Κυριακή 28 Ιουνίου 2020

Αυτόν ψηφίζετε από 2009 ως πρόεδρο γι αυτό διαλύονται τα σωματεία. και εμείς τον ξαναψηφίζουμε!!! Ασύλληπτο και όμως αληθινό .

Αυτός που λόγο σωματικής διάπλασης δεν φόρεσε ποτέ αθλητική στολή διοικεί το ποδόσφαιρο της Κορινθίας  Αυτός μας αξίζει !!!   Καλά να πάθουμε!!!
Ζητώ ένα σωματείο να με ορίσει εκπρόσωπο του για να μπορέσω να μιλήσω στη Συνέλευση και υπόσχομαι στον κ. Τσιχριτζή ότι θα περάσει πολύ άσκημες ώρες. Και οι παράγοντες θα καταλάβουν ποιο είδος ποδοσφαίρου υπηρετούν




Και καλά κάνει και ενώ έχει διαλύσει τα πάντα καλεί σε μια συνέλευση φιάσκο τα σωματεία του νομού μας για να εγκρίνουν τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό. 
Στο σημερινό μου άρθρο θα κάνω μια ανάλυση που κανένας δεν τολμά να κάνει και όταν θα πάρω στα χέρια τα νούμερα των απολογισμών αυτών 
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Ανάγνωση και επικύρωση πληρεξουσίων αντιπροσώπων και έλεγχος απαρτίας παρισταμένων μελών.
Νικηφόρος: Τα πληρεξούσια κατάργησαν την μυστικότητα της ψηφοφορίας Παράδειγμα όταν ισοψήφησε ο Λουδοβίκος το 2013 ο Μεγάλος Δημοκράτης που με φωτογράφησε αλλά χωρίς να γράψει το όνομα μου ότι εκτελώ συμβόλαια. Είναι ο Γιώργος Μουρούτσος που έδιωξε τον εκπρόσωπο του Αγιονορίου για να ψηφίσει αυτός τον Λουδοβίκο 14. Και αυτός είναι πολιτικός και ζητά την ψήφο σας όταν ο ίδιος γελοιοποιεί την ψηφοφορία.  
2. Εκλογή τριών (3) γραμματέων για την τήρηση των πρακτικών της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης σύμφωνα με το καταστατικό, προεδρεύοντος του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.
3. Έκθεση διοικητικού απολογισμού για την περίοδο 1/7/2019 μέχρι 30/06/2020.
Νικηφόρος  
Για ποιο διοικητικό απολογισμό έχουμε την θρασύτητα να αναφερόμαστε όταν την πειθαρχική επιτροπή που πρόεδρο΄έχει τον Δικηγόρο τον Γιώργο Παναγιώτου και που εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία. Γνωρίζω ότι τα γραπτά μου αυτά είναι διώκονται από τον νόμο και γι αυτό προκαλώ τον κ.Πρόεδρο της πειθαρχικής να με οδηγήσει στον Εισαγγελέα. 
Την επιτροπή που ορίζει τους διαιτητές δεν την κατάργησε μόνο ο κ. Γ@Μ@Ω αλλά και ο γλωσσολόγος βοηθός του καθηγητή Μπαμπινιώτη Να γιατί η Κορινθιακή διαιτησία είναι αξιοθρήνητη  Επίσης τα σωματεία  

4. Υποβολή προς έγκριση του διοικητικού απολογισμού της  περιόδου από 01/07/2019 μέχρι 30/06/2020.
Νικηφόρος : όταν δω τους αριθμούς θα σχολιάσω 

5. Έκθεση οικονομικού απολογισμού για την περίοδο από 01.01.2019 μέχρι 31.12.2019.
Νικηφόρος : Από την εποχή που μας παρουσίασαν αυτό το έκτρωμα στον οικονομικό απολογισμό δεν θα τους θεωρούμε σοβαρούς
11. ∆ΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ 22.059 χορηγηθέντα   9.000 προγραμματισθέντα 
Σχολιάζει ο Νικηφόρος
Εδώ έχουμε  μια υπέρβαση του ποσού που είχε προγραμματιστεί κατά 145% που είσαστε υποχρεωμένος κυρ Νίκο να δικαιολογήσετε πως έγινε Και επειδή όλες σας οι κινήσεις πάσχουν και φτάσαμε στο τραγικό φινάλε Και εδώ  ξεσκεπάζεται ο θριαμβευτής των εκλογών και δικαιώνεται ο ηττημένος  ο γιατρός Γκουρβέλος. 
Εδώ έχουμε 22.059 ευρώ ή δραχμές 7.500.000 και που έχουν δοθεί ως Δάνεια και ως βοηθήματα Σε υπαρκτά σωματεία. Πριν συγκληθεί η τακτική γενική συνέλευση  πρέπει να δοθούν τα ονόματα των σωματείων που πήραν  δάνεια και βοηθήματα Εδώ όμως δεν τελειώνει το θέμα. γιατί έχουμε και συνέχεια. Επειδή η ένωση από πονηράδα δεν δημοσιεύει τις ποινές σωματείων και παραγόντων 
Τώρα αν υπάρχουν ονόματα που έχουν τιμωρηθεί και έχουν πάρει δάνειο ή βοήθημα υπάρχει ΄πρόβλημα γιατί χρωστώ παίρνω το δάνειο ή βοήθημα και το συμψηφίζω. 

