Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Σωτήρη Μαυρονάσο δεν έχεις θέση στο ποδόσφαιρο που σ έχει αποβάλει και δεν θέλεις να το καταλάβεις.

Εκεί που μας χρωστούσανε,προσπαθούν να  μας πάρουν  και το βόδι.




Και πάλι έκανε την εμφάνιση ο επαγγελματίας πρόεδρος όλων των ομάδων της Ελλάδας  Από Χανιά --Αχαρναϊκό -- Βύζας Μεγάρων -- Ολυμπιακός Αγίου Στεφάνου-- Ολυμπιακός Βόλου  -- Π Α Σ Κόρινθος 


Δήλωσε ο Σωτήρας Μαυρονάσος 


"Εδώ και πολύ καιρό με δέκα επιχειρηματίες σοβαρούς να κάνουμε μια διοίκηση πολύ σοβαρή να ενώσουμε την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος και την Κόρινθο 06 Γιατί η Κόρινθος είναι μεγάλη ομάδα να προχωρήσει σε επαγγελματικές κατηγορίες ..."

Νικηφόρος 

Είδε ότι δεν μασάει ο από την σημαία που πήρε την εξουσία ο κ. Γ@Μ@Ω περιορίστηκε  ο Σωτήρας  τώρα μόνο στην Κόρινθο 06 που δυστυχώς όπως μαθαίνω υποστηρίζεται από ανθρώπους που κατά το παρελθόν διοίκησαν την ηρωική ομάδα της  Κόρινθος 06 που λόγω της ασχετοσύνης τους περιποιήθηκε ο πρώτος διδάξας την διαπλοκή στο Κορινθιακό Μιχάλης Τσιχριτζής Και τον κατηγορώ χωρίς περιττά λόγια ότι ενώ έπρεπε να του είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα της Κορίνθου το διοικεί και το οδηγεί στην πλήρη διάλυση. 

Μάιος 2015
Δημοσίευμα 

 
"Παράλληλα με την ιστορία της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο, άλλη μια υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει τη δικαιοσύνη μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
Ο λόγος για την υπόθεση των πλαστών φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων που προσκομίστηκαν στην ΕΠΟ για την έκδοση δελτίων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών σε μεταγραφικές περιόδους από το 2002 μέχρι το 2014.
17. Χαϊδάρι: Τάσος Χαντζής
18. Βέροια: Γιώργος Αρβανιτίδης
19. Κόρινθος: Σωτήρης Μαυρονάσιος
20. Αιγάλεω: Κώστας Αντιπαριώτης
21. Μακεδονικός: Μαριάννα Κωνσταντινίδου
22. Πατραϊκός: Ευστάθιος Μουτζουρούλιας
Αυτά τα γνώριζε και ο κ. Τσιχριτζής και ο κ. Γιαννίκος που είναι Δικηγόροι. Και όμως ο κ. Γιαννίκος δέχτηκε να γίνει μέλος της διοίκησης υπό τον κ. Μαυρονάσο που κατηγορείται  και ο κ. Τσαιχριτζής που τον έκανε πρόεδρο .
Και αυτοί οι άνθρωποι διοικούν το ποδόσφαιρο του νομού μας και κανένας δεν νοιάζεται για όλα αυτά που γίνονται 
Και μόνο ο Νικηφόρος καταδικάζεται γιατί λέει και γράφει  την αλήθεια 
Γιατί είμαι πάντα υποστηρικτής των λόγων του Καρτέσιου :"...είχα πάντοτε εξαιρετική επιθυμία να μάθω να ξεχωρίζω το αληθινό από το ψεύτικο"


 Μαΐου 2019


Αυτά έγραφε ο Νικηφόρος 

Σωτήρης Μαυρονάσιος τολμά και ομιλεί για πολιτισμό και ποδόσφαιρο.

Έχετε το δικαίωμα να αναφέρεστε για το ποδόσφαιρο της Κορινθίας Σωτήρη Μαυρονάσιο;

.Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Ο Αυστριακός ψυχίατρος  Φρόυντ που έζησε από το 1856 μέχρι το 1939 υποστηρίζει " ο πρώτος άνθρωπος που εκτόξευσε μια προσβολή αντί μια πέτρα ήταν ο θεμελιωτής του πολιτισμού"

Και θυμάμαι στο γήπεδο του Σολωμού που πήγατε να με χτυπήσετε και αν δεν ήταν ο Χρήστος Πιέτρης θα είχατε υλοποιήσετε την απειλή σας. Και θυμάμαι σε κάποιο αγώνα που είσαστε προπονητής της μιας ομάδας Και ορμίσατε και σκίσατε την φανέλα του διαιτητή Επομένως δεν μπορείτε να αναφέρεστε στον πολιτισμό αφού ανήκετε κατά τον Φρόυντ στην εποχή που οι άνθρωποι έλυναν τις διαφορές των με τις πέτρες. 
Είπατε επίσης για ποδόσφαιρο που εσείς προσωπικά το γελοιοποιήσατε και το ποινικοποιήσατε σε βαθμό κακουργήματος. Αφού η ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος υποβιβάστηκε γιατί πλαστογραφήσατε Δημόσιο έγγραφο 
Αυτά ταιριάζουν με το ποδόσφαιρο και τον πολιτισμό;

Φεβρουάριος 2020 

Δημοσίευμα 

Εν τω μεταξύ το Sportstonoto.gr αποκαλύπτει κίνηση του Σωτήρη Μαυρονάσιου, μαζ΄ιμε 5-6 έξι δυνατούς επιχειρηματίες,  έτσι ώστε να συνενωθεί η Κόρθινθος 2006 με την… κανονική Κόρινθο, τον λαοφιλή, μεγάλο και ιστορικό μας ΠΑΣ Κόριννθος δηλαδή, ο οποίος βολοδέρνει μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας κάπου στην Α’ τοπική της ΕΠΣ Κορινθίας. Επί της ουσίας δηλαδή θα μιλάμε για απορρόφηση της νέας Κορίνθου από την παλιά, με συμμετοχή του χρόνου όμως στην Α’ τοπική κατηγορία. 

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει. 

Σωτήρη Μαυρονάσο έχεις τόσα ποδοσφαιρικά εγκλήματα διαπράξει που  αλήθεια προβληματίζουμε από που αντλείς το θράσος να προκαλείς και να υποχρεώνεις τους ελάχιστους που έχουν μείνει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα να το βάλουν στα πόδια,
Η Κόρινθος 06 έχει σε αριθμό παιδιών που κοσμεί  την Ακαδημία ένας σεβαστός αριθμός Και αν ένα από αυτά σας ρωτήσει τι αλήθεια θα μπορέσετε  να μας διδάξετε  εσείς  που χρησιμοποιείτε τις ποδοσφαιρικές ομάδες ως σημαίες ευκαιρίας και μόλις σας καταλάβουν σας δείχνουν  την πόρτα της εξόδου. Νομίζω ότι θα τους δείξεις μια δέσμη  ευρώ από αυτά που  παρουσιάζεις διασκεδάζοντας τους αφελείς.  Η  φίλαθλη Κορινθιακή κοινωνία δεν μπορεί να ανεχθεί έναν άνθρωπο που πλαστογράφησε δημόσιο έγγραφο με αποτέλεσμα τον υποβιβασμό της ομάδας. 
Θα αποτελεί προσβολή για το θεσμό των Ακαδημιών αν γίνει ο Σωτήρας ηγέτης της ομάδας που αν δεν τις έκλεβαν  τρία πρωταθλήματα σήμερα θα έπαιζε στο πρωτάθλημα της Δεύτερης εθνικής κατηγορίας