Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Οι Δάσκαλοι του ποδοσφαίρου πρέπει να αποβάλουν την μαγκιά αφού δεν τους αρμόζει.


Διογένης ερωτηθείς τι των θηρίων κάκιστα δάκνει έφη: των μεν αγρίων συκοφάντης, των δε ημέρων κόλαξ.

Η άποψη  της νυν διοίκησης των προπονητών
Υπάρχει ένα παμπάλαιο λαϊκό τραγούδι με τον τίτλο  " Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τραίνο "  Και επειδή εδώ στην Κορινθία δεν υπάρχουν τραίνα έχουμε πολλούς μάγκες Και βγαίνει ο
πρώτος στην τάξη ο πρόεδρος των προπονητών και μας γνωρίζει ότι έκανε γραπτό ερώτημα  στο αστυνομικό τμήμα με θέμα Αν επιτρέπονται η συγκέντρωσης της Γενικής Συνέλευσης Και η απάντηση ήταν αρνητική. Και όχι μόνο στα γραφεία του συλλόγου δεν μπορεί να γίνει αλλά σε μεγαλύτερους χώρους όπως είναι το εργατικό κέντρο. Και το οποίο τον επισκεφτήκαμε και ο πρόεδρος του μας είπε ότι αν αλλάξει του Φ Ε Κ θα μας παραχωρήσει την μεγάλη  αίθουσα. των συνεδριάσεων. Κατόπιν τούτου το Δ Σ του συνδέσμου σε έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε την αναβολή της εκλογοαπολογιστικής Γ Σ μέχρι νεωτέρας. Δεν μπορούμε να βάλουμε τα μέλη σε υγειονομικό κίνδυνο και το Δ Σ Να υποστεί νομικές κυρώσεις

Στην Ελλάδα είμαστε ίσοι  μπροστά στο Νόμο. 
Σε όλη την Ελλάδα γίνονται οι Συνελεύσεις με απόσταση δυο καρέκλες Τη Τετάρτη έκανε η Ε Π Ο στο HOTEL DIVANI Πως είναι δυνατόν εδώ  το Α Τ  να μη επιτρέπει.

Είπαν αυτοί που διεκδικούν αξιώματα. 
Δυστυχώς  μετά από επικοινωνία που είχα με ανθρώπους που είχα με ανθρώπους από το Αστυνομικό Τμήμα  Κορίνθου μου είπε ότι η γενική Συνέλευση μπορεί να γίνει  φτάνει να κρατούνται  οι αποστάσεις που προβλέπονται Μπορεί κάλλιστα να γίνει στο κλειστό.

Ο Νικηφόρος  Σχολιάζει


Μα νομίζω όπως έχω πληροφορηθεί ότι οι εκλογές θα γίνουν με μια μικρή διαφορά. Στο Δημοτικό Θέατρο που φέρει το όνομα του Θωμά Θωμαϊδη  θα μιλήσουν για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό και η ψηφοφορία στα γραφεία του συλλόγου.. Αν αυτά που άκουσα ισχύουν νομίζω ότι πρέπει τουλάχιστον ο πρόεδρος που μας αράδιασε όλες αυτές τις ανακρίβειες πρέπει να μονάσει στο σπίτι του. , Και δεν μπορώ να καταλάβω ενώ η αστυνομία τους βεβαίωσε ότι μπορούν να γίνουν οι εκλογές ο πρόεδρος γράφει άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Αν γίνουν οι εκλογές η σημερινή διοίκηση  το γνώριζε και μας έλεγε ψέματα  Δεν είδα πουθενά να γράφει κανένας επαγγελματίας δημοσιογράφος το παραμικρό. Παρά μόνο ο Νικηφόρος υποχρέωσε τους μάγκες που είναι πολλοί  αφού και αυτοί που προσδοκούν να διοικήσουν θέλουν να προσποιηθούν τον μάγκα.