Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Νικηφόρος:θέλει το καλό του Ατρόμητου Χιλιομοδίου γι αυτό και ασκεί κριτική.

Ο αρχηγός μιας ομάδας πρέπει να μπορεί να πει: «Αυτό πρέπει να γίνει. Θα το κάνεις εσύ. Μ’ αυτόν τον τρόπο». Η επιβίωση της ομάδας εξαρτάται απ’ αυτήν την αδιαμφισβήτητη εξουσία. Χωρίς αυτήν, κανένας δεν αισθάνεται σιγουριά.

Διαβάζω

Για πρώτη φορά συγκεντρώθηκαν σήμερα 4 πρώην πρόεδροι της ομάδας Ατρόμητος Χιλιομοδίου με πρωτοβουλία του Δημήτρη Μπίτζιου και του προέδρου της κοινότητας Χιλιομοδίου Γιάννη Κανέλλου στέλνοντας μήνυμα ενότητας και ελπίδας στους φιλάθλους.
Από τη συνάντηση για το μέλλον της ομάδας προέκυψαν τρανταχτά ονόματα, όπως για τη θέση του προπονητή  του Ντανιέλ Μπατίστα αλλά και του επιθετικού Νίκου Κουσκουνά (δύο φορές κορυφαίος σκόρερ της Φούτμπολ Λιγκ).
Την Τετάρτη θα αναδειχθεί η νέα διοίκηση οπότε η συνέχεια αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον από τους φίλους της ομάδας καθώς ο πρώην πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου και νυν αντιδήμαρχος καθαριότητας του Δήμου Κορινθίων Δημήτρης Μπίτζιος είναι πιο δυνατά από ποτέ δίπλα στον τοπικό σύλλογο.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Ο αθλητισμός δεν μπορεί να συνυπάρξει με την πολιτική. Και ο Δημήτρης Μπίτζιος πάντα κατά την γνώμη μου είναι η χειρότερη μορφή πολιτικής, αφού αλλάζει στρατόπεδα ανάλογα που φυσάει ο άνεμος. Και νομίζω ότι αυτή η αστάθεια του η πολιτική είναι βέβαιο θα κάνει κακό στην ομάδα. γιατί αυτός αλλάζει πολιτικό τσαντίρι αλλά η ομάδα παραμένει και εισπράττει τις πολιτικές ακροβασίες του.. 
Όταν έμαθα ότι έφυγε ο πρωταθλητής προπονητής Τάσος Πέρρας από την Κόρινθο 06 διαφώνησα γιατί ήμουνα βέβαιος ότι την οικονομική προπονητική διαφορά δεν θα μπορέσει να την καλύψει η ομάδα. Γιατί δεν ήταν μόνο  ο μισθός του αλλά και οι νέοι παίκτες που ακολουθούσαν τον δαφνοστεφανωμένο νέο αναμορφωτή της ομάδας που με θυσίες  μέχρι ενός οικονομικού ύψους την κρατούσε ο πρόεδρος Μπινιάρης. Αυτή η αλλαγή διέλυσε την ομάδα. Έχουμε λοιπόν δεδικασμένο και αυτό έπρεπε να γίνει πυξίδα για την διοίκηση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου προς αποφυγή Δυστυχώς βλέπουμε πιστή εφαρμογή του αποτυχημένου περσινού σχέδιο που είχε ως αποτέλεσμα την διάλυση στην κυριολεξία της περσινής πρωταθλήτριας 
Η Κόρινθος 06 έδιωξε τον προπονητή Πέρρα και πήρε τον Παναγιώτη Τζαναβάρα που έχει μια πλούσια διαδρομή σε Ελληνικές ομάδες αλλά πουθενά κάποια επιτυχία. Τον ακολούθησαν μερικά ποδοσφαιρικά ονοματάκια που όλα μαζί ήταν απαγορευτικά για το βαλάντιο του προέδρου Μπινιάρη. Και μπροστά μας έχουμε τα θλιβερά αποτελέσματα. 
Και ενώ δεν έχει περάσει ούτε ένας χρόνος η ιστορία επαναλαμβάνεται.  
Πάλι φεύγει ο πρωταθλητής προπονητής Πέρρας και στην θέση του έρχεται ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής ο Ντανιέλ Μπατίστα  που εδώ όμως θα χρησιμοποιηθεί ως προπονητής Και ο Πέρρας είναι μια προπονητική αξία που θα μπορεί να την καλύψουν τα οικονομικά του Ατρόμητου Και έρχεται η Διοίκησης της ομάδας με νοοτροπία πλέον τρίτης  εθνικής κατηγορίας και αυτή "διώχνει" τον πρωταθλητή προπονητή και φέρνει έναν προπονητή που προσωπικά δεν γνωρίζω την αξία του Και μαζί με τον προπονητή Μπατίστα φέρνει και ένα μεγάλο όνομα ποδοσφαιριστή τον Νίκο Κουσκουνά που μπορεί να μην είναι στην πρώτη νιότη του αλλά αγωνιστικά θα βοηθήσει την ομάδα Αλλά δεν περιμένω να συμβούν τα γεγονότα για να γράψω τις απόψεις μου Πιστεύω ότι τον προπονητή και τον ποδοσφαιριστή μαζί με τα άλλα έξοδα δεν θα μπορέσει να τα καλύψει η διοίκηση 
Γνωρίζω ότι και πάλι θα δεχτώ επίθεση  όλων αυτών που σχεδιάζουν επί χάρτου που όμως δεν έχουν καμία σχέση με την υλοποίηση των
Από καρδιάς εύχομαι να διαψευσθώ και να ξέρετε ότι θα βγω και θα ζητήσω συγνώμη