Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

" Όσο υπάρχουν καθαρά μυαλά όπως του προέδρου Ζιαζιά υπάρχει Ελπίδα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.


Ένας πρόεδρος μιας ομάδας του τοπικού πρωταθλήματος της τρίτης κατηγορίας δίνει μαθήματα με πολλούς αποδέκτες.


                                       


Διαβάζω 

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου του συλλόγου, Γιώργου Ζιαζιά.
«Κανείς μας δεν μας ρώτησε αν μπορούμε να ανταποκριθούμε οικονομικά στη Β’ Κατηγορία. Θα περίμενα τουλάχιστον ένα τηλεφώνημα από τους υπεύθυνους της ΕΠΣΚ να μας ενημερώσει, αναφορικά με τις προθέσεις της, να ακούσει και τη δική μας θέση.
Εμείς με επίσημο έγγραφο είχαμε ταχθεί κατά της αναδιάρθρωσης και της κατάργησης της Γ’ κατηγορίας, ζητώντας να μείνουμε και τη νέα σεζόν σ’ αυτή. Δυστυχώς ουδείς από τους υπεύθυνους μας έλαβε υπόψη του. Μπορεί να μην διαλύθηκε η Γ’ Κατηγορία, αλλά επί της ουσίας, με το… έτσι θέλω της ΕΠΣΚ, η Προοδευτική καλείται να παίξει στη Β’, δίχως να μας ρωτήσει κάποιος, αν μπορούμε να σηκώσουμε το οικονομικό βάρος», ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας «stisentra».
Εντός των ημερών, η διοίκηση Ζιαζιά θα καλέσει έκτακτη Γενική Συνέλευση, μέσω της οποίας θα παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Στη παρούσα φάση όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, καθώς υπάρχει προβληματισμός, για το αν θα μπορέσει η Προοδευτική να κατέβει τελικά στη Β’ Κατηγορία.
Η διοίκηση θα πρέπει να ζυγίσει καλά τα οικονομικά δεδομένα, για να μπορέσει να εξασφαλίσει τον προϋπολογισμό της νέας σεζόν στη Β’ Κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναγκαστεί να παραμείνει στη Γ’.  


Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 

Δημοσιογραφώ πάντα ερασιτεχνικά από την πρώτη γυμνασίου που σημαίνει έχω μια τεράστια πείρα Και τα μεγαλύτερα μαθήματα τα έχω πάρει από ανθρώπους που η κοινωνία δεν τους αναγνωρίζει και όμως αυτοί όταν μιλάνε δίνουν μαθήματα σ αυτούς που χωρίς να έχουν τα ουσιαστικά προσόντα αλλά λόγω άνωθεν "γνωριμιών " τους δίνεται η ευκαιρία να διαλύσουν κάτι που άλλοι με οράματα είχαν δημιουργήσει. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μιχάλης Τσιχριτζής πρόεδρος της ένωσης  που από  το 2013 μέχρι τώρα που γράφονται οι αράδες αυτές έχουν διαλυθεί είκοσι δύο ( 22 ) σωματεία Που σημαίνει αν υπολογίσουμε ότι κάθε ένα από αυτό το σωματείο  έχει είκοσι παίκτες έχουμε μέσα σε επτά χρόνια χρόνια τετρακόσια σαράντα παιδιά να μη έχουν την δυνατότητα να φορέσουν ποδοσφαιρικά παπούτσια. Αλλά αυτό εσείς  νεκροθάφτη του Κορινθιακού ποδοσφαίρου δεν μπορείτε να το καταλάβετε μια και το ποδοσφαιρικό παπούτσι  λόγω σωματικής διάπλασης δεν το γνωρίζετε. Και αυτόν τον άνθρωπο που ως παράγοντας του Π Α Σ Κόρινθος έκανε ποδοσφαιρικά εγκλήματα και ως πρόεδρος της ένωσης διέλυσε τα πάντα αντί οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες να τον απαγορεύσουν την είσοδο στα ποδοσφαιρικά γήπεδα τον έκαναν πρόεδρο της ένωσης για να έχουμε αυτά τα θλιβερά αποτελέσματα. 
Επίσης έχουμε αυτοί οι άγνωστοι να δίνουν μαθήματα στους επαγγελματίες δημοσιογράφους που ενώ δημοσιεύουν την ανακοίνωση δεν τολμούν να την σχολιάσουν, 
Σήμερα ο Νικηφόρος είναι υποχρεωμένος να δηλώσει ότι ο πρόεδρος της Προοδευτικής Περιγιαλίου κ. Ζιαζιάς με λίγες λέξεις έπιασε τα προβλήματα του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 
Ο μεγάλος συγγραφέας μας Αντώνης Σαμαράκης έχει γράψει ότι υπάρχει Ελπίδα Και δανείζουμε τα σοφά αυτά λόγια και τολμώ και γράφω " Όσο υπάρχουν καθαρά μυαλά όπως του προέδρου Ζιαζιά υπάρχει Ελπίδα για το Κορινθιακό ποδόσφαιρο.