Τρίτη 16 Ιουνίου 2020

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Όταν γράφεις βασιζόμενος επάνω σε στοιχεία δεν υπηρετείς κανέναν παρά μόνο την αλήθεια την οποία έχω ορκιστεί να μη την κακοποιώ  Δεν υπολογίζω μπροστά σ αυτήν τίποτα άλλο
Το πρώτο παραγάδι το έριξα στην Κόρινθο και δεν  περίμενα ότι θα είχα τόση μεγάλη ψαριά ( τηλεφωνήματα που πολλά  ήταν και επώνυμα ) που ήταν εναντίον της σχολιάστριας  Σοφίας Μπαλή που πήρα την θέση της ενώ αυτή δεν ήταν σωστή απέναντί μου. Βέβαια ορισμένοι δεν με γνωρίζουν ούτε δυστυχώς προσπαθούν να μάθουν για μένα. Όταν κάποιος αδικείται είμαι υποχρεωμένος  όχι να τον υπερασπιστώ αλλά να γράψω τα στοιχεία που τον δικαιώνουν. Αν τα κρύψω δεν μπορώ να ενημερώνω τον κόσμο. Το προσωπικό μου θέμα ποτέ δεν το έλαβα υπόψη μου. Έτσι γεννήθηκα και είμαι αρκετά μεγάλος για να αλλάξω.
Το δεύτερο παραγάδι το έριξα στο Χιλιομόδι που έπιασε ένα ψάρι που βρίζει Μου είπε σε ύφος τσαμπουκά αφού κρυβόταν πίσω από την ανωνυμία " Ρε μαλάκα που το παίζεις δημοσιογράφος ο πρόεδρος του Ατρόμητου σε δουλεύει αφού δεν κάνει χωρίς  τον επίτιμο" Το πρόεδρο του Ατρόμητου δεν τον γνωρίζω αλλά ξέρω καλά τον επίτιμο Αφού πρώτα τον αρμέξουν θα τον στείλουν στα αζήτητα. Την γνώμη μου έγραψα και λόγω πείρας πήγα να τον  βοηθήσω. Πιστεύω ότι θα ηρέμησες και σκεπτόμενος με ηρεμία θα έβγαλες το συμπέρασμα αν τα στοιχεία που μου έδωσες είναι σωστά ότι εγώ μάλλον δεν είμαι μαλάκας.