Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Το πένθος ταιριάζει στο Λάκη Γιαννιδάκη γιατί όπως αποδείχτηκε έζησε με αυταπάτες για τον απερχόμενο Δήμαρχο που δυστυχώς γι αυτόν δεν ήταν ο Πνευματικός

Πριν από λίγη ώρα και τυπικά το Διοικητικό Πρωτοδικείο Κορίνθου ανακοίνωσε την απόφαση του για την ένσταση του Βασίλη Νανόπουλου κατά της νομιμότητας της εκλογής του Αλ. Πνευματικού.
Και  λέμε τυπικά γιατί ουσιαστικά την ΑΠΟΦΑΣΗ την είχε ανακοινώσει περίπου δυό μέρες νωρίτερα ο Αλ Πνευματικός  μέσω  των δικών του μέσων ενημέρωσης.
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΗΜΕΡΑ" ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (ΣΕΛΙΔΑ 3)
Απορρίφθηκε λοιπόν η ένσταση του Βασίλη Νανόπουλου και ο Αλ Πνευματικός θα είναι «Δήμαρχος του Εκλογοδικείου Κορίνθου» για τα επόμενα 5 χρόνια στην Κόρινθο.
Μια απόφαση της Δικαιοσύνης που έπεσε ως "κεραυνός εν αιθρία" και πάγωσε χιλιάδες πολίτες της Κορίνθου οι οποίοι  προσδοκούσαν –σύμφωνα με τα ευρήματα που είχε ανακοινώσει ο Βασίλης Νανόπουλος- αν όχι ανατροπή του αποτελέσματος ,τουλάχιστον επαναληπτικές εκλογές.-
Σχολιασμός  Νικηφόρου 

Κύριε Λάκη μας θυμάσαι όταν έγραφες για τον απερχόμενο Δήμαρχο και εγώ ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος σου απαντούσα με τα λόγια του Κονδύλη Και επειδή είσαι "επαγγελματίας" δημοσιογράφος σου γνωρίζω

 ότι Ο Γεώργιος Κονδύλης (14 Αυγούστου 1879 - 1 Φεβρουαρίου 1936) ήταν Έλληνας στρατιωτικός και πολιτικός,δύο φορές πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά από δύο



Και βιάστηκες και χαρακτήρισες τον εκλεγμένο από τον λαό Δήμαρχο ως απερχόμενο που σημαίνει στην ελληνική γλώσσα αυτός που φεύγει από το αξίωμα του. Και αν λοιπόν κέρδιζε ο Νανόπουλος στο εκλογοδικείο θα μπορούσαν να βγουν και να σε κατηγορήσουν οι συνάδελφοι σου στην εφημερίδα Σήμερα ότι γνώριζες την απόφαση;  Βέβαια όλα αυτά είναι αστεία και δεν έχουν καμία βάση. Γιατί με τα ελάχιστα που γνωρίζω περί "επαγγελματικής δημοσιογραφίας" πολλές φορές συμβαίνει αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες." 
Τις εκλογές κ. Λάκη μας τις κέρδισε η μαγκιά του Πνευματικού και κανένας άλλος. Ο δε κ. Νανόπουλος έμαθε πολιτικό ποδήλατο πολύ αργά με αποτέλεσμα να φάει τα μούτρα του. 
Και επειδή εγώ ο ερασιτέχνης δημοσιογράφος μελετώ τα πάντα θέλω εδώ να σου πω ότι το ποδόσφαιρο έδωσε την νίκη στον Πνευματικό γιατί έκανε στο δήμο του γήπεδα τόσα πολλά όσο κανένας. Ενώ τον κ. Νανόπουλο  ποτέ δεν τον είδα σε ένα γήπεδο Και ούτε ποτέ το όνομα του δεν το έγραψε μια αθλητική εφημερίδα ξένη η ντόπια. 
Και μη με χαρακτηρίσεις  για άνθρωπο του Πνευματικού γιατί θα εκτεθείς ανεπανόρθωτα.Έχω να τον συναντήσω από το 2006 όταν τον παρουσίασα στο ραδιόφωνο και έπαθα τραμπάκουλο γι αυτά που μου έλεγε τι θα κάνει όταν εκλεγεί Δήμαρχος για το ποδόσφαιρο. Τον πέρασα για παραμυθά και διαψεύστηκα  αφού έκανε πολλά περισσότερα. Ποτέ δεν πέρασα την πόρτα του γραφείου ούτε εκτός από τον Θωμά Θωμαϊδη άλλος δήμαρχος δεν μου πλήρωσε συνδρομή για τον Ντελάλη.  Επίσης γνωρίζουν και οι πέτρες ότι δεν έχω καμία σχέση με την εφημερίδα Σήμερα η οποία και αδικείται επειδή πρόβλεψε ότι την ένσταση θα την κερδίσει ο Πνευματικός. 
Τον απερχόμενο ( σύμφωνα με τα δικά σου γραπτά ) δήμαρχο Πνευματικό τον χαρακτηρίζεις δήμαρχο του εκλογοδικείου. Αν κέρδιζε ο κ. Νανόπουλος πως θα τον βάφτιζες μπορείς να μας πεις; 
Η σωστή κίνηση που πρέπει να κάνεις κ. Λάκη μας να ζητήσεις δημόσια συγνώμη και επειδή είσαι "επαγγελματίας δημοσιογράφος" να γράψεις για τους ανθρώπους είναι τα λάθη . Μπορεί τίποτα όλα απ αυτά να μη κάνεις αν θεωρείς τον εαυτό σου υπεράνθρωπο. Που εδώ σταματούν οι ερασιτέχνες δημοσιογράφοι να σε συμβουλεύουν και έρχονται κάποιοι άλλοι περισσότερο ...ειδικοί!!!