Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Το Μιχάλη Τσιχριτζή ψηφίζετε πρόεδρο της ένωσης χωρίς να κοκκινίζετε.

Αυτός ο αθλητικός ηγέτης νοιάζεται για τα νιάτα του νομού μας. Όλοι μαζί να τον φτύσουμε για να μη μας τον βασκάνουμε 


Η ποδοσφαιρική χρονιά 2020--2021 είναι των εκλογών και αυτές τις χρονιές το αφεντικό  ο Μιχάλης Τσιχριτζής που είναι πονηρούλης και
συνεργάζεται ακόμα και με τον διάβολο αρκεί να εκλεγεί και να παριστάνει τον πρόεδρο γιατί ποτέ δεν ήταν
Το 2004 εξαπατά την Γενική Συνέλευση και γίνεται πρόεδρος του ιστορικού Π Α Σ Κόρινθος όχι να τον διοικήσει αλλά να κάνει τις δικές προσωπικές σχέσεις Να χαρίσει ένα πρωτάθλημα  την ποδοσφαιρική περίοδο 2005--2006 στη Θήβα  Μετά από ένα χρόνο που έγινε πρόεδρος Αυτό το απέδειξα με συνεχόμενα δημοσιεύματα μου Και δεν τολμούν αυτός και τα κοπέλια του να με κοιτάξουν.
Και ερχόμαστε το ποδοσφαιρικό έτος 2007--2008 που χαρίζει την δεύτερη προνομιούχο θέση στην Ηλιούπολη Και που αμέσως θα δημοσιεύσω όλη την διαδικασία που γελοιοποιεί το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Και το 2009 τον πιάνουν με ένα εικονικό τιμολόγιο που είχε βάλει 
Και παραχωρεί την ομάδα του Π Α Σ  σ ένα αμούστακο παιδί χωρίς να έχει το δικαίωμα με αποτέλεσμα να χάσει το παιδάκι ένα σοβαρό ποσό Και η ομάδα σήμερα να διοικείται από έναν που δεν γνωρίζουμε το επάγγελμά του και οικονομικά που βρίσκεται  
Αυτός είναι  ο κυρ Μιχάλης Τσιχριτζής αποδεδειγμένος εχθρός του ποδοσφαίρου λόγω σωματικής διάπλασης με ένα τόσο πλούσιο βιογραφικό που θα μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και αστυνομικό Δελτίον Και αυτό με τόση πλούσια αρνητική δραστηριότητα   από το 2009 ψηφίζεται πρόεδρος της ένωσης. Δοξάστε τους παράγοντες που τον ψηφίζουν τους οποίους  προκαλώ σε δημόσιο διάλογο
Για  να τους αποδείξω ότι αυτοί είναι υπεύθυνοι που σήμερα την ένωση διοικεί ο πρόεδρος και προπονητής του Π Α Σ Κόρινθος που έχει καταργήσει την πειθαρχική επιτροπή και της επιτροπή ορισμού διαιτητών. Και οι άνθρωποι της  πειθαρχικής επιτροπής (πρόεδρος Δικηγόρος Παναγιώτου μέλη Κανατσούλης και ο καινούργιος Γιάννης Μελισσανίδης Φάνη Σιτές που αλλάζει και παίζει και τον ρόλο του Δούρειου Ίππου.) πρέπει να ντρέπονται που κυκλοφορούν αγού δεν υπάρχει αντικειμενική δικαιοσύνη. 
Το ίδιο θα έλεγα για την επιτροπή ορισμού των διαιτητών Αλλά τι να γράψω για έναν παράνομο όπως είναι ο Δημήτρης Γκρούτσης Και γιατί να αναφερθώ στο Παναγιώτη Αργύρη που έμαθε να υπηρετεί όλες τις καταστάσεις  Απορώ πως παραμένει ακόμα σ αυτή την επιτροπή ο Γιώργος Καλλιόλιας.  
Μένω στο Λουτράκι την Διεύθυνση την γνωρίζουν οι αρμόδιοι και περιμένω την αυτόφωρο διαδικασία της μήνυσης που θα δεχτώ από αυτούς που σχολιάζω.