Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Πρόεδρε Βλαχοπάνε: Δεν έχετε το ανάστημα να εκπροσωπείτε με την σιωπή σας τους Κορίνθιους Διαιτητές.

Δεν έχετε το δικαίωμα ως φορέας της διαιτησίας του νομού Κορινθίας να σιωπάτε ενώ είσαστε πρωταγωνιστικό πρόσωπο αλλά εν κρυπτό. 


Αρχίζετε να παίζετε πρωταγωνιστικό ρόλο από την ημέρα που μια παρέα από ¨"εκλεκτά"
ονόματα  της Κορινθιακής Διαιτησίας βρεθήκατε στα Σουβλάκια  του φίλου μου ΑΕΚτζή Ελένη που είναι στο δημοτικό στάδιο της Κορίνθου Και για την ιστορία πρέπει να σας ονομάσουμε την συντροφιά  μια και τόσο ηχηρά ονόματα στο ίδιο τραπέζι δεν θα μπορέσουν να ξαναβρεθούν.
Τραπεζάρχης ο Δημήτρης Γκρούτσης ο πρώτος παράνομος στο χώρο της διαιτησίας. αλλά αυτό το παραμερίζει και επιμένει να διοικεί την διαιτησία και να την φέρει στην σημερινή  θλιβερή κατάσταση.
Γιάννης Νεοφυτιάδης που είχε πλάτη τον Μπριάκο τον Θανάση που ήταν από το ίδιο συνοριακό χωριό  της Ηπείρου με τον ένα φεγγάρι πρόεδρο της Ε Π Ο τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Αλλά με την ευκολία που ανέβηκε με πιο μεγάλη άνεση κατέβηκε. και εξαφανίστηκε Στέρησε από την διαιτησία τον Γιώργο Δασκαλόπουλο.
Ο Τρίτος της παρέας ο Λευτέρη ο Καλαράς κολλητός του Λουδοβίκου 14 και ο άνθρωπος για τα δύσκολα. Τελευταία  γράφει και στοίχους.
Και την παρέα κλείνετε εσείς κ.πρόεδρε που τον τίτλο αυτόν τον φέρεται κατ ευφημισμό
Από την ημέρα αυτή αρχίζει ο άφωνος αλλά πρωταγωνιστικός επαναλαμβάνω ρόλος σας.
Μετά τα σουβλάκια κάποιοι μασκοφόροι χειροτονούν τον τραπεζάρχη σ ένα κεντρικό  για να διακοπή το πρωτάθλημα.  σημείο της Κορίνθου Προσωπικά πιστεύω ότι ο ξυλοδαρμός ήταν σκηνοθετημένος  για να διακοπή το πρωτάθλημα. γιατί υπήρχε φόβος να το κατακτήσει η Κόρινθος 06 που το έχασε αήττητη.
Χαρακτηρίζει κορυφαίο διαιτητή του Νομού μας αδελφή ο κ. Γ@Μ@Ω και δεν τον καλεί η πειθαρχική επιτροπή ούτε σε απολογία.
Δίνει εντολή ο κ. Γ@Μ@Ω στα δειλά ανθρωπάκια της επιτροπής ορισμού διαιτητών  ο διαιτητής Ρούσσος να μη διαιτητεύσει ξανά τον Π Α Σ και αυτοί χωρίς να κοκκινίζουν υπακούν.
Και συνεχίζουν  με τις δικές σας ευλογίες να παριστάνουν την ανεξάρτητη επιτροπή που ορίζει τους συναδέλφους σας για να αποδώσουν δικαιοσύνη  Ενώ γνωρίζετε ότι υπηρετούν την διαπλοκή και εδώ είναι το τραγικό με τις δικές σου πλάτες.