Δάνειο είναι ένα ποσό το οποίο δίνει ο Α στον Β και έπειτα ο Β του το επιστρέφει σιγά σιγά σε δόσεις

Βοήθημα 
χρηματικό ποσό που δίνεται σε κάποιον για να καλύψει ένα μέρος των αναγκών του

Τώρα  πρέπει η ένωση να μας γνωρίσει τα κίνητρα που έδωσε τα δάνεια και τα βοηθήματα 

6. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής για την περίοδο από 01.01.2019 μέχρι  31.12.2019.
Νικηφόρος : Από την εποχή που  έβαλαν το όνομα του Δημήτρη Πάγκα ως μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής χωρίς να υπογράψει την θεωρούμε ανύπαρκτη αυτή την επιτροπή.. Ο Λουδοβίκος 14 πρέπει να είναι υποχρεωμένος στον πολιτικό --Βιομήχανο και όταν χρειαστεί και παράγων του ποδοσφαίρου όταν χρειαστεί Θανάση Πισιμίση  γιατί αν άφηνε να προχωρήσει η μήνυση από το 2013 θα είχε φύγει από το ποδόσφαιρο. Όχι ότι ο Παναγιώτης Λαμπρινός θα ήταν καλύτερος του Λουδοβίκου 14 αλλά ούτε και χειρότερος αφού δεν πάει πιο κάτω η βαθμολογία. 


7. Υποβολή προς έγκριση του οικονομικού απολογισμού της περιόδου από 01.01.2019 μέχρι 31.12.2019.
8. Έκθεση και υποβολή προς έγκριση του νέου προϋπολογισμού της Ε.Π.Σ. Κορινθίας για την χρήση 01.01.2021 έως και 31.12. 2021.
9. Διαγραφή Σωματείων βάσει του άρθρου 18 παρ. 1 του Κανονισμού Ερασιτεχνικών Σωματείων της Ε.Π.Ο.
 Άρθρο 18 Διαγραφή - Επαναδραστηριοποίηση Ερασιτεχνικών Σωματείων ΅1. Σωματείο που μετέχει στα πρωταθλήματα Ε.Π.Σ. και δεν κατέρχεται να αγωνισθεί για δύο (2) συνεχείς αγωνιστικές περιόδους, με τη θέληση του και όχι λόγω ανωτέρας βίας, διαγράφεται από μέλος της οικείας Ε.Π.Σ. με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Σ., η οποία επιβεβαιώνεται από τη Γενική Συνέλευση. Η απόφαση αυτή κοινοποιείται άμεσα στη ΕΠΟ η οποία με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, διαγράφει το ερασιτεχνικό σωματείο από τα Μητρώα Σωματείων της Ε.Π.Ο.

Νικηφόρος :.Εδώ η δική μου ένσταση είναι ποιος θα κρίνει τους λόγους γιατί οι πληροφορίες μας λένε ότι πάμε για εκλογικά τεχνάσματα. 

10. Διάφορα θέματα.
Νικηφόρος : Εδώ πρέπει να οριστούν τα θέματα.

.Υπενθυμίζεται ότι οι αντιπρόσωποι των Σωματείων νομιμοποιούνται με την κατάθεση στην Ε.Π.Σ. Κορινθίας το αργότερο προ τριών ημερών μη συμπερι­λαμβανομένης της ημέρας αποστολής του ειδικού πληρεξουσίου εγγράφου  του αντιπροσωπευομένου  σωματείου – μέλους το οποίο αποστέλλεται.

Νικηφόρος
Ω Δημοκρατία πόσες φορές σε προσβάλουν με τα καταστατικά τους οι διάφοροι Λουδοβίκοι 14 με τις απολυταρχικές διατάξεις
Αυτός ήταν και ο λόγος που υποστήριξα τον Μιχάλη Τσιχριτζή στις εκλογές του 2009. Επειδή μου υποσχέθηκε στο θεατράκι που βρίσκεται στο  μέγαρο Δήμου Κορινθίων   θα θα καταργούσε τα πληρεξούσια. Και ρωτώ τι θα τα κάνε η ένωσης να τα έχει τα πληρεξούσια. Ενώ το δημοκρατικό θα ήταν να πήγαινε την ημέρα των εκλογών ο εκπρόσωπος του σωματείου με μια εξουσιοδότηση και να  ψήφιζε. 
Αλλά θέλουμε να καταργήσουμε την μυστικότητα των εκλογών για να μπορούμε να κάνουμε από μυστική σε φανερή την ψηφοφορία