Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Ο Νικηφόρος απαντά




Κύριε Σκούρτη θα διαφωνήσω μαζί σας. Η οικονομική καταστροφή για την 06 δεν έγινε κατά την φετινή σεζόν που η συγκεκριμένη ομάδα είχε προϋπολογισμό χαμηλότερο από
τις χρονιές που ήταν στην πρώτη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος. Τότε που έφερνε προπονητή από Αθήνα παίκτες από Αθήνα δίνοντας εξωπραγματικά ποσά για την κατηγορία που αγωνιζόταν.

Νικηφόρος 
Μου αρέσει να απαντώ στον Άκη που στα γραπτά του διακρίνω έναν πολιτισμό αλλά όμως και μια απειρία ως προς την διοίκηση μιας ομάδας ποδοσφαιρικής. 
Η δική μου θεωρία ως προς τον οικονομικό τομέα της ομάδας παρουσιάζει μια ιδιορρυθμία. Θα πάρεις ένα μολύβι και θα γράψεις τα έσοδα της ομάδας και από αυτά που θα σου πουν θα τα μειώσεις 30%Και το ίδιο θα κάνεις με τα έξοδα τα οποία και θα τα αυξήσεις πάλι με τον ίδιο  ποσοστό. Και αν βγαίνεις τότε να αναλάβεις την ομάδα. 
Ναι για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στον τέταρτο χρόνο στα τρία πρώτα χρόνια είχε ξοδέψει πολλά ευρώ Μια δε χρονιά που κατέκτησε του πρωτάθλημα ο Π Α Σ Κόρινθος λόγω τηλεοπτικού μηδενισμού της Κορίνθου. 06 η ομάδα αυτή αν δεν της έκλεβαν το πρωτάθλημα είμαι βέβαιος ότι σήμερα θα αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Δεύτερης Εθνικής κατηγορίας. Ναι στην πρώτη κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα όταν κάνεις πρωταθλητισμό ξοδεύεις αρκετά ευρώ, Και η Κόρινθος 06 διεκδικούσε τέσσερα χρόνια το πρωτάθλημα μέχρι να το κατακτήσει. , Μέχρι εδώ δεν διαφωνώ πουθενά. Αλλά όμως φταίει η Κόρινθος 06 που τις έκλεβαν  τα πρωταθλήματα;Το σωστό θα ήταν να έλεγε  στον Λουδοβίκο 14 από την πρώτη κλοπή εμείς φεύγουμε γιατί δεν είμαστε βλάκες. Με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου τα πράγματα αλλάζουν. Πρέπει να βάλουν τα Έσοδα --Έξοδα κάτω  και να δουν με ψύχραιμο αν μπορούν να έχουν ισοζύγιο.Όχι όμως  ο ενθουσιασμός να κάνει το ισοζύγιο αλλά οι αριθμοί που έχουν την δική τους σκληρή γλώσσα αν δεν μπορεί να είναι υποθετικοί.αλλά αληθινοί και μόνο. . Και μπορεί κάποιος να υπήρξε καλός ποδοσφαιριστής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι απαραίτητα μπορεί να είναι και καλός προπονητής. Καλό μια ομάδα να έχει αποκτήσει από μεταγραφές πολλούς και καλούς παίκτες.Αλλά αν δεν υπάρχει ταμείο να καλύψει  τις μεταγραφές καλό να βρεθούν παίκτες που θα είναι μέτριοι αλλά θα μπορούν να καλύψουν πολλές θέσεις Γιατί όπως λέει και ο λαός μας ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Σεμνότητα και φρένο εκεί που χρειάζεται.