Τετάρτη 17 Ιουνίου 2020

Πρόεδρε των Κορινθίων Προπονητών θα γίνουν οι εκλογές ή τις απαγόρευσε η Αστυνομία;


Η Ελλάδα  είναι δημοκρατική χώρα και όλοι είμαστε ίσοι  απέναντι του νόμου
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Έγραψα για τις εκλογές των προπονητών 


Σήμερα σε μια εποχή που ο άνθρωπος πρέπει να αξιοποιεί τα πάντα για να μπορέσει να σταθεί όρθιος ο δάσκαλος του ποδοσφαίρου κατέχει ξεχωριστή θέση  μέσα στην κοινωνία μας. Αυτό αποτελεί
πραγματικότητα και όσοι θέλουν να τον υποτιμήσουν  ή να υπερτιμήσουν το ρόλο του προπονητή του ποδοσφαίρου ( άθλημα που κάποτε είχε χαρακτηρισθεί αλήτικο ) μέσα στην κοινωνία  δημιουργούν μια τρύπα στο νερό αφού ο ρόλος του είναι ξεκάθαρος. . Έχει γίνει  πλέον πεποίθηση στον Ελληνικό λαό ότι μπορεί κάποιος να βγει από την φτώχεια αν αξιοποιήσει το ποδοσφαιρικό ταλέντο που ο Θεός ( γιατί το ταλέντο είναι θείο δώρο ) του έχει χαρίσει. Και εδώ στην σκηνή μπαίνει ο σωστός δάσκαλος--προπονητής του ποδοσφαίρου που στο νομό μας υπάρχουν αρκετοί που αν οργανωθούν σωστά θα μπορέσουν να υλοποιήσουν τα λόγια του  Πήρα θέση υπέρ της αλλαγής του συλλόγου των Κορίνθιων προπονητών γιατί η υπάρχουσα διοίκηση απέδειξε ότι έχει να μας παρουσιάσει  μηδενικό έργο.

Επειδή έχω πάρει θέση γι αυτό κ. Αστυνομικέ Διευθυντά είμαι υποχρεωμένος  να σας γνωρίσω ότι ο πρόεδρος της Διοίκησης των προπονητών  έχει κυκλοφορήσει ένα χαρτί που γνωρίζει στα μέλη του ότι η Αστυνομία δεν αφήνει να γίνουν εκλογές. Και την ίδια σχεδόν μέρα γίνονται οι εκλογές στο σύλλογο προπονητών του Πειραιά που αυτομάτως εξέλειπαν οι απαγορευτικοί λόγοι
Δεν είναι η πρώτη που η Αστυνομική Διεύθυνση  Κορινθίας μπαίνει μπροστά χωρίς να διαψεύσει αν ισχύουν οι λόγοι του προέδρου Η πρώτη φορά όταν πάλι με σημείωμα που κανένας δεν το είδε   η Αστυνομία ζήτησε την Διακοπή των τοπικών πρωταθλημάτων Το έχω ζητήσει και από την Αστυνομία   και από την ένωση αυτό το μαγικό χαρτί και ποτέ δεν μου δόθηκε αλλά και ποτές δεν δημοσιεύτηκε.
Αν υπάρχει απαγορευτικό για τις εκλογές των προπονητών από μέρος της Αστυνομίας θα αναφερθώ  στον υπουργό προστασίας μου. Αν δεν υπάρχει πρέπει να καλέσετε τον κ. πρόεδρο των προπονητών να απαντήσει.
Και όλα αυτά τα κάνω επειδή πιστεύω ότι όλοι είμαστε ίσοι απέναντι του νόμου.

Πρόεδρε των Κορινθίων Προπονητών θα γίνουν οι εκλογές ή τις απαγόρευσε η Αστυνομία;