Κυριακή 21 Ιουνίου 2020

Γιώργο Τριαντάφυλλε : ποτέ δεν νίκησαν οι κρυπτόμενοι.

Για να γίνει η αλλαγή στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας θέλει ενημέρωση και μόνο των παραγόντων.                                                                                                                                                                                                                                       
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.jpg




Κάποτε η Ελλάδα έφτανε βόρεια μέχρι την Θεσσαλία. Και έλεγαν οι τότε διοικούντες μικρά αλλά έντιμο Ελλάδα Γιατί προσπαθούσαν να υποστηρίξουν την ανικανότητα τους. \

 Το ίδιο πάει να υλοποιηθεί στην ένωση της Κορινθίας Από εξήντα εννέα που ήταν τα σωματεία το 2013  σήμερα που γράφω αυτές τις αράδες έχουμε τριάντα δυο ομάδες στην πρώτη και στην δεύτερη κατηγορία και ένδεκα στην τρίτη κατηγορία μας κάνουν σύνολο σαράντα τρεις ομάδες Μια ομάδα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία και ο Πήγασος της Αθλούπολης και δυο γυναικείες μας κάνουν σαράντα επτά που σημαίνει μέσα σε επτά χρόνια μας κούνησαν το μαντήλι. είκοσι δυο ( 22 ) σωματεία που σημαίνει κάθε χρόνο είχαμε τρεις απώλειες και σ ένα τέσσερις. Και για να βγουν τα νούμερα  έχουμε για την τρίτη κατηγορία έξι ομάδες.
Έδωσε απαντήσεις στον φίλο σας Γιώργο Πετρόπουλο που έφυγε από την ένωση χωρίς να μας το κάνει γνωστό.. Και η φυγή του ήταν η δική μου δικαίωση αν και ο φίλος σας μ είχε βρίσει σκαιότητα
Δεν άντεξε να τον διοικεί ο πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος που έχει καταργήσει την πειθαρχική επιτροπή και αυτούς που ορίζουν τους διαιτητές.
Και το τραγικό εδώ είναι που η πρώτη κατηγορία θα έχει δυο ομίλους των δέκα σωματείων και οι δυστυχείς παράγοντες που τα σωματεία τους είχαν υποβιβαστεί πανηγυρίζουν που σώθηκαν.
Και εγώ τους ρωτώ να μου πουν σήμερα πόσους παίκτες από τα χωριά τους έχουν και πόσα τους στοιχίζουν Γιατί μόνο ένας βρέθηκε και τους είπε ότι αφού κ. Δήμαρχε μας δουλεύεις για το γήπεδο και δεν έχουμε ούτε ένα παίκτη από το χωριό μας διαλύω την ομάδα. Και ο ηγέτης που είπε αυτά τα σοφά λόγια καταψηφίστηκε και αυτός που τους δουλεύει δώδεκα χρόνια έγινε Δήμαρχος.
Βέβαια κ. Τριαντάφυλλε εσύ έχεις πληρωθεί από τον Μιχάλη Τσιχριτζή που σε χαρακτήρισε αχάριστο εσένα που σου οφείλει τις εκλογές του που δεν ήταν και τόσο καθαρές.
Και ενώ βαρύνεται με τόσα που έχει κάνει  ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος εσείς τον βγάλατε πρόεδρο της ένωσης για να διαλύσει τα πάντα. Ναι με εξαπατήσεις έπαιρνε τα πόστα τα διάφορα.
Και αυτά πρέπει να τα πάθουν όλοι αυτοί που διοικούν ομάδες. Αλλά στην συνέλευση των εκλογών  δεν μπορούν να τα χωνέψουν  αν δεν γίνει μια προετοιμασία στην Συνέλευση του Ιουλίου του 2020
Να ορίσετε πολλούς ομιλητές για να είναι στην συνέλευση των εκλογών `του 2021 έτοιμοι Και
εδώ θα πρέπει  να ακούσουμε και αυτούς που θα ψηφίσουν τον νεκροθάφτη του ποδοσφαίρου της Κορινθίας.