Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Τάκης Ρέμμας : Οι εκλογές των προπονητών είναι μονόδρομος

Νίκος ΚαζαντζάκηςΔεν ελπίζω τίποτα. Δεν φοβάμαι τίποτα. Είμαι λέφτερος.



Αν και ζήτησα να μου στείλει την υβριστική ανακοίνωση που έκανε ο κ Ηλίας δεν την έχω πάρει μέχρι τώρα 
Διαβάζω 

+Αναλυτικά η δήλωση Μπινιάρη:
«Μετά από τα “πέτρινα” χρόνια που είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας, ήρθε η στιγμή που ένα βροντερό παρών στις εκλογές του Συνδέσμου μας θα δώσει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις:
Ο Σύνδεσμος Προπονητών Νομού Κορινθίας θα γίνει ισχυρός και θα κατακτήσει τη θέση που του αξίζει, παίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο ποδόσφαιρο του Νομού μας και όχι μόνο.
Θα δείξουμε σεβασμό, αλλά το κυριότερο θα απαιτήσουμε ΣΕΒΑΣΜΟ από όλους τους θεσμούς.
Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ είναι εδώ και η παρουσία του ΠΛΕΟΝ θα είναι αισθητή, δημιουργική και ΔΥΝΑΜΙΚΗ, όπου χρειαστεί».
Διαβάζω 

Απάντηση στον Κ. Μπινιάρη «ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔEΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ»
«Ο Σύνδεσμος μας συγκαταλέγεται στους 3 καλύτερους και δραστήριους, όλης της χώρας. Έχουμε εισπράξει τα συγχαρητήρια πολλών συναδέλφων από πολλούς Νομούς, διότι εργάζονται το 85 με 90% των εν ενέργεια Συναδέλφων προπονητών. Υποχρεωτικά στις Α’ και Β’ κατηγορίες, καθώς και στα παιδικά πρωταθλήματα, και μόνο προαιρετικά στη Γ’ κατηγορία.
Σε συνεννόηση με την ΕΠΣ Κορινθίας εφαρμόζεται ο κανονισμός των προπονητών στο ακέραιο. Γίνονται οι ανανεωτικές σχολές Διπλωμάτων στην ώρα τους και στον τόπο μας, καθώς υπάρχει συνεχής πίεση με την αλληλογραφία μας,  για σχολές UEFA A’ και C’ στην Κόρινθο. Η ατυχής φράση του συναδέλφου, δημιουργεί πολλά εύλογα ερωτήματα για το μέλλον του Συνδέσμου.
Τελειώνοντας θέλω να υπενθυμίσω ότι το 2013, αυτός και οι υφιστάμενοι του εξελέγησαν στο Δ.Σ. του Συνδέσμου, αλλά μετά από ένα μήνα παραιτήθηκαν, γιατί δεν μπορούσαν  να αντεπεξέλθουν στα καθήκοντά τους (λόγω φόρτου εργασίας).
Ας βγάλουν λοιπόν, οι συνάδελφοι τα συμπεράσματα τους  από την απαράδεκτη  συμπεριφορά,  από το ήθος και το ύφος του «επιχειρηματία και δημοσίου υπαλλήλου» συνάδελφου». 
Αντώνης Ηλίας,  Γ.Γ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας.

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει
Το γράφω υπεύθυνα και χωρίς να πάρω πίσω ούτε ένα και ότι τουλάχιστον όσο καιρό είμαι στην Κορινθία αλλά και πριν να έρθω είχα διαπιστώσει ότι οι δάσκαλοι --προπονητές του ποδοσφαίρου μας δεν γνωρίζουν την δύναμη τους. Και αυτό  δυστυχώς όχι μόνο στην Κορινθία   αλλά και στην Αθήνα υπήρχε μια φαγωμάρα μεταξύ των. Δυστυχώς στην Κορινθία δεν έχουμε  καλή  εικόνα των προπονητών αφού ορισμένοι δέχονται ακόμα και με ελάχιστη αμοιβή να προσφέρουν τις υπηρεσίες των προκειμένου να μη χαθούν Πρέπει να συγχαρώ τον Σταύρο Μπινιάρη γι αυτό που είχε την τόλμη να γράψει  «Μετά από τα “πέτρινα” χρόνια που είναι ευθύνη ΟΛΩΝ μας, " και να μας παρουσιάσει την ανυπαρξία των δασκάλων του ποδοσφαίρου. Με την πρόταση αυτή δέχεται ότι οι συνάδελφοι του αλλά και αυτός ο ίδιος δεν ήταν σωστοί  Επομένως αυτά που υποστηρίζεις κ. Ηλία για το 2013 πάνε περίπατο. Και επειδή εμένα δεν μου αρέσουν τα μισόλογα είμαι υποχρεωμένος να σας γνωρίσω κ. Γραμματέα ότι είσαστε ακατάλληλος για να διοικήσετε ανθρώπους επειδή δεν μπορείτε να ελέγξετε τα νεύρα σας. Και μπορώ να σας γνωρίσω ότι είσαστε ένας μεγάλος υβριστής των Κορινθίων διαιτητών Και αυτό δεν σας πάει να το αμφισβητήσετε γιατί πανάρχαιο είναι το λατινικό ότι τα γραπτά μένουν και για σας υπάρχουν τα φύλλα αγώνων. Κάπου διάβασα ότι οι εκλογές στους προπονητές είναι μονόδρομος. Και αυτό το είπε ο Τάκης Ρέμμας που για μένα κ. Γραμματέα δεν είναι υφιστάμενος κανενός αλλά ελεύθερος άνθρωπος. Θέλετε να προφέρετε θετικές υπηρεσίες στους συναδέλφους σας; Μη ασχοληθείτε  μαζί τους για το καλό τους.