Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Φίλαθλοι:Ο Μιχάλης ο Τσιχριτζής μια ολόκληρη ζωή σας δουλεύει

Επιτέλους μέχρι πότε θα ανέχεστε τον Μιχάλη Τσιχριτζή να σας δουλεύει;
Βέβαια μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ αλλά ευτυχώς τον πήρα πρέφα ( όπως θα έλεγε ο φίλος μου ο Νώντας) και του άρχισα όχι την αντιπολίτευση αλλά να του γράφω για  τα έργα του και τις παραλείψεις του. Και αυτός νόμιζε ότι τον υμνούσα γιατί ποτέ δεν μου απάντησε όχι σε αυτά που του έγραφα ( ένα φεγγάρι είχε αναλάβει χωρίς να γράφει ονόματα ο λογοτέχνης της ένωσης ναι ο κ. Πετρόπουλος . Είναι ο ίδιος που κλώτσησε στο κεφάλι πεσμένο κάτω ποδοσφαιριστή. Τώρα όμως σιώπησε. Μάλλον φοβάται ότι μπορεί να του κάνω αγωγή γι αυτά που είπε στην Γενική Συνέλευση στις 12 Ιουλίου του 2012 . Το ίδιο και ο κ. Σπανός που βγήκε στην τηλεόραση  στην δική μου εκπομπή και γελοιοποιήθηκε. Μα αυτοί οι δυο και άλλοι όπως βλέπετε στην φωτογραφία πρόδωσαν τον Γιάννη Σουρτζή 


Και αφήσατε τον Μιχαλιό να του κάνει μήνυση.γιατί επάνω σε αυτό που χάραξε ο Σουρτζής πάτησε και με τους συνεργάτες του  που τους χιλιοτραπέζωσε και ποικίλους βοήθησε που  έβαλε στο ψηφοδέλτιο για να νικήσει τον σημερινό φίλο του Χρήστο Κορδώση. 
Σε αυτή την συνέλευση μίλησε εναντίον μου  και ένας που έκανε στις Αρχαίες Κλεωνές τον ποδοσφαιρικό παράγοντα για να δίνει χορούς και να κάνει πανηγύρια εν ονόματι της ομάδας.Να κάνω αγωγές σε αυτούς θα ήταν σε βάρος μου. 
Αλλά θα επανέλθω στον Μιχαλιό Που εδώ και δεκαπέντε μέρες του ζήτησα να παρουσιάσει του οικονομικούς απολογισμούς της ομάδας της Κορίνθου και τις φορολογικές του δηλώσεις το χρονικό διάστημα που ήταν πρόεδρος της Κορίνθου  και  με αγνόησε  Για να δούμε εμείς οι απλοί συνταξιούχοι που σκέπτονται να μας βγάλουν το λάδι μας αν με αυτά που δήλωνε στην εφορία  θα μπορούσε να καλύψει τα έξοδα της ομάδας και να χτιστεί το σπίτι στα λουτρά της ωραίας Ελένης. Βλέπεις  κ. Τσιχριτζή δεν γράφω ότι κάποιος είπε τσούλα την κ. πρωτοδίκη που λόγω εργασίας του κ. αρχιφύλακα ήταν γνωστή του. 
Αλλά αυτά θα τα πούμε στο εφετείο.

Φίλαθλοι 

Είπε ο κ. Μπίτσιος ότι του είχαν βάλει ένα πρόστιμο 3.000 ευρώ . Που κοιμόταν 14 μήνες. Και μόλις είπε ότι την δεύτερη Κυριακή ψήφισε Λαμπρινό βγήκε στην επιφάνεια και τον κυνηγάει. 
Να γιατί ο κ. επειδής δεν έδωσε στο μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής να δει τις αποδείξεις. 
Βέβαια υπάρχει και ένα τιμολόγιο της Κορίνθου με κάποια κάβα που πληρώνει πρόστιμο η ομάδα. .

Φίλαθλε 

Σου τα γράφω όλα αυτά γιατί μη έχοντας πάρει απάντηση στα ερωτήματα μου αυτά θα καταθέσω αναφορά στο Σ Δ Ο Ε την Τρίτης 2 Δεκεμβρίου του 2014  και επειδή μόνο εσένα υπολογίζω όταν το μάθεις να μη χαρακτηρίσεις τον Νικηφόρο καρφί. Προσπάθησα να πάρω απάντηση αλλά δεν πήρα. 

Μιχάλη Τσιχριτζή 

Κάποιος είχε γράψει επάνω σε ένα τοίχο." Ο πόλεμος είναι για τους πλούσιους. Και η μάχη είναι για τους φτωχούς". Και εγώ είμαι φτωχός. Αλλά μάχομαι με στοιχεία και ποτέ δεν χρησιμοποιώ λάσπη γιατί και  αυτή κοστίζει και δεν έχω την δυνατότητα να την αγοράσω