Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Προπονητές της Κορινθίας ούτε αλλαγή και ούτε ισχυρό σύλλογο μπορείτε να κάνετε όταν παραστάτη της σημαίας σας έχετε τον Γεράσιμο Μαργέτη την αυλή του Τσιχριτζή


    Ο Σταύρος Μπινιάρης μαζί με Μάκη Μαργέτη κ.Γ@Μ@Ω και Πισιμίση 














Δυνατός σύνδεσμος --Ισχυρός Προπονητής 
Ο Νίκος Πίλιουρας  προπονητής έκανε άσκημη κριτική στον περιβόητο  διαιτητή Μιχάλη Καρσιώτη ενώ είναι καλός ως πλάγιος ως κεντρικός δεν περπάτησε και τον απέσυραν Και έχοντας τον μανδύα του πλάγιου--διεθνούς αλλά και τον χαρακτηρισμένο αποτυχόντα κεντρικού η ΄Ένωσης τον βάζει  σε παιχνίδια που ήθελε να καθαρίσει Και η πειθαρχική επιτροπή τον τιμώρησε  τον αδύναμο Πίλιουρα με 600 ευρώ ή σε δραχμές 204.000 που σημαίνει ένα μηνιάτικο.για έναν εργαζόμενο.  
Και το ίδιο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος --προπονητής ο κ. Γ@Μ@Ω χαρακτήρισε τον πρώτο στην ιεραρχία διαιτητή του νομού μας αδελφή και δεν κλήθηκε ούτε σε απολογία. Εδώ έχουμε έναν αδύναμο προπονητή και έναν πανίσχυρο. Αυτός τον προεκλογικό σας τίτλο θα μπορέσετε να τον υλοποιήσετε όταν ο κ. Γ@Μ@Ω ενώ εσείς προσπαθείτε να τον φέρετε  κοντά σας όπως με φωτογραφίες απέδειξα αυτός σας γράφει κανονικά και δεν έρχεται να  ψηφίσει που σημαίνει δεν σας αναγνωρίζει ως θεσμό. και σας γράφει Αφού αυτός σήμερα διοικεί την πειθαρχική και την επιτροπή που διορίζει τους διαιτητές.Όταν κάνει δήλωση που σημαίνει εντολή στα πιονάκια που ορίζουν τους διαιτητές να μη οριστεί στους αγώνες του Π Α Σ Κόρινθος ο Ρούσσος και αυτοί υλοποιούν την εντολή.  Και εσείς κύριοι προπονητές θέλετε να κάνετε την αλλαγή με τον Γεράσιμο Μαργέτη υπηρέτη των ισχυρών κατά τρόπο ξεδιάντροπο. Να δώσετε στην δημοσιότητα την δύναμη σε μέλη του συλλόγου σας και πόσοι ψήφισαν Γιατί οι σταυροί που που έλαβε ο πρώτος Σταύρος Μπινιάρης  είναι τουλάχιστον αστείοι Με υλικά που αποτελούν τα θεμέλια του υπάρχοντος συστήματος δεν μπορεί ούτε αλλαγή να γίνει ούτε καν διαφωνία. 
Και έμαθα ότι η συνέλευση έγινε κεκλεισμένων των θυρών Η καινούργια διοίκηση είναι υποχρεωμένη να μας παρουσιάσει την αντιδημοκρατική παράγραφο του καταστατικού που αναφέρεται η απαγόρευση. Αν δεν το κάνουν αρχίζουν πολύ άσκημα.