Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Γιώργο Τριαντάφυλλε : Λευτέρωσε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο από τον Μιχάλη Τσιχριτζή το μεγάλο εχθρό του ποδοσφαίρου.


Να είσαι το αφεντικό της θέλησής σου και ο δούλος της συνείδησής σου.


 
Αρχή άνδρα δείκνυσι (η εξουσία δείχνει τον άντρα)
                                                               
                                                           Πιττακός 



Γιώργο Τριαντάφυλλο 


Κατά  πληροφορίες αντίπαλος του νουνού του Λουδοβίκου 14 ( αχάριστος )


Είμαι βέβαιος ότι αν δεν ήσουνα δίπλα στον Λουδοβίκο 14 δεν θα μπορούσε να κατακτήσει την νίκη ούτε το 2009. Αυτό δεν το γράφω για να κάνω τον έξυπνο ( αφού δεν έχω αυτό το δικαίωμα μια και εγώ ήμουνα μαζί σας  στη πρώτη εκλογή  ) με αποτέλεσμα  το πρώτο δεκαήμερο μετά  τον εκλογικό θρίαμβο   κατάλαβα ότι είχα κάνει έγκλημα σε βάρος του ποδοσφαίρου υποστηρίζοντας έναν εχθρό του .
Και ζήτησα πολλές φορές συγνώμη και ακόμα ζητάω γι αυτήν μου την επιλογή.  Εσύ άργησες να καταλάβεις  ( κάλιο αργά παρά ποτέ)ότι ο Μιχάλης Τσιχριτζής μισεί το ποδόσφαιρο αφού δεν μπόρεσε ούτε ως παιδάκι να το χαρεί λόγω σωματικής διάπλασης. Και έχει εκλεγεί στην θέση του προέδρου του Π Α Σ Κόρινθος με απάτη αφού παρουσίασε επενδυτές αν και γνώριζε ότι   δεν είχαν να αγοράσουν κερί για να το ανάψουν μήπως και τους βοηθήσει και δεν τους χειροτονήσουν.
Βέβαια όλα αυτά τα έχω πολλές φορές γράψει αλλά δεν είχα  αυτόν που θα μπορούσε να κοντράρει τον βοηθό του σκηνοθέτη  του Μανούσο Μανουσάκη Μιχάλη Τσιχριτζή.
Παρουσιάζω σε δυο άρθρα μου και  με στοιχεία αποδεικνύω την ανυπαρξία διοίκησης στην ένωση.
Στο πρώτο:  ότι δεν υπάρχει πειθαρχική επιτροπή δηλαδή δικαιοσύνη στην ένωση Και αυτή η ανυπαρξία  αποδίδεται όχι σύμφωνα με το πειθαρχικό παράπτωμα αλλά με τις γνωριμίες στην μεγάλη Πύλη Νοταρά 48 δικάζεται ο κατηγορούμενος
. Και όπως είπε ο Κουμφούκιος  ... ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο την δικαιοσύνη Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντα του "
Μου είναι αδιανόητο να τιμωρείται ο Προπονητής Νίκος Πήλιουρας γιατί σχολίασε τον ανύπαρκτο κεντρικό Διαιτητή  Μιχάλη Καρσιώτη και να μη καλείται ούτε σε απολογία ο πρόεδρος --προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος κ. Γ@Μ@Ω που χαρακτήρισε τον κορυφαίο διαιτητή του νομού στην ιεραρχία  αδελφή.Αυτό είναι ένα γεγονός που μόνο στην ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων του νομού μας συμβαίνει και πουθενά αλλού.
Και στο δεύτερο  ο ίδιος επαγγελματίας παράγοντας του ποδοσφαίρου ο ,κ. Γ@Μ@Ω έρχεται με μια ανακοίνωση λίβελο και καταργεί τα πιόνια που συνεχίζουν να παριστάνουν ότι είναι μέλη μιας επιτροπής που σύμφωνα με το καταστατικό ορίζει τους διαιτητές στους ποδοσφαιρικούς αγώνες που γίνονται στην Κορινθία, Που όμως με μια επαίσχυντη ανακοίνωση   ο πρόεδρος --προπονητής φαινόμενο δίνει την εντολή

Ο εν λόγω διαιτητής δεν θα ξανά σφυρίξει αγώνα της ομάδας μας   

Και τα ανθρωπάκια που αποτελούν την επιτροπή σκύβουν το κεφάλι και λένε "...κάψε με Αγά μου αρκεί να με αλείψεις λάδι " και τον διαιτητή που δεν είναι επιθυμητός στον κ. Γ@Μ@Ω τον εξαφανίζουν  από τους αγώνες του Π Α Σ τον  άνθρωπο που διαιτητεύει αγώνες δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Δηλαδή προς χάριν ενός επαγγελματία παράγοντα του ποδοσφαίρου ( που κάνει το κουμάντο στην Νοταρά 48 ) γελοιοποιούμε τον πρώτο διαιτητή του νομού μας και τρομοκρατούμε τους άλλους. 


Γιώργο Τριαντάφυλλο 

Κατά  πληροφορίες αντίπαλος του νουνού του Λουδοβίκου 14 ( αχάριστος )

Όταν βλέπεις με στοιχεία που σας παρουσιάζω έχει καταργηθεί η πειθαρχική επιτροπή και αυτή που διορίζει τους διαιτητές για πιο Διοικητικό Απολογισμό  θα κληθούν να ψηφίσουν οι παράγοντες των σωματείων Μήπως για τις κληρώσεις των πρωταθλημάτων ή για κάποιους που βραβεύσαμε γιατί κράτησαν το στόμα τους σφραγισμένο με τσιμέντο όταν ο Λουδοβίκος χάριζε πρωταθλήματα ή για την κοπή της πίτας της πρωτοχρονιάς. . 
Αυτός είναι ο λόγος που δεν αφήνει ο Λουδοβίκος 14 να του κάνω ερωτήσεις 
Γι αυτό πρέπει να επαναστατήσεις ( επανάστασης = ανάσταση ) και να πάρεις στα χέρια την ενημέρωση των παραγόντων που πρέπει να καταλάβουν στην οδό Νοταρά 48 δεν μπορεί να διοικεί ο κ. Γ@Μ@Ω 
Και ο μόνος που θα μπορέσει να τον εκθρονίσει ( γιατί νομίζει ότι κάθεται επάνω σε θρόνο όπως ο Λουδοβίκος 14 ) είσαι εσύ Γιώργο Τριαντάφυλλε