Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Ο Νικηφόρος έχει μάθει να υπηρετεί μόνο την αλήθεια και την δικαιοσύνη. χωρίς επηρεασμούς

Η δικαίωσης ενός σεμνού προπονητή --δάσκαλου 

 Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, φαγητό
Όταν διάβασα τις αράδες με τις οποίες η διοίκησης της  ομάδα του πρωταθλήματος της πρώτης κατηγορίας του χωριού με τους τριακόσιους κατοίκους παρουσίασε την συνέχιση της συνεργασίας
της με τον Απόστολο Καριώτη αισθάνθηκα μια δικαίωση. Και  είμαι βέβαιος ότι κανένας από τους δικούς του δεν γνωρίζει ποια ομάδα προπονεί
 Αλλά εδώ θέλω να σταθώ στην διοίκηση της ομάδας και συγκεκριμένα στον πρόεδρο της Σπύρο Κεφάλα που θεωρεί ο σεβασμός προς την ένωση πρέπει να είναι μονόπλευρη υπόθεση..
Γιατί όταν βρέθηκε μπροστά στην κλοπή των δυο δελτίων των δυο ποδοσφαιριστών του έπρεπε να υποστηρίξει την ομάδα του και μαζί μ αυτήν το ποδόσφαιρο από τα κακοποιά στοιχεία.Τότε εσείς έπρεπε να πάρετε την θέση του διαιτητή και να τον αποβάλλεται από τα αποδυτήρια για προκλητική εκτέλεση των καθηκόντων του.
Και δεν περιορίστηκε η ένωσης σε αυτή την απαράδεκτη στάση του Διαιτητή αλλά ήρθε καπάκι με το εκτελεστικό --διαιτητικό της όργανο Πέτρο Ψυχογιό να σας κλέψει την νίκη στον αγώνα που έδωσε η ομάδα σας Θύελλα στο γήπεδο που φέρει το όνομα του Γιάννη Στέφα  με τον Ισθμιακό..
Και στους δυο αυτούς αγώνες κ. πρόεδρε αφήσατε απροστάτευτο τον προπονητή σας που του παραδώσατε μια ομάδα με δυο ( 2 ) βαθμούς και με μηδέν ( 0 ) τέρματα υπέρ της ομάδας σας.
Και όταν έγινε η διακοπή των πρωταθλημάτων η ομάδα σας είχε πετύχει είκοσι επτά ( 27 ) τέρματα και είκοσι ένα ( 21 ) βαθμούς δηλαδή μείον του δυο  ( 2 ) που βρήκε  αυτός μάζεψε δέκα εννέα
( 19 )  με πέντε (5 ) νίκες και τέσσερις ( 4 ) ισοπαλίες.  Και έχουμε και κλοπή δυο νικών από την ομάδα του Πετρίου. Αν αυτό το επίτευγμα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί θαύμα τότε οι λέξεις έχουν χάσει την σημασία των. Και επειδή παλαιά έχω χαρακτηριστεί και μάνατζερ προπονητών είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω ότι με τον προπονητή Καριώτη Απόστολο αν συναντηθούμε τυχαία έχουμε έναν παγωμένο χαιρετισμό.