Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Πρόεδρε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου το όνομα σου ακούγεται με σεβασμό στην Κορινθία και θα πάψει να ακούγεται αν δεχθείτε να συν διοικείτε με προέδρους επίτιμους

Δημήτρης Μπίτσιος : Ένας υβριστής που βρήκε έναν τρόπο να διοικεί μια ομάδα και να τα φορτώνει στους νομίμους εκλεγέντες. 



 
Θα κάνω μια πρωτότυπη αρχή και θα σας παρουσιάσω ένα δελτίο τύπου 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΙΤΣΑΚΗ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΗΝ "ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006" ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΜΑΣ
Οι  εταιρείες "Αφοι Α.Πιτσάκης", είναι γνωστό, ότι στηρίζουν τον Κορινθιακό αθλητισμό,γιατί επενδύουν στις νέες γενιές και τις αξίες που πρεσβεύει το ομαδικό πνεύμα.
Στα πλαίσια αυτά τα τελευταία δύο χρόνια, στηρίξαμε με ιδιαίτερα σημαντικές χορηγίες, ως ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ,την ποδοσφαιρική ομάδα Κόρινθος 2006, επειδή πεισθήκαμε ότι είναι ένα αμιγώς αθλητικό σωματείο που στόχο είχε την ποιοτική άνοδο και την εξυγίανση του ποδοσφαίρου της Κορίνθου.
Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι πίσω απο την βιτρίνα του ερασιτεχνισμού, κρύβονταν οι πολιτικές ή άλλες φιλοδοξίες του προέδρου του σωματείου.
Για τις εταιρείες  "Αφοι Α. Πιτσάκης", είναι απαγορευτική η πολιτική εμπλοκή των σωματείων που στηρίζουν με χορηγίες με την πολιτική ακόμα και την αυτοδιοίκηση και αυτό αποτελεί βασικό όρο της συμφωνίας μας κάθε χρόνο.
Ο Πρόεδρος του σωματείου "Κόρινθος 2006",αγνοώντας την συμφωνία μας, την σημαντική βοήθεια που του παρείχαμε μέσω των χορηγιών αλλά και αθετώντας τον λόγο του, αποφάσισε μόνος του να σπάσει μονομερώς την συμφωνία και την συνεργασία του μαζί μας, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. του σωματείου όπως ενημερωθήκαμε.
Για τους λόγους αυτούς οι εταιρείες "Αφοι Α.Πιτσάκης",
ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ απο σήμερα στο σωματείο Κόρινθος 2006, να κάνει οποιαδήποτε χρήση του λογότυπου των εταιρειών μας και σε οποιαδήποτε μορφή.


Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 


Αυτή την ανακοίνωση την έγραψε άνθρωπος που ήταν βασικός στυλοβάτης της αυλής του Προέδρου Δημήτρη Μπινιάρη ο επαγγελματίας ενημερωτής που γνωρίζει τον τρόπο να αλλάζει στρατόπεδα και να προβάλει τώρα με λαθεμένο τρόπο Μα και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου και πολιτεύεται με τον κ. Τατούλη και από τρίτος επιτυχών γίνεται πρόεδρος του επιμελητηρίου αφού κατορθώνει και παντρεύει τους ουραγούς και μέσα σ αυτούς είναι και ο χειριστής του συνηρημένου ρήματος γαμάω και την προίκα του που είναι τα γεννητικά του όργανα και επιθυμεί να τα δείχνει. 
Τον πρόεδρο του Ατρόμητου Χιλιομοδίου δεν τον έχω δει ποτέ και ούτε και επιθυμώ να τον γνωρίσω. Γνωρίζω όμως τον επίτιμο που νομίζω ότι ασχολούμενος με το ποδόσφαιρο προσβάλει το άθλημα. 
'Όσο καιρό ήταν στο τοπικό πρωτάθλημα ο Ατρόμητος δεν είδαμε κανένα ενδιαφέρον  από τον χειριστή του γνωστού ανώμαλου ρήματος. Τώρα που παίζει στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας θέλει να συν διοικεί και μαθαίνω ότι θα φέρει χορηγούς στην ομάδα του Ατρόμητου Και ερωτώ ως Δημήτρης Μπίτσιος ή ως κατουσία πρόεδρος. Γιατί όταν θα πηγαίνει στους χορηγούς θα τους λέει την ανύπαρκτη ιδιότητα του και θα εισπράττει. 

Εκλεγμένε πρόεδρε του Ατρόμητου 

Χιλιομοδίου. 

Βάσει του καταστατικού εσύ είσαι ο εκλεγμένος με σωστές διαδικασίες πρόεδρος και έρχεται να προστεθεί ως τσόντα ο Δημήτρης Μπίτσιος που θέλει να διοικεί και να κάνει την φιγούρα του χωρίς να απολογείται αλλά και την ουσιαστική παρουσία του παίρνοντας από τους χορηγούς χωρ΄=ις να έχει καμία αρμοδιότητα.[
Η ομάδα του Ατρόμητου τώρα θα παίζει στο πρωτάθλημα της τρίτης εθνικής κατηγορίας που δεν έχει καμία ομοιότητα με το τοπικό πρωτάθλημα. Γι αυτό πρέπει να προσέξετε στο πρόσωπο του προπονητή και των παικτών γιατί συμμετέχουν  στο στοίχημα Πληροφορήθηκα ότι πήρατε τον Σταύρο Τζαναβάρα που με άρθρο τον υποδέχτηκα. Μακριά από παίκτες πονηρούς Και νομίζω ότι η γνώμη του προπονητή πρέπει να μετρά. Δεν θα αφήσετε καμία αρμοδιότητα στον Μπίτσιο να έχει στο διοικητικό συμβούλιο. Και όταν θέλει να σας βοηθήσει με χορηγίες τα ευρώ πρέπει να τα εισπράττει ο εκλεγμένος ταμίας και ποτέ κάποιος αναρμόδιος όπως θα είναι ο αντιδήμαρχος Αυτό το σημείο να το προσέξετε για ο παράνομος τίτλος δίνει και δικαιώματα που τα πιστεύουν οι αφελείς.  

Εκλεγμένε πρόεδρε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου. 

Να ζητήσετε δημόσια την παραίτηση από το παράνομο αξίωμα του επί τιμή προέδρου του Δημήτρη Μπίτσιου Αν δεν το δεχθεί να συγκαλέσετε γενική συνέλευση και εκεί να παραδώσετε την εντολή με μια επιστολή σας που όλα θα τα εξηγήσετε Σήμερα είσαστε ο πρόεδρος ο πρωταθλητής. Μην αφήσετε να γίνετε παίγνιο στα χέρια ενός υβριστή  που οι φορείς του ποδοσφαίρου του νομού μας έπρεπε να τον είχαν αποβάλει και όχι να τον έχουν ΒΟΥ αντιπρόεδρο της ένωσης και να κάνουν κοινή κοπή τις πρωτοχρονιάτικης πίτας 



ο σύλλογος των διαιτητών που ο εικονιζόμενος υβριστής και των διαιτητών ( Ο δεύτερος από δεξιά ) καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι βλέποντας τον πρόεδρο των διαιτητών Χρήστο Βλαχοπάνο του λέει δημόσια σας ρεζίλεψα και σας υποχρεώνω μαζί μου να κόβετε την πρωτοχρονιάτικη πίτα. Και με τις ευλογίες των δυο παπάδων ( γνήσιοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες της παλαιάς εποχής ) που θα άκουσαν στην Γενική Συνέλευση που είπα στον Νικηφόρο να έρθει και να μου κουνήσει το πέος.  

Εκλεγμένε πρόεδρε του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

Ενώ εσείς θέλετε  να ανεβάσετε ποδοσφαιρικά τον Ατρόμητο υπάρχουν άλλοι που θέλουν αυτοί να ανέβουν με τις πλάτες τις δικές σας. Και η παραίτησης βόμβα ( κατά την ελεγχόμενη Κορινθιακή διαιτησία) του Γραμματέα του Δ Σ οφείλεται σε δικό μου τηλεφώνημα που του γνώρισα ότι έχω πληροφορηθεί ότι ο πρόεδρος τα παρατάει. Και βρήκαν τρόπο με την παραίτηση να σε εκβιάσουν.
Επειδή ο παραιτηθείς με χρησιμοποίησε να μη τολμήσει να με συναντήσει γιατί θα μετανιώσει αφού δεν επιτρέπω σε κανέναν να με χρησιμοποιεί