Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Βιομήχανε --εκλογομάγειρα Θάνο Πισιμίση υπάρχουν κάποιοι που δεν παραμυθιάζονται στην Αρκαδική σου ...πονηρία

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που ορισμένοι το χρησιμοποιούν για 
πολιτικούς --επαγγελματικούς λόγους 
και έχουν απαιτήσεις χωρίς να έχουν προσφέρει ούτε λεμονάδα για την δημιουργία του 


Το μεγαλύτερο επίτευγμα του Α Ο Λουτράκι που θα το ζήλευαν και ομάδες πρώτης εθνικής. 


Θα έχετε βαρεθεί να διαβάζετε ότι τα ταλέντα χάνονται και ο πρωταγωνιστής είναι ο πατέρας του παίκτη που τον θυσιάζει στο βωμό μερικών χαρτονομισμάτων που στη συνέχεια χάνουν και το παιδί τους που αποκτά  την ταμπέλα του γυρολόγου ποδοσφαιριστή σε τοπικό επίπεδο. 
Αυτές τις ημέρες πατέρας ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην ομάδα Κόρινθος 06 ζητά το δελτίο του παιδιού του Και αυτό υποχρεούται να το κάνει γιατί δεν τους βγήκε το σενάριο. Που την ομάδα θα την αναλάμβανε  γνωστός αεριτζής του ποδοσφαίρου. Αλλά δυστυχώς γι αυτούς και μέσα σ αυτούς και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή το κουτσό άλογο που πόνταραν εξαφανίστηκε γιατί δεν μπόρεσε να ρίξει κάποιον που έχει μεγαλώσει με τα κύματα του Αιγαίου. 
Το παίκτη αυτόν θέλει με μάγουλο ( χωρίς να βάλει στην τσέπη του το χέρι του )να τον πάρει ο Βιομήχανος Θανάσης Πισιμίσης γνωστός εκλογομάγειρας και να τον κάνει δώρο στον Βου αντιπρόεδρο  της ένωσης που διοικεί τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου. Βέβαια όλα αυτά τα είχε δημοσιεύσει ο Βασίλης Παπαφίλης που και αυτός πίστευε στο σενάριο με τον αεριτζής παράγοντα του πανελλήνιου ποδοσφαίρου. 
Αν θέλει να κάνει δώρο τον παίκτη στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου ο βιομήχανος εκλογομάγειρας είναι πολύ εύκολο Να πληρώσει το ποσόν που είναι γνωστό στην ομάδα του παίκτη και ούτε γάτα ούτε ζημιά για τις δυο ομάδες αλλά τεράστια ζημιά για τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που θα καταλήξει μόνιμος πελάτης του πεζόδρομου της Κορίνθου. 
Κατά την περσινή ποδοσφαιρική περίοδο που  η ομάδα Κόρινθος 06 αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας ο Ατρόμητος θα παραχωρούσε δωρεά τον παίκτη αυτόν;
Και δυο λόγια για τον πατέρα που μάλλον δεν γνωρίζει τίποτα από ποδόσφαιρο. 
Με την μεταγραφή του παιδιού σου στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου τον καθορίζεις μέσα στα όρια που θα κινηθεί Και αγωνιστικά και κοινωνικά. Θα κάνεις υπομονή ένα χρόνο που θα είναι ελεύθερος ο παίκτης που προσωπικά κουραστήκατε για να τον φτιάξετε και τότε εσύ θα τον κάνεις δώρο και όχι ο βιομήχανος εκλογομάγειρας  που κάνει  όλο αυτόν τον σαματά με μάγουλο. 
Και όταν πήρα τηλέφωνο να μάθω για το θέμα μια φωνή που νομίζω ότι είναι περπατημένη μου είπε Το τσάμπα πέθανε και μου έκλεισε το τηλέφωνο με ανάγωγο τρόπο Που σημαίνει ότι δεν περνάει το παραμύθι.