Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ένας Μυτιληνιός που ζήλεψε τον γείτονα του Ψαριανό Κανάρη και του πήρε το δαυλό και έκαψε τις τηλεοπτικές φιγούρες που θέλησαν να διοικήσουν με τις πλάτες άλλων το ποδόσφαιρο της Κορινθίας.



Έγραφε ο Γιώργος Πανανής :Κυριε Σκουρτη οι ευσεβεις ποθοι δεν ειναι αδικημα που διωκεται και τιμωρειται απο το νομο και ουτε μπορει κανεις να απαγορευσει τον οιονδηποτε να διεκδικησει καποιο σωματειο,Την τεταρτη εχουμε εκλογες ας φερει οκτω-δεκα μεγαλοεπιχειρηματιες που διατυμπανιζει μηνες τωρα οτι εχει χορηγους να ριξει χρημα που λεει οτι εχει αφθονο και να παρει την ομαδα,



Όποιος έχει το παραμικρό για τον Δημήτρη Μπινιάρη να βγει τώρα και να το καταγγείλει γιατί τα πηγαδάκια δεν έχουν θέση
Πρώην παράγων τις ομάδας δήλωσε ότι θα βάλει 5.000 ευρώ και του απάντησα εγώ θα βάλω 15.000 ευρώ Και δυστυχώς δεν έβαλε ούτε πέντε σαβρίδια


Παρακολουθώ τα γεγονότα με το μάτι πεντακάθαρο γιατί κανένας δεν μπόρεσε να μου  δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα ώστε να μη μπορώ να δω την αλήθεια Και αυτά τα προβλήματα  ναι επαναλαμβάνω προβλήματα δημιουργούνται μ ένα απλό χαλάκι που τοποθετούμε κάτω από έναν που γράφει και νομίζει ότι ενημερώνει την κοινή γνώμη. Ενώ κάνει το αντίθετο τον παραπληροφορεί και η αιτία είναι το χαλί  που κάποιος έχει το δικαίωμα  που του το έδωσε αυτός που το πατά να το τραβήξει και να εξαφανιστεί. Και όχι μόνο να πέσει. Γι αυτό και δεν σχολιάζει κανένας απλά γράφουν τις ανακοινώσεις. Μόνο η αφεντιά μου πάντα σχολιάζει και κανένας δεν τολμά να απαντήσει.
Τον Δημήτρη Μπινιάρη αν με ρωτήσει ο Γιάννης Λάμπρου να τον χαρακτηρίσω θα του απαντήσω Είναι ένας αφελής αφού πίστεψε ότι θα μπορούσες να τον βοηθήσεις.
Έχω συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα παραγόντων σε Πανελλήνιο επίπεδο. Τον Δημήτρη Μπινιάρη τον βάζω πάνω από αυτούς αφού χωρίς κανένα κέρδος αλλά μόνο ζημία κολύμπησε σ ένα χώρο που του ήταν άγνωστος σ αυτόν. 
Η γενική Συνέλευση της Κόρινθος 06 έβγαλε έναν μπουρλοτιέρη του λόγου. Που αν και Μυτιληνιός  θέλησε να παρουσιαστή Ψαριανός  Κανάρης και να βγάλει αυτά που λέγονται στις ρούγιες και στις στράτες μέσα στην αίθουσα της συνέλευσης  και να μας παρουσιάσει τους μαχαλόμαγκες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου   και να τους κάνει  ένα στην κυριολεξία ένα ξεβράκωμα που νομίζω τέτοιο δεν έχει γίνει   


Ο μαχαλόμαγκας

Τον ξέρετε μωρέ παιδιά της γειτονιάς τον βλάμη,
τον λένε μαχαλόμαγκα μυαλό δεν έχει δράμι.
Νάτος κι έρχεται με φούρια
και με κουστουμιά καινούργια.
Τον άντρα κάνει το σκληρό και τη δουλειά βαριέται
και για του ψύλλου πήδημα ευθύς παρεξηγιέται.
Μαχαλόμαγκας στο κέφι
με λατέρνα και με ντέφι.
Με τη φοβέρα τις μικρές στα κέφια του τις φέρνει
κι όλες γι αυτόν τρελαίνονται κι ας αγαπάει και δέρνει.
Μαχαλόμαγκας στη στράτα
καμαρώνει στα γεμάτα.
Στις ξένες έγνοιες πάντοτε μεγάλο δείχνει ζήλο
κι όπου καυγάς στο μαχαλά μαζεύει αυτός το ξύλο.
Μαχαλόμαγκα να ζήσεις
άσε τις παρεξηγησεις.

Τώρα να πάρετε αυτούς τους στίχους του Βασίλη Τσιτσάνη και να τους βάλετε επάνω σ αυτούς που κάνουν κατά καιρούς τους παράγοντες του ποδοσφαίρου με κάτι αστείες τηλεοπτικές  εμφανίσεις που προκαλούν τον γέλωτα θα πέσουν γάντι.  
Σας γελοιοποίησε ένας που δεν ζει από το ποδόσφαιρο και αυτό έχει μεγάλη σημασία