Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Έτσι που πάμε θα χαρακτηρίσουμε Αντιστασιακό και άνθρωπο της Αλλαγής τον Μιχάλη Τσιχριτζή.

Τρυπώνω ... Μαθαίνω ...δημοσιεύω  παθιασμένος με  την αλήθεια. 

Διαβάζω 
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΏΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΚΗ ΜΑΡΓΕΤΗ.
Ενωμένοι σαν μια ομάδα , να πάμε τον Σύνδεσμο μπροστά ! Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους για την παρουσία και την
συμμετοχή τους ! Ο ρόλος του προπονητή και η δυναμική εξέλιξη του προτεραιότητα για όλους μας ! Ευχαριστούμε τον Τσουμάνη Γιωργο και Ηλία Αντωνη για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο !
Σας ευχαριστώ όλους!!
Πολλά συγχαρητήρια σε εσένα και σε όλα τα παιδιά. Εύχομαι να πάτε το σύνδεσμο πολλά βήματα μπροστά και να συμβάλλετε στην αναβάθμιση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου!

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει.

Δεν μπορώ να μη συγχαρώ τον νέο πρόεδρο των προπονητών της Κορινθίας που η πρώτη του πράξη ήταν να ευχαριστήσει τους ανθρώπους του Λουδοβίκου 14 που είναι και δικοί του. Δεν έχει σημασία τώρα που είσαστε  σε άλλο στρατόπεδο όλα γίνονται για τα μάτια του κόσμου. Εδώ κ. πρόεδρε προδώσατε  εν ζωή τον άνθρωπο που τον προσφωνούσατε πατέρα και τώρα έχω την απαίτηση να λάβετε υπόψη αυτά που εγώ γράφω. Αλήθεια είσαστε όλοι μια ομάδα; Και οι υπόλοιποι συνάδελφοι σας που είναι στο νέο Δ Σ των Κορινθίων προπονητών  έχουν όπως εσείς γραμμή επικοινωνίας με τον κ. πρόεδρο της ένωσης και τον πανίσχυρο κ. Γ@Μ@Ω ; Τώρα θα μου πείτε ότι ούτε και εσείς έχετε επικοινωνία και θα έχετε την απαίτηση να σας πιστέψω. Αφού το 2013 στην επαναληπτική εκλογή θριάμβευσε ο Τσιχριτζής και η οικογένεια σας ο  Βιομήχανος Πισιμίσης και ο πολιτικός και μεγάλος ποδοσφαιρικός παράγοντας Παναγιώτης Λαμπρινός  κάνατε κουμάντο.
Και έρχεται ο αντιπρόεδρος του Αστέρα Κορίνθου Ευθύμιος Παπαχρήστος και ζητά από τα παιδιά ( έτσι αποκαλεί την νέα διοίκηση των προπονητών ) να συμβάλουν στην αναβάθμιση του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Με τον πρόεδρο του Π Α Σ Κόρινθος που έχει καταργήσει τα πάντα. ακόμα και τον σύλλογο των προπονητών που δεν πήγε να ψηφίσει. Θύμιο με γνωρίζει και σε γνωρίζω και είναι όλα αυτά που γράφεις αν αντέχουν κριτικής.