Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Ο Νικηφόρος προκαλεί με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα και περιμένει διαψεύσεις.

Δει δη χρημάτων και άνευ τούτων ουδέν εστί γενέσθαι των δεόντων
                                            Δημοσθένης 
              
                               Αυτά είναι τα νέα χαρτονομίσματα των 100 και 200 ευρώ (Photos ...

Χωρίς αυτό δεν μπορείς ούτε κερί να ανάψεις 

Οι ομάδες που θα αγωνίζονται στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. 


Κόρινθος  06 --ΑΟ Λουτράκι --Πέλοπας--Ισθμιακός:
Παννεμεατικός: --Τενεάτης-- Κόρινθος--Σαρωνικός
Ελλάς Βέλου-- Ηρακλής Ξυλοκάστρου-- Αστέρας Δερβενίου 
Πανκαμαριακός--  ΑΟ Ζευγολατιού --Θύελλα Κ. Διμηνιού 
Θύελλα Πετρίου--  Ολυμπιακός Λουτρακίου--Άγιοι Θεόδωροι 

Ολυμπιακός Άσσου --Άρης Βοχαϊκού --Κύψελος 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Σήμερα θα ασχοληθώ με τις οικονομικές υποχρεώσεις  των ομάδων της πρώτης κατηγορίας του τοπικού πρωταθλήματος και είμαι υποχρεωμένος να θέσω και ορισμένα ερωτήματα
Μια ομάδα θέλει έναν προπονητή και ένα γυμναστή. Και εγώ βγάζω τον γυμναστή για να μη με χαρακτηρίσουν ότι θέλω να δημιουργήσω πανικό. Ένας προπονητής παίρνει  κατά μέσω όρο  450 ευρώ ( άλλος παίρνει 350 ευρώ και άλλος 600 ευρώ ) Πληρώνεται 9 μήνες Χ 450 ευρώ = 4050 ευρώ. Και ένας φροντιστής με 250 ευρώ κατά μέσο όρο.250 ευρώ Χ 9 μήνες = 2250 ευρώ
  Μια ομάδα έχει 18 παίκτες πάντα κατά μέσο όρο και από αυτούς πληρώνονται οι 12 και ο καθένας παίρνει 350 ευρώ τον μήνα 350 Χ 9= 3150 ευρώ Χ 12 ποδοσφαιριστές = 37.800 ευρώ.
Εννέα αγώνες εντός έδρας είναι υποχρεωμένο το σωματείο με τις περσινές τιμές να πληρώνει για διαιτησία 100 ευρώ. Για κινήσεις των διαιτητών μέσο όρο 20 ευρώ Για παρατηρητή διαιτησίας 15 ευρώ. Γιατρός 25 ευρώ.  Σύνολον 160 ευρώ ο αγώνας Χ 9 αγώνες = 1440 ευρώ.
Δεν υπολογίζουμε τους αγώνες για την ανάδειξη του πρωταθλητή.και ούτε του κυπέλλου Κορινθίας.    Ρουχισμό και παπούτσια 2.500 ευρώ Μετακινήσεις 150 ευρώ  τον αγώνα Χ 9 αγώνες =   1350 ευρώ  Και ιατρικές εξετάσεις παράβολα στην ένωση κ.λ.π. 1610 ευρώ έχουμε ένα σύνολο 51.000 ευρώ.
Γενικό σύνολο    51.000   Και οι τιμές που έχω βάλει ορισμένοι θα γελάνε    Γνωρίζω ότι είναι αστείες αλλά δεν θα ήθελα να με κατηγορήσουν ότι σπέρνω τον πανικό στις ομάδες.
Και θα ήθελα ένας αρμόδιος ( αυτή είναι η ένωση που δεν  τολμά να απαντήσει και γι αυτό σιωπά ) να μας γνωρίσει το επάγγελμα του προέδρου και τον μελών του Δ Σ και αν μπορούν να καλύψουν την δαπάνη. αφού τα έσοδα  είναι εισφορές μελών και έσοδα από τους αγώνες. Και από δήμους. ένα ποσό.
Και επειδή εδώ στην Κορινθία όλα τα λένε στις ρούγες   στράτες και στα καλντερίμια και ποτέ δημόσια όπως κάνει ο Νικηφόρος.
Ο πρόεδρος της αλλαγής των προπονητών που είναι άνθρωπος του Λουδοβίκου 14 αν τολμά ας μας πει πόσοι προπονητές  τους έχουν φεσώσει οι παράγοντες.   Το ποσόν είναι τεράστιο αφού τα φέσια είναι πολύ μεγάλα. Και μόνο ο Αρκάδιος Βαζέχα είχε δημόσια καταγγείλει τον πρύτανη των προέδρων στα φέσια που είναι ο κ. Γ@Μ@Ω του Π Α Σ Κόρινθος και όμως κανένας δεν συγκινήθηκε    Αλλά εκτός από τα φέσια τους υποχρέωνε να κάνουν μπάνιο στο καταχείμωνο με κρύο νερό. Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Αφρική Και όμως η ένωσης που πρέπει να προστατεύει τους παίκτες και να τιμωρεί τους κακούς παράγοντες κάνει το αντίθετο γιατί οι ποδοσφαιριστές δεν ψηφίζουν Γνωρίζω ποδοσφαιριστές αλλά και προπονητές που έχουν λαμβάνει και περιμένουν.         
Φίλαθλοι --Παράγοντες -- Προπονητές --Ποδοσφαιριστές. και επαγγελματίες δημοσιογράφοι. 

Επειδή   τον Νικηφόρο κανένας δεν μπορεί να του απαγορεύσει ή να το υπαγορεύσει τι θα γράψει παρουσιάζω αυτά που εσείς που αδικείστε και δεν τολμάτε ούτε το όνομα σας να πείτε. Αλλά ούτε       και οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι που στα θέματα αυτά λόγω του φόβου της ηλεκτροπληξίας ούτε καν τα ακουμπούν. Ξέρεις τι μπορεί να κερδίσει ένας παράγοντας εκτελεί τα καθήκοντα του με παραμύθι μια και δεν υπάρχουν τα ευρώπουλα. Παρουσιάζει ποδοσφαιρικό ανάστημα  Ο Αρκάδιος Βαζέχα ρεζίλεψε τον παράγοντα  των παραγόντων που σήμερα διοικεί την Ένωση και κανένας δεν τολμά να του κάνει κριτική και ούτε αυτοί που θέλουν να διοικήσουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο στο μέλλων Μα με την σιωπή κανένας δεν πέτυχε απολύτως τίποτα. Περίτρανα παραδείγματα  οι σιωπή των προπονητών και των ποδοσφαιριστών που περιμένουν τον κόκκινο Μάη μήπως δουν τίποτα από τα οφειλόμενα.
Αν μιλούσαν οι προπονητές ακόμα και οι ποδοσφαιριστές θα γελούσε ολόκληρη η οδός Νοταρά 48 και οι πάροδοι της. Τώρα θα μου πεις αυτοί θα έκλαιγαν μια και τα χρωστούμενα έκαναν φτερά
Πάντως αυτή η αντίθεση τα άψυχα να γελάνε και τα έμψυχα να κλαίνε θα μείνει στην ιστορία. .