Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Στο Ζευγολατιό γίνεται το παιχνίδι Ζευγολατιού --Κόρινθος 06 αλλά ...παίζονται και πολλά άλλα "παιχνίδια"




Η πρώτη φωτογραφία είναι ο μοναδικός πρόεδρος που μιλάει στους ψηφοφόρους στην επαναληπτική εκλογή που νίκησε κατά κράτος έχοντας δίπλα του το ...κράτος. Και αυτό περίτρανα αποδείχτηκε με την τοποθέτηση στις επαναληπτικές εκλογές στο Αγιονόρι  τον δικό μας άνθρωπο τον κ. Μουρούτσο που ψήφισε στις δεύτερες εκλογές το παιδί του Λαού ( να θυμηθούμε και λίγο Γκόρτσο από την ταινία Τζένη-Τζένη) που όμως στις δημοτικές εκλογές δεν πληρώθηκε η οφειλή κ. Πνευματικέ.
Το Σαββάτο αγωνίζεται στο Ζευγολατιό η γηπεδούχος ομάδα με την Κόρινθος 06. Και οι δυο φιλοδοξούν το νήμα πρώτοι όπως και ο Αστέρας Δερβενίου. Οι άνθρωποι όπως είναι βέβαιο ζουν με τα όνειρα και οι "έξυπνοι" με την πραγματικότητα. Επ' αυτού κατάλληλοι να σας ενημερώσουν είναι ο κ. Τσιχριτζής με τον κ. Μαυρονάσο.
Η επιτροπή διαιτησίας που μπήκε και νέο αίμα που ορίζει τους διαιτητές και που βάφτισε τον διαιτητή Ρούτσι με ήτα ενώ είναι γιώτα ως όνομα ξενικό ( ο άνθρωπος είναι Αλβανός και δεν το κρύβει όπως κάνει η επιτροπή) πρέπει να προσέξει στην επιλογή του διαιτητή των εποπτών και του παρατηρητή διαιτησίας. Γιατί για την Κόρινθο συμφέρει ή να χάσει η Κόρινθος 06 ή να έρθει ισόπαλος ο αγώνας.
Παρατηρητή τάξεως να βάλουν τον κ. Γεροβασίλη που γνωρίζει να σκεπάζει καταστάσεις ( Ελλάς  Βέλου -- Πέλοπας Κιάτου ) και να σηκώνει θύελλες στον αγώνα Σπαθοβούνι -- Σαρωνικού που τιμώρησε τον ποδοσφαιριστή Μαργέτη Νικόλαο όλως παρανόμως για να μη αγωνιστεί στον αγώνα. Γιατί μπορεί ο κ. Γεροβασίλης να ήταν τότε αρχιδικαστής αλλά όμως το αίμα νερό δεν γίνεται και αν γίνει ποτέ δεν πίνεται. Κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του παρανόμησε και δεν είναι η πρώτη φορά που το Σπαθοβούνι είναι η ομάδα που διετέλεσε πρόεδρος. Και μάλιστα την εποχή που ήταν το Σπαθοβούνι τιμωρήθηκε έναν χρόνο να απέχει των αθλητικών εκδηλώσεων.
Απορώ με τέτοιο βιογραφικό ο κ. Γεροβασίλης δεν έγινε πρόεδρος της ένωσης. Γιατί που υπερτερεί ο κ. Τσιχριτζής. Δυο πρωταθλήματα έχασε η Κόρινθος που μπορούμε να πούμε ότι έτυχε.ενώ ο κ. Γεροβασίλης επι προεδρίας του τιμωρήθηκε η ομάδα του έναν ολόκληρο χρόνο.
Τον αγώνα αυτόν δυο διαιτητές μπορούν να τον διευθύνουν  Τσαγγαράκης  ή Αστερής. Και επόπτες 
Σπηλιώτης  Τριαντάφυλλος Ν. .