Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Σας ερωτώ κ. Μαρινάκη

Κύριε Μαρινάκη 

Σας δηλώνω αν και φίλος της Α Ε Κ και έχω μάλιστα προσφέρει και τις υπηρεσίες στην ομάδα μου τολμώ να σας δηλώσω ότι αισθάνθηκα υπερήφανος ως Έλληνας όταν κέρδισε η ομάδα του Ολυμπιακού τις πρωταθλήτριες της Ισπανίας και της Ιταλίας. 
Και πικράθηκα για τις δυο άδικες ήττες.
Έγραψα το 1999 ΄το βιβλίο αυτό που βλέπετε και εκεί μέσα αναφέρω  τα πάντα και οι περισσότερες σελίδες είναι μηνύσημες και κανένας δεν τόλμησε να με οδηγήσει στα δικαστήρια. 
Για μας που αγαπάμε την ομάδα της Α Ε Κ και δεν προσμένουμε τίποτα από αυτή ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι ο ηγέτης μας Που σημαίνει αν δεν το γνωρίζετε αυτός που ξεχωρίζει σε ένα χώρο. 
Μιλάτε εναντίον του απαξιωτικά και δίνετε και σε αυτόν το δικαίωμα να σας απαντήσει. 
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι όλοι οι ένοχοι είναι αθώοι μέχρι που το δικαστήριο θα τους δικάσει.
Γιατί και εσάς κατηγορούν αλλά κανένας δεν μπορεί να σας χαρακτηρίσει ένοχο.

Κύριε Μαρινάκη 

Ζω τα τελευταία δέκα τρία (13)χρόνια στην Κορινθία και γνωρίζω την διαμάχη Αλέφαντου - Δούρου. Τον οποίον χρησιμοποιήσατε ως  μέλος της Κ Ε Δ όταν ο φίλος μου ο Νικόλας έβγαινε στις τηλεοράσεις σαν να έπαιζε σε αρχαία τραγωδία και ζητούσε να βγει και να τον απαντήσει  ο Δούρος που του στέρησε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα σε αυτό το περίφημο 2-2 ΠΑΟ- Ολυμπιακός. Και μόλις τον χρησιμοποιήσατε στην ΚΕΔ σταμάτησε να διαμαρτύρεται ο Νικόλας που είναι και παλικάρι όπως λέει και το τραγούδι του. 
Επενδύετε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και δέχεστε να υπάρχει διαιτητής από τον νομό  Γρεβενών  που έχει πληθυσμό 35.000 κατοίκους  και  σφυρίζει σε αγώνες  Σούπερ Λίγκα και δεν υπάρχει διαιτητής  από νομό Αχαϊας Γιατί οι Πατρινοί δεν είχαν ψηφίσει τον κ. Σαρρή. 

Κύριε Μαρινάκη 

Η χώρα μας διέρχεται μια πολύ μεγάλη οικονομική κρίση και ιδίως οι νέοι  δεν έχουν εργασία. Ένας διαιτητής πρώτης εθνικής κατηγορίας έχει αμοιβή 1.600 ευρώ το παιχνίδι. Που σημαίνει ο μισθός ενός ανώτατου κρατικού λειτουργού. Και αντί οι σχολές διαιτησίας να είναι γεμάτες από υποψηφίους εδώ στην Κορινθία δεν υπάρχει άνθρωπος. Που σημαίνει οι νέοι έχουν καταλάβει ότι δεν υπάρχει αξιοκρατία και δεν ενδιαφέρονται να γίνουν διαιτητές. Και αυτό δεν κάνει ζημιά ούτε στην Νίκη Βόλου ούτε στην Κέρκυρα αλλά στον δυνατόν που είναι ο Ολυμπιακός. Γιατί αν το πρωτάθλημα γίνει αναξιόπιστο και αδειάσουν τα γήπεδα όπως συμβαίνει τώρα εσείς οι μεγαλοεπενδυτές θα πάθετε την ζημιά.

Κύριε Μαρινάκη 


 Αυτοί είναι τρεις διαιτητές που σε οποιοδήποτε κράτος που λειτουργούν οι νόμοι αλλά να υπάρχει και φιλότιμο έπρεπε δια βίου να τους είχε απαγορευθεί η είσοδος στα ποδοσφαιρικά γήπεδα. 
Θα θυμόσαστε τον τελικό του αίσχους μεταξύ Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακού . Που κάνατε έφοδο στα αποδυτήρια των διαιτητών. Και ήταν παρατηρητής τάξεως ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής πρόεδρος της ένωσης Κορινθίας που έκανε και το τραπέζι στον κ. Σαρρήμετά την εκλογή του εδώ  
Μετά την επίσκεψη σας αυτή ο κ. Γιάχος και ο κ. Τριτσώνης  δεν είδαν την απόκρουση του κ. Μανιάτη που ως τερματοφύλακας έβγαλε την μπάλα από την εστία της ομάδας. Αν αυτό γινόταν σε βάρος 
του Ολυμπιακού ( έγινε με την Ρεάλ Μαδρίτης από τον Κάρλο με διαιτητή τον Γερμανό Μέρκ και γεμίζει πίκρα  το εσωτερικό κάθε φιλάθλου της ομάδας σας ) σήμερα οι δυο αυτοί δικαστές της αθλητικής δικαιοσύνης θα είχαν πάει σπίτι τους. Εδώ πρέπει να απαντήσετε κύριε πρόεδρε του Ολυμπιακού και όχι με γενικότητες. 


Επίσης η διαιτησίας του κ. Σπάθα γελοιοποίησε το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Και υπέρ ποιας ομάδας σφύριζε ο κ. Ηλίας;
Επειδή εγώ κ. Μαρινάκη είμαι στην Κορινθία και υπηρετώ την ερασιτεχνική δημοσιογραφία και την οποία θεωρώ και ιδεολογία σας τα γράφω. 
Τι ήταν ο κ. Μελισσανίδης τον οποίο θεωρώ ηγέτη της ομάδος μου και τι είσαστε εσείς απέναντί στο νόμο δεν το εξετάζω γιατί δεν υπάρχει καταδικαστική απόφαση. Και αν εσείς την έχετε πρέπει να μας την παρουσιάσετε. 
Παραδείγματα που σας αναφέρω που υπάρχουν σε βάρος σας έχετε να μας δείξετε σε βάρος του Δημήτρη Μελισσανίδη  για να του γράψω ότι ντρέπομαι που μέχρι σήμερα σε θεωρούσα ηγέτη μου Έχετε τον λόγο μου όταν τα στοιχεία αυτά τα  δω δημοσιευμένα δημόσια θα σας ζητήσω συγνώμη. 
Διάβασα ότι είπε για σας ο κ. Μελισσανίδης  ότι ένοχος δεν μπορεί να κάνει τον άλλον ένοχο. Νομίζω ότι κάνει ο ηγέτης μου ένα πολύ μεγάλο λάθος 
Γιατί κανένας δεν είναι ένοχος εάν δεν υπάρξει απόφαση δικαστική.
Έπρεπε να χρησιμοποιήσει τα λόγια του εθνικού μας ποιητή λίγο αλλαγμένα 
" Άκρα του τάφου σιωπή ως προς τα έργα της διαιτησίας στο λιμάνι βασιλεύει."
Και να σας παρουσιασθώ  κ.  πρόεδρε του Ολυμπιακού Είμαι οπαδός των λόγων του μεγάλου Κρητικού Νίκου Καζαντζάκη " Δεν φοβάμαι τίποτα Δεν ελπίζω τίποτα Είμαι λεύτερος"

Υ Γ Τον ηγέτη μου Δημήτρη Μελισσανίδη  έχω να τον συναντήσω από το 1996