Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Υβριστή Δημήτρη Μπίτσιο άφησε να αναπνεύσει ο Ατρόμητος.

Μια απαράδεκτη ανακοίνωση που υποβιβάζει το ρόλο του προέδρου του Ατρόμητου




Ύστερα από πρωτοβουλία του επίτιμου προέδρου κου Μπιτζιου έγινε η παρουσίαση του νέου προέδρου κου Αθανασόπουλου και του υπολοίπου ΔΣ στον τέως υπουργό και νυν βουλευτή κο
Ταγαρα, στον Δήμαρχο Κορινθίων κο Νανόπουλο, στον αντπερ/χη κο Γκιολη, στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κο Κυριαζη, στον αντιδήμαρχο αθλητισμού κο Καρασσαβα και στον πρόεδρο του κέντρου κοινωνικής πολιτικής κο Παπαδημητρίου. Επίσης στην παρουσίαση του νέου ΔΣ έδωσε παρών και ο κος Λαρσινος Ηλίας, πρόεδρος του ομώνυμου ομίλου. Ο πρόεδρος και όλο το ΔΣ τους ευχαριστούν θερμά για την στήριξη και την αμέριστη συμπαράσταση που δήλωσαν στον δύσκολο δρόμο που έχει να διανύσει η εκπρόσωπος του νόμου μας και του Δήμου μας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει

Πρόεδρε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου διαβάζοντας αυτή την απαράδεκτη ανακοίνωση προσωπικά εγώ που δεν σας γνωρίζω σας θεωρώ σαν έναν άνθρωπο άσχετο με τις δημόσιες σχέσεις και έχετε ανάγκη να σας πάρει από το χέρι και να σας παρουσιάσει στα πολιτικά και οικονομικά πρόσωπα του νομού μας ένας χυδαίος υβριστής ο Δημήτρης Μπίτσιος Σαν φαντάζομαι σαν ένα ανήμπορο γεροντάκι που έχετε την ανάγκη του επί τιμή ξετσίπωτο υβριστή να σας ανοίξει τον δρόμο μέσα στην κοινωνία που έπρεπε να του είχε κλείσει.
Σήμερα πρόεδρε του Ατρόμητου μπορεί να γράψεις ιστορία μόνο όταν βγεις και δηλώσεις ότι είμαι πρόεδρος του Ατρόμητο και θεωρώ συνεργάτες μου τους με δημοκρατικές διαδικασίες εκλεγέντες. Στην διοίκηση μου δεν δέχομαι κανένα που έχει διοριστεί μόνος του
Αν αυτό δεν το κάνεις ...χθες θα έχεις την τύχη των συναδέλφων σας που ενώ μάτωσαν οικονομικά σήμερα τους βρίζουν γιατί βούλιαξαν την ομάδα που ήταν πρόεδροι.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του προέδρου της Κόρινθος 06 που ενώ έδωσε εκτός από το υστέρημα του το οικονομικό έκανε και προσφορά ψυχής με αποτέλεσμα σήμερα αντί να τον αποθεώνουν να τον βρίζουν. Την ίδια τύχη θα έχετε αφού ο επίτιμος θα διοικεί και τα εγκληματικά του λάθη θα τα φορτώνουν στην αφεντιά σου.