Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή : “Εστι δίκης οφθαλμός ος τα πανθʼορά”

Τον περασμένο Σαββάτο σας είχα ζητήσει κ. Τσιχριτζή να μας παρουσιάσετε τις φορολογικές σας δηλώσεις και τους οικονομικούς απολογισμούς της Κορίνθου Για να διαπιστώσουμε αν τα έσοδα σας δικαιολογούν την οικονομική συντήρηση της ομάδας που είσαστε πρόεδρος ( ελέω Βελέντζα) και την ανέγερση του πύργου σας στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης. Έχουν περάσει οκτώ μέρες και από πλευράς δεν έχετε  προβεί σε καμία ενέργεια. Βέβαια η προθεσμία που σας έδωσα λήγει στις 22 Νοεμβρίου του 2014 Σας προειδοποιώ ότι θα ζητήσω να μας απαντήσει το ΣΔΟΕ γιατί ως δημόσιο πρόσωπο πρέπει και να φαίνεστε σωστός. Θα απευθυνθώ δε και στον αθλητικό εισαγγελέα. Βλέπεις ότι εγώ ενεργώ και δεν βάζω τρίτους. 
Έμαθα ότι κάποια παπαγαλάκια σας λένε ότι σιγά μη καταδεχθεί ολόκληρος πρόεδρος και πάει στο Ναύπλιο για να αντικρίσει την φάτσα του Νικηφόρου. 
Βέβαια εσείς το είπατε με διαφορετικό τρόπο Συγκεκριμένα δηλώσατε στο εκκλησίασμα που σας ακολουθεί " Σκέπτομαι πως θα δω την φάτσα του Σκούρτη"
Είμαι βέβαιος ότι δεν θα χάσετε την σπάνια ευκαιρία που με την κατάθεση σας θα κλείσετε τον Νικηφόρο φυλακή. Και σας ομολογώ ότι θα έχει πανελλήνια απήχηση αυτή η δίκη. Και αυτό θα το πετύχω με τα δημοσιεύματα που θα αρχίσω από την προσεχή Δευτέρα που είναι σημαδιακή. Επίσης από εσάς περιμένω να επιβεβαιώστε την κατάθεση του μηνυτή μου ότι το αντίπαλο ψηφοδέλτιο έβρισε την κ. πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής ( πρωτοδίκης) χαρακτηρίζοντας την τσούλα. Και που λόγω της εργασίας του μηνυτή μου ( αρχιφύλακας ) ήταν και γνωστή του. Αυτό το σόου δεν πρέπει να το χάσει το Πανελλήνιο Θα ήταν αδικία.