Παρασκευή 19 Ιουνίου 2020

Ο Νικηφόρος δικαιώθηκε Γιώργο Πετρόπουλε αλλά το ποδόσφαιρο με τα γραπτά σας βαριά τραυματίσατε



Η αυτοκριτική έχει ένα προνόμιο: Όταν κατηγορούμε τον εαυτό μας, έχουμε την εντύπωση πως κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να μας κατηγορήσει.

Τον γνώρισα σε μια τηλεοπτική εκπομπή τότε που αγωνιζόμαστε να διώξουμε τον αείμνηστο Σπύρο Νίκα από την Ένωση. Δεν πέρασε ούτε μια βδομάδα μετά την νίκη  και μου κήρυξε τον πόλεμο γιατί νόμισε ότι ήθελα να του πάρω το γραφείο τύπου. Όπως και στον αείμνηστο Νέστορα είχαν πει ότι ήθελε να του πάρω την θέση. 


Πετρόπουλος μιλάει στην γενική συνέλευση 
Έρχεται ο Αλβέρτος Αϊστάιν και λέει όποιος δεν είναι σοβαρός στα μικρά θέματα δεν μπορεί να είναι σοβαρός στα μεγάλα και τα σημαντικά. Άρα καταλήγουμε ότι ο άνθρωπος που κατηγορούσε την ένωση δεν είναι σοβαρός όχι βάσει τα δικά μου δεδομένα αλλά βάσει του :Αϊστάιν  είναι υβριστής και παλιάνθρωπος. Θα ήθελα να ήταν εδώ να τα ακούσει Δεν πειράζει θα τα δει στο video

Με ονόμασε υβριστή και παλιάνθρωπο Και θα επιθυμούσε να ήμουνα στην αίθουσα αλλά έμεινε σίγουρος ότι θα άκουγα το υβρεολόγιο του από το VIDEO . Δεν τον μήνυσα γιατί δεν το συνηθίζω. 

Πετρόπουλος συνεχίζει  Θέλω να απαντήσω για το θέμα του Μιχάλη Καρσιώτη που είναι ο κορυφαίος μας βοηθός είναι διεθνής. Και επειδή έτυχε να είμαι και στο παιχνίδι και στον οποίον καταλογίζει σημαντικές ευθύνες ο κ. Σκούρτης  Ο άνθρωπος κατ’ αρχάς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο αγωνιστικός χώρος Αν ήταν μέσα ο φίλαθλος δεν θα γινότανε παιχνίδι. Ήταν όπως λέει ο κανονισμός στην περιμετρική κ.λ.π. Όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής ως όφειλε διέκοψε τον αγώνα Μια και δεν μπορούσε να γίνει αγώνας με τον φίλαθλο μέσα Αφού ο φίλαθλος συνέχισε να περιφέρεται μέσα στο γήπεδο μπήκε στα αποδυτήρια

Με VIDEO απέδειξα ότι είχα πλήρως δικαιωθεί αφού για τον αγώνα αυτόν είπε ο φίλος του και χρόνια αμέτρητα συνεργάτης του Γιώργος Τριαντάφυλλος 

ΑΗΔΙΑ 

Αναφερόμενος ο Γ. Τριαντάφυλλος στην εφημερίδα μας  για το πρωτάθλημα απάντησε Μια και μόνο λέξη περιγράφει αυτό που αισθάνομαι '" ΑΗΔΙΑ"






Και έχουμε για το ίδιο πρωτάθλημα που το κατέκτησε η ομάδα  του Πέλοπα στον αγώνα με τον Π Α Σ Κλένια την σφαγή που την άφησε λόγω ανικανότητας να γίνει  το στίγμα του πρωταθλήματος Μα και τώρα πρόσφατα ο προπονητής Νίκος Πίλιουρας στόλισε τον διεθνή σας πλάγιο και όχι διαιτητή με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί ο προπονητής με 600 ευρώ. Δεν έχω προσωπικά με κανένα και μόνο αλήθειες έμαθα να γράφω. 

