Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο κ. Ντάγκλας τους ορισμούς πρέπει να μη τους κάνει αυτός ή να είναι μεθυσμένος

Ο ορισμός του Τριτσώνη στον αγώνα της Τούμπας μεταξύ του πρωτοπόρου Π Α Ο Κ και του Παναθηναϊκού έβγαλε στην επιφάνεια πολλά τα οποί δεν μπορεί όσο και να προσπαθεί να καλύψει η παρέα που στεγάζεται στο Γουδί.
Αν λάβουμε υπόψη μας ότι τον Τριτσώνη και τον Σπάθα τους όρισε για σφυρίξουν τους αγώνες ο Χιου Ντάγκλας πρέπει να μη λειτουργεί το επάνω πάτωμα του σώματος του ( εκεί υπάρχει το μυαλό) ή τους ορισμούς  τους κάνει μεθυσμένος. Αν ισχύουν οι δυο αυτές περιπτώσεις είναι τρομερά επικίνδυνος. Βέβαια δεν έχει και το καλύτερο ιστορικό όπως σας παρουσίασα και ως διαιτητής που ήταν πάντα με την πλευρά του δυνατού.
Προσωπικά πιστεύω ότι τον Τριτσώνης τον έβαλαν εκεί διαιτητή μάλλον για την δημιουργία επεισοδίων και να τα σπάσουν οι δυο σύμμαχοι που έχουν βάλει στόχο τον Ολυμπιακό.
Συμπέρασμα των παραπάνω. Ο Ντάγκλας είναι στάχτη στα μάτια του κόσμου για να μπορεί η Ε Π Ο να κάνει ελεύθερη την δουλειά της. Και για τον λόγο αυτόν βρήκαν τον διαιτητή και τους δίδει άλλοθι με τα 25.000 ευρώ που εισπράττει .
Και έτσι μας αναγκάζουν όλοι αυτοί να θυμηθούμε το Γιώργο Σουρή τον ποιητή μας

Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
να παριστάνει τον ευρωπαίο.
Στα δυό φορώντας τα πόδια που ‘χει
στο ‘να λουστρίνι, στ’ άλλο τσαρούχι.