Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020

Αντώνη Ηλία : Η εξουσία είναι γένους θηλυκού γι αυτό σου φεύγει.

Τον άρχοντα τριών δει μέμνησθαι: Πρώτον ότι ανθρώπων άρχει. Δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει. Τρίτον ότι ουκ αεί άρχει.
Αγάθων, 450-400 π.Χ., Αρχαίος τραγικός



Antonis Ilias - YouTube

Κυκλοφορεί ένα κείμενο το οποίο έχει συνταχθεί από τον κ. Αντώνη Ηλία που είναι σήμερα γραμματέας των προπονητών του νομού Κορινθίων και έχει
σταλεί στον Σταύρο Μπινιάρη. Το κείμενο είναι υβριστικό και δεν το δημοσιεύω Μόνο ρώτησα του Σταύρο Μπινιάρη τον αποδέκτη τι έχει να μου πει κάτι γι αυτά τα απαράδεκτα που διάβασα
Σταύρος Μπινιάρης :Ούτε απαντώ και επομένως δεν σχολιάζω ούτε καν ασχολούμαι με κείμενα που δεν είναι του πνευματικού επιπέδου.
Και αυτός ο σαματάς γίνεται λόγω των εκλογών που γίνονται στις 22 του Ιουνίου του τρέχοντος έτους.
Και ο Νικηφόρος στέλνει τα λόγια του αρχαίου τραγωδού Αγάθωνα ως  μήνυμα στον κ. Ηλία ότι ΄ο άρχοντας όταν διοικεί πρέπει να θυμάται ότι  ανθρώπους διοικεί σύμφωνα με τον νόμο και όχι αιώνια"
Προσωπικά έχω δεχτεί όπως και πολλοί διαιτητές του νομού μας όχι κολακευτικά λόγια από την γλώσσα του κ. Γραμματέα Και όταν έγινε προπονητής της ένωσης ρωτήσαμε τον Λουδοβίκο 14 πως έγινε η επιλογή και ακόμα περιμένουμε την απάντηση.
Πάντως αν δημοσιεύσει το υβριστικό αυτό κείμενο ο συνεργάτης του Μιχάλη Τσιχριτζή  ( τώρα το έχει επίσημα μόνο ο παραλήπτης ) θα το δημοσιεύσω και θα το σχολιάσω.