Πετρόπουλος  συνεχίζει Και αυτό δεν είναι τυχαίο ότι ο άνθρωπος αυτός πλήττει τον πρόεδρο Έχει ξεκινήσει από τον πρόεδρο της Ε Π Ο Πλήττει τον πρόεδρο το δικό μας.  Πλήττει τον Γιώργο τον Δασκαλόπουλο τον κορυφαίο Κορίνθιο διαιτητή τον Μιχάλη τον Καρσιώτη κορυφαίο διεθνή βοηθό. Τον Γιώργο τον Δούρο τον Δημήτρη τον Γκρούτση . Ότι κορυφαίο έχει η Κορινθία το πλήττει. Αυτός που δεν έχει προσφέρει στο Κορινθιακό τίποτα. Και  αυτός θέλει να λέει ότι θέλει Να αποκρύπτει ένα μέρος της αλήθειας ώστε να βγαίνει ένα μεγάλο ψέμα.
Και εμείς να ασχολούμεθα μαζί του Είναι η τελευταία φορά .
Επειδή ήρθε στη γενική Συνέλευση. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

Και εδώ Γιώργο Πετρόπουλε με δικαιώνεις 
Ναι μετά την εκλογή του 2009 που και εγώ έπαιξα τον θετικό  ρόλο μου μέσα σε πολύ μικρό διάστημα κατάλαβα ότι ο Μιχάλης Τσιχριτζής είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο γιατί το μισεί που λόγω κατασκευής δεν το απόλαυσε όπως τα άλλα παιδιά. Με στοιχεία απέδειξα τις εγκληματικές κινήσεις που έκανε ως πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος Και ως πρόεδρος της Ένωσης από το 2013 μέχρι σήμερα διαλύθηκαν είκοσι δυο ( 22 ) σωματεία. Και δεν υπάρχει ούτε πειθαρχική επιτροπή μα ούτε η επιτροπή ορισμού διαιτητών. Όσοι θίγονται υπάρχει και ο εισαγγελέας. 
Χαρακτήρισα τον πρόεδρο της Ε Π Ο  Πιλάβιο ότι από μια δεν μπορεί να διοικεί το ποδόσφαιρο και από την άλλη και να μιλάει για θέματα διαιτησίας με το φυλακισμένο Μπέο. Για τον διαιτητή Δασκαλόπουλο  τον έχω σχολιάσει αλλά  εσείς και όχι εγώ τον διώξατε για να μας φέρετε τον Νεοφυτιάδη που από την πρώτο αγώνα έγραψα ότι είναι διαιτητής για πρωτάθλημα σχολικό του Δημοτικού και όχι μεγάλων τάξεων. Για τον Μιχάλη Καρσιώτη όταν τον είχαν φτάσει κεντρικό διαιτητή δεύτερης εθνικής κατηγορίας έγραφα ότι δεν κάνει. Με αποτέλεσμα ο προστάτης του Δημήτρης Γκρούτσης να μου διακόψει ραδιοφωνική μου εκπομπή για να μου πει ότι θα ντρέπομαι με αυτά που γράφω. Και πλήρως δικαιώθηκα αφού από κεντρικός έγινε πλάγιος  Τον Γιώργο Δούρο τον θεωρώ πολύ μεγάλο διαιτητή Αλλά στα διοικητικά να τα κάνει μούσκεμα με τις γνωστές περιπέτειες. Ο Δημήτρης Γκρούτσης είναι παράνομος στο χώρο της διαιτησίας και δεν τολμά να με αντιμετωπίσει στις αίθουσες των δικαστηρίων/  

Γιώργο Πετρόπουλε 

Ο Νικηφόρος είναι εδώ και μάχεται για το ποδόσφαιρο Εσείς φύγατε από την ένωση χωρίς να πείτε μια λέξη Ενώ ο ψεύτης και παλιάνθρωπος παραμένει και τον δικαιώνετε  με την σιωπηρής σας φυγής. 
Σε δικαιώνει πλήρως ο Αβραάμ Λίνκολν που υποστηρίζει " Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και αίρεις κάθε αμφιβολία"