Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή τριάντα μέρες μας χωρίζουν από την δίκη που θα γίνει στο εφετείο του Ναυπλίου Και θα είναι η πρώτη φορά που θα με αντιμετωπίσεις

Στο Κατηγορώ του ο Ζολά ( υπόθεση Ντρεϋφούς)  κάπου γράφει " ...δεν έχω παρά μόνο μια επιθυμία : Το φως Η διαμαρτυρία μου αυτή είναι η φωνή της καρδιάς μου Ας τολμήσουν λοιπόν  να με οδηγήσουν εις  το κακουργοδικείον και η δίκη ας γίνει εις το φως ! Αναμένω.
Το βιβλίο αυτό το είχα διαβάσει όταν νόμιζα ότι με τα πέντε γράμματα που ήξερα θα μπορούσα να μπω στον τομέα της διανόησης. Και σήμερα που αναπολώ την πρώτη ανάγνωση του Κατηγορώ που είναι για μένα κοινωνικό Ευαγγέλιο
Και μόνο όταν φέρνω μπροστά μου το παρελθόν καταλαβαίνω πόσο αστοιχείωτος ήμουνα και νόμιζα ότι θα μπορούσα να κυριεύσω τον κόσμο.
Τώρα κάθε λογικός άνθρωπος θα μου πει γιατί τα γράφω όλα αυτά. Απλά για να δείξω στον κ. Τσιχριτζή που ανορθόδοξα έγινε πρόεδρος της Κορίνθου Παράνομα την παρέδωσε στον Παντελή Μπιτούνη ότι από σήμερα μετρώ τις μέρες που θα βρεθώ ενώπιος ενωπίω στο εφετείο του Ναυπλίου .Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα μπορέσω να αναμετρηθώ με τον πρόεδρο του φορέα του νομού μας στο άθλημα του ποδοσφαίρου.
Πιστεύω ότι μέχρι τότε θα έχει παρουσιάσει στον Κορινθιακό λαό τις οικονομικές του Δηλώσεις και τους οικονομικούς απολογισμούς της ομάδας της Κορίνθου. Για να δούμε αν είχε την δυνατότητα να συντηρεί μια ομάδα με τα έσοδα του . Επίσης αν θα μπορούσε να ΟΙΚΟΔΟΜΉΣΕΙ τον πύργο του στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης.

Μιχάλη Τσιχριτζή 
Ο Νικηφόρος στοιχεία έμαθε να παρουσιάζει και τίποτα άλλο. Να γιατί περιμένω με ανυπομονησία να έρθει η 9 του Δεκέμβρη που επιτέλους θα μπορέσω επίσημα να αποδείξω ότι είσαι ο νεκροθάφτης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου

Αφού τα ιατρικά μηχανήματα που έχουν αγοραστεί με τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού τα αφήσατε να σαπίσουν κάτω από τις εξέδρες.
Βέβαια στείλατε στο Δήμαρχο  το παρακάτω έγγραφο:

Που όμως αυτό το έγγραφο δεν έχει όλως  καμία υπογραφή που όμως μέχρι την δίκη θα φροντίσουμε να βρούμε. Πάντως έχουμε έναν νεκρό ποδοσφαιριστή στην περιοχή αυτή. που είχε στήσει ιατρείο ο αντιπρόεδρος της Ε Π Σ Κορινθίας γνωστό καρδιολόγος Χρήστος Χασικιδής και εσείς το διαλύσατε.
Τριάντα (30) μέρες από σήμερα στο εφετείο Ναυπλίου θα αποδείξουμε ποιος νοιάζεται για τα νιάτα και ποιος για θέσεις.
Δεν πιστεύω να απουσιάσεις από την μάχη αυτή που θα έχει Πανελλήνιο ενδιαφέρον