Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Έστειλαν στο νοσοκομείο τον Χριστόφορο Ζωγράφο

Διαβάζω :

Έστειλαν στο νοσοκομείο τον Χριστόφορο Ζωγράφο
Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ Χριστόφορος Ζωγράφος δέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μαφιόζικη επίθεση από δύο αγνώστους που τον έστειλαν στο νοσοκομείο με διάσειση.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 11 το βράδυ, δύο άγνωστοι που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, είχαν στήσει καρτέρι στον Κολωνό, στον διεθνή παρατηρητή και συνεργάτη του Σκωτσέζου Χιου Ντάλας, υπεύθυνου για τους ορισμούς των διαιτητών στην Super League, του επιτέθηκαν και φέρεται να τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι!

Ο πρώην διεθνής διαιτητής, που ανέλαβε αναπληρωτής πρόεδρος στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στις 3 Οκτωβρίου, αντικαθιστώντας τον Δημήτρη Καλύβα, μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Σχολιασμός Νικηφόρου

Καταδικάζουμε αυτή την επίθεση η οποία είναι συνέχεια όλων αυτών που γίνονται στο χώρο της διαιτησίας και την πληρώνουν οι "βιοπαλαιστές" ( που σημαίνει αυτός που αγωνίζεται σκληρά για το ψωμάκι του που δεν έχει εδώ σημασία που είναι παντεσπάνι μια και οι κακές γλώσσες λένε ότι ο κ. Χριστόφορος λαμβάνει μηνιαίως 4.000 ευρώ ή σε δραχμές 1.360) αντί αυτών που υποχρεώνουν τον κ. Ζωγράφο να εκτελεί τις εντολές των.
Αλλά όμως εδώ δημιουργείται ένα ερώτημα. Αφού τους διαιτητές τους ορίζει ο κ. Ντάγκλας γιατί ξυλοφορτώνουν τον συμπαθέστατο και  ευγενέστατο Χριστόφορο;
Θα δώσω εγώ την απάντηση  Γιατί κανένας δεν πιστεύει ότι ο κ. Ντάγκλας έχει καμία συμμετοχή. Απλά τον πληρώνουν για να του φορτώνουν τους ορισμούς. Και τώρα θα μου πείτε ότι ο Ζωγράφος κάνει τους ορισμούς των διαιτητών
Μα είμαι υποχρεωμένος να σας υπενθυμίσω έναν διάλογο μεταξύ δυο επιφανών 
Μπέος: Σου είπα να μη μου βάλεις τον Ζαχαριάδη ( Είναι ο κ. Ζαχαριάδης διαιτητής )
Πιλάβιος ( τότε πρόεδρος της Ε Π Ο ) Όχι δεν μου είπες.
Και ο Μπέος κάθισε ένα χρόνο προφυλακισμένος και Πιλάβιος συνέχισε να διοικεί το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Και που είναι το παράπτωμα του κ. Πιλάβιου θα με ρωτήσετε  Αν ήταν καθαρός έπρεπε να πει στον κ. Μπέο "Τι είναι αυτά που μου λες άνθρωπε μου. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με την διαιτησία. 
Να γιατί επιμένω ότι λάθος άνθρωπο χτύπησαν. Και εδώ εφαρμόζεται η παροιμία " αντί να χτυπήσουν τον γάιδαρο χτυπάνε το σαμάρι".