Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Η Ε Π Ο λειτουργεί ακριβώς όπως η ένωσης Κορινθίας



Αυτό πια που συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ένα μπάχαλο.Εμείς το ζούμε στην Κορινθία συνεχώς αφού ο κ. πρόεδρος ( ένας είναι και μη ρωτάτε ) δεν τολμά να με οδηγήσει στην Δικαιοσύνη και βάζει μόνο τα φιλαράκια του και μάρτυρας πηγαίνει μαζί με την παρεούλα του.
Ο Χιου Ντάγκλας όχι που είναι τίποτα σπουδαίο μέσα στον Ευρωπαϊκό χώρο στη διαιτησία πρόσφατα σας είχα παρουσιάσει το ιστορικό του που ήταν για κλάματα. Αλλά όμως για να παίρνει 15.000 ευρώ το μήνα για να διδάσκει στους διαιτητές  αυτό είναι τελείως παράλογο. Γιατί για να φτάσουν οι διαιτητές στην πρώτη δεύτερη και τρίτη κατηγορία τους έχουν διδάξει καθηγητές του αναστήματος του κ. Μπριάκου που συμπτωματικά κοίταζα τα αρχεία μου και είδα ότι σε κάποιο παιχνίδι στο αθλητικό ένθετο του έθνους τον βάλανε μονάδα (1)
Εμείς είχαμε γράψει ότι ο κ. Ντάγκλας δεν μπορεί να σταθεί.ούτε και ως μαθητευόμενος ,μάγος
Και μας χαιρετά ο Σκωτσέζος και μας παραμένει  ο Μπριάκος με όλη την δύναμη που μας δίνε να αισθανόμαστε θωρακισμένοι από ανθρώπους τεράστιους Και έτσι αισθανόμενος ο κ. Ντάγκλας να είναι σε μειονεκτική θέση αφού τον σκέπαζε η προσωπικότητα του κ. Μπριάκου που είχε αναλάβει την εκπαίδευση αναγάστηκε να αποχωρήσει. 
Και έτσι κ. Μαρινάκη καθαρά να ορίζετε τους διαιτητές και να μη είσαστε υποχρεωμένοι να γράφετε το όνομα του δυστυχισμένου κ. Χιού. 
Να πέσουν οι μάσκες μια και είμαστε Ελληνάρες και δεν ανεχόμαστε να νμας κάνουν κουμάντο ξένοι. 

Κύριε πρόεδρε της Ε Π Σ Λακωνίας ντροπή σας. 


Και έρχεται η ένωσης Λακωνίας και μας κοινοποιεί το παρακάτω άρθρο 
" Παρακολουθώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ και τρεις μέρες τις απόψεις απλών φίλων της εθνικής μας  ομάδος παραγόντων δημοσιογράφων για το ποιος φταίει ...ποιος να φύγει...ποιος να έρθει ...τι θα γίνει αύριο... και σκέφτομαι γιατί όλα αυτά  Δεν υπάρχουν ατυχίες Δεν υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις Δεν υπάρχει η επόμενη μέρα που θα γίνει απολογισμός του προέδρου και του Δ Σ της Ε Π Ο και ο επανασχεδιασμός των στόχων για την ομάδα μας Όλοι εμείς που είμαστε μέσα στην ποδοσφαιρική οικογένεια οφείλουμε να σταθούμε δίπλα στην ομοσπονδία δίπλα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές δίπλα στους τεχνικούς και με την αγάπη τη στήριξη όλων των Ελλήνων να σηκώσουμε ψηλά ξανά την σημαία μας την Εθνική μας. 
Ας κάνουμε όλοι μας μια ανακωχή τώρα που ο πόλεμος είναι δίπλα μας και ας ετοιμαστούμε για την νίκη. Μια νίκη που θα ανήκει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. 
Και συμπληρώνει ο κ. Καράς  και βάζει μάλιστα και την σφραγίδα της ένωσης που διοικεί. "Το ατυχές παιχνίδι μα τα Νησιά Φερόε ας μείνει στο παρελθόν .Το ποδόσφαιρο δεν έχει μικρούς και μεγάλους.  Και η Εθνική μας το απέδειξε το 2004  


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι  που είναι εκλεγμένοι και διοικούν σε ένα νομό το ποδόσφαιρο να γράφουν αυτά τε εμετικά που προκαλούν αηδία μόνο όταν τα διαβάζεις. Τι σημαίνει ταλαίπωρε πρόεδρε ατυχία  να παίζει με ένα κράτος που έχει πληθυσμό κάτω από 50.000 κατοίκους που οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν κύριο επάγγελμα αυτό του ποδοσφαιριστή. Ατυχία να παίζεις με τα λυκόπουλα του ποδοσφαίρου και να χάνεις αυτό σημαίνει γελοιοποίηση εκτός και αν ο κ. πρόεδρος έχει μπερδέψει την έννοια της λέξεως αυτής.  Το ατυχές παιχνίδι κ.  πρόεδρε πως να μείνει χωρίς σχολιασμό μπορείς να μας πείτε 
Ως πρόεδρος της Κ Ε Δ απέτυχε ως πρόεδρος της Ε Π Ο γελοιοποιήθηκε Για να πάει στην Χίο του υπόλοιπου του βίου του άραγε  τι περιμένει.
Και η εξουσία κ. Σαρρή είναι γένους θηλυκού και σε εγκαταλείπει και δεν την εγκαταλείπεις