρος του Δημήτρη Γιαννακόπουλο είναι η αχαριστία στον υπέρτατο βαθμό. Αν δεν ήταν η οικογένεια των Γιανναλοπουλαίων ένα είναι το βέβαιο Δεν θα υπήρχε ο Παναθηναϊκός ο Θρύλος  του Μπάσκετ. Και όλους αυτούς τους απαράδεκτους εύχομαι στον ύπνο τους να μη συναντήσουν τον Παύλο και τον Θανάση γιατί είμαι βέβαιος ότι θα παγώσουν από τύψεις