Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Ουαί υμίν γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί!

Η ανακοίνωσης της ομάδας Κόρινθος 06 




«Πληροφορηθήκαμε την επίθεση προς τον διαιτητή κ. Γιάννη Ρούτση από τον ποδοσφαιριστή του Ηρακλή Ξυλοκάστρου, εκτός γηπέδου, την οποία και καταδικάζουμε.
Τέτοιες ενέργειες δεν επιτρέπονται, δεν προάγουν το ποδόσφαιρο μας και φυσικά δεν εκφράζουν το σωματείο μας. Θα θέλαμε να ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση στον κ. Ρούτση και ευελπιστούμε να μην επαναληφθεί τέτοιο κρούσμα».

Σχολιασμός Νικηφόρου. 
Δεν γνωρίζω ποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση αλλά ένας τρίτος που την διαβάζει βγάζει άνετα το συμπέρασμα ότι αυτός που έδειρε τον διαιτητή είναι δικός σας  φίλαθλος. Ενώ είναι του Ηρακλή Ξυλοκάστρου. Να προσέχετε λοιπόν γιατί να ενοχοποιείτε την ομάδα σας μόνοι σας ενώ δεν είχατε  καμία συμμετοχή αυτό δεν είναι σωστό και μάλλον πρέπει να γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες 
Συμφωνώ μαζί σας ότι αυτές οι ενέργειες δεν επιτρέπονται να γίνονται και τις καταδικάζετε όπως όμως και εγώ είμαι σε θέση να κατηγορήσω εσάς ευθέως γιατί είσαστε μέσα στο σύστημα που δημιούργησε την βία στα γήπεδα της Κορινθίας με την ψήφο σας αλλά και με την ανοχή σας. 
Και επειδή εμένα μου αρέσουν να αναφέρομαι σε γεγονότα και όχι να κατηγορώ αόριστα είμαι υποχρεωμένος να σας υπενθυμίσω τον αγώνα που αναγκαστήκατε να αποχωρίσετε επειδή η ομάδα σας που αποτελείτο τότε από μικρά παιδιά δεν μπορούσε να συνεχίσει επειδή οι παίκτες σας έκλαιγαν όταν έβλεπαν τους γονείς των να δέρνονται από τους "φιλάθλους" της άλλης ομάδας.  Και όλα αυτά τα ξεχάσατε ως διοίκηση και πήγατε και ψηφίσατε τους υποψηφίους που ως διοίκηση ανεχόταν όλα αυτά. 
Και ερχόμαστε και στον περσινό αγώνα που δώσατε  με την ίδια ομάδα. Και σας είχαν αναρτήσει ένα πανό που έγραφε για Λαϊδες Κορίνθιους  και ότι το αισχρό μπορεί να γραφτεί με βάση την Λαϊδα 
Και ενώ ο κανονισμός γράφει κανένας αγώνας δεν μπορεί να γίνει με αναρτημένα πανό που περιέχουν υβριστικά συνθήματα Και  ο αγώνας έγινε χωρίς να κατέβει το πανό. Και έπρεπε να τιμωρηθεί ο παρατηρητής ο διαιτητής και το σωματείο Βέβαια τίποτα από αυτά δεν έγινε  γιατί παρατηρητής  κ. Ιατρού είναι   φίλος του κ. Τσιχριτζή ( ενόρκως το κατέθεσε αυτό  στο δικαστήριο  )
Και η ομάδα η Θύελλα Κ. Διμηνιού  που άμα πλήρωνε τα πρόστιμα θα ήταν σε πολύ δύσκολη θέση 
Μα όπως μας είπε ο κ. Μπίτσιος 14 μήνες είχε παγώσει το πρόστιμο του που έφτανε τα 3.000 ευρώ 
Και μόλις είπε ότι ψήφισε Λαμπρινό ξεπάγωσε . Μα αυτά θα τα βρουν  οι αρμόδιοι που θα καταφύγω. Γιατί τα χρήματα που σημαίνουν αριθμοί έχουν την δική τους ξύλινη γλώσσα.  
Τίποτα δεν κάνατε για να διορθώσετε την κατάσταση  και τώρα έρχεστε να κλάψετε επάνω στο γάλα που έχει χυθεί . Πήρατε μια γεύση από το περσινό πρωτάθλημα. που στο ντέρμπι με το Ζευγολατιό ο κ. πρόεδρος των διαιτητών λόγω κιλών ( που δεν έχει  την δυνατότητα να παρακολουθεί τις φάσεις) σας ακύρωσε δυο καθαρά τέρματα .
Τα σπουδαία όμως έρχονται γιατί έχετε συσσωρευμένη την μήνη αυτών που διοικούν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Αφού είχατε την θρασύτητα να θέλετε  συγχωνευτείτε με την Κόρινθο ( δεν έχει καμία σημασία αν αυτό ήταν μια σοφή κίνηση σωτηρίας της Κορίνθου) Και να θέλετε να πάρετε πρωτάθλημα υπαρχούσης της Κορίνθου Ντροπή σας!!!  

Ανακοίνωσης της ομάδας Ελλάδα Βέλου!!!


"Καταδικάζουμε το μεμονωμένο περιστατικό,  που δεν εκπροσωπεί το Ύφος,  το Ήθος, την Ιστορία  του Συλλόγου μας καθώς και όλους εμάς που υπηρετούμε  τον ερασιτεχνικό αθλητισμό».

Σχολιασμός  Νικηφόρου 

Αν κύριοι της Ελλάδας Βέλου ανοίξετε το λεξικό και πάτε στη λέξη μεμονωμένος θα διαβάσετε ότι σημαίνει αυτός που εντάσσεται σε γενικό κανόνα. Εγώ όμως είμαι υποχρεωμένος να  σας υπενθυμίσω ένα :



 Βέλο   27-11-2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΣ ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ  ήρθε σε έκτακτη συνεδρίαση  το Διοικητικό