Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020

Παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου τον μήνα Ιούλιο του 2020 καλείστε να ψηφίσετε τον πέρα για πέρα παράνομο διοικητικό απολογισμό

Το Σωστό είναι σωστό, ακόμα κι αν όλοι είναι εναντίον του, και το Άδικο είναι άδικο, ακόμα κι αν όλοι είναι υπέρ του.

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΛΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
     ΣΙΤΕΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ


Απόφασης Πειθαρχικής Επιτροπής                                                                                                                       
                                                                                                                                                                                                                       
Αφού έλαβε υπόψη της  τις παρατηρήσεις του διαιτητή κ. ΦΡΑΝΤΖΗ Ι. στο Φ/Α  της 7.12.2019 στον αγώνα ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ-ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝΙΟΥ κρίνει ότι συντρέχουν λόγοι επιβολής πειθαρχικής ποινής σε βάρος  του προέδρου του Σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ Κεφάλα Σπύρου και επιβάλλεται χρηματική ποινή πενήντα (50) ευρώ (άρθρο 12β σε συνδυασμό με την παρ. 1 του άρθρου 11) που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας μέχρι 18.1.20 (άρθρο 23 παρ. 2γ και ε ii του Π.Κ.)

Ο Νικηφόρος Σχολιάζει 


Ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής είναι δικηγόρος όπως και ο πρόεδρος της Ένωσης. Και μας παρουσιάζουν αυτή την απόφαση που όσοι έχουν περάσει έξω από τα δικαστήρια θα γελάνε. 
Σκεφτήκατε ποτέ να έχετε καταδικαστεί και να ζητούσατε αντίγραφο της απόφασης και αυτή να σας γνώριζε " Όπως μας κατήγγειλε το αστυνομικό όργανο τιμωρήσαμε τον Άλφα κατηγορούμενο αφού  πρώτα δεν  ακούσαμε την απολογία του κατηγορούμενου. 
Αυτή η απόφαση θα προκαλούσε τον παγκόσμιο γέλωτα και θα μίλαγαν οι ασχολούμενοι με αυτές τις διαδικασίες ότι βρισκόμαστε μπροστά σ ένα φαινόμενο γελοιοποίησης της απονομής της δικαιοσύνης. Αφού δικάζεται ένας άνθρωπος χωρίς να γνωρίζει η κοινή γνώμη ο ανώτατος κριτής το παράπτωμα του καταδικασμένου ούτε την απάντηση του δικαζόμενου.. Αυτή η διαδικασία  συνοψίζεται σε μια μόνο  λέξη Ντροπή. 
Και θα παρακαλούσα τον καταδικασμένο πρόεδρο της Θύελλας Πετρίου χωρίς να απολογηθεί  να μας έστελνε ένα αντίγραφο του φύλλου αγώνα αφού αυτό το κομμάτι της ενημέρωσης  ( ο Νικηφόρος ) δεν έχει καμία επαφή με την ανωτάτη αρχή του φορέα  του ποδοσφαίρου του νομού μας. 
Από αυτά που γνωρίζω από στόμα σε στόμα μια και ο Λουδοβίκος 14 υλοποιεί το πιστεύω του προκατόχου του και είναι ο απόλυτος μονάρχης του ποδοσφαίρου στην Κορινθία στον αγώνα Θύελλας Πετρίου με την Θύελλα κ. Διμηνιού χάθηκαν δυο δελτία ποδοσφαιριστών Μάλιστα αυτός που τα πήρε άφησε τα ίχνη του επάνω στον φάκελο που τα είχε η γηπεδούχος ομάδα. τα δελτία των ποδοσφαιριστών αφού υπήρχε η μισή σκισμένη ζελατίνα . Και ο διαιτητής αντί να φωνάξει την Αστυνομία γιατί είχαμε αξιόποινη πράξη κατήγγειλε τον πρόεδρο της ομάδας του Πετρίου  δηλαδή αυτόν που υπέστη την κλοπή.
Προσωπικά αν ήμουνα στη θέση του προέδρου θα έβγαζα τον παρανομούντα  διαιτητή έξω από τα αποδυτήρια και θα περίμενα την Αστυνομία για τις νόμιμες διαδικασίες. Και για την αψεγάδιαστη στάση  του προέδρου τον τιμωρήσαμε Λουδοβίκο 14 τον λένε και ότι θέλει κάνει με τα όργανά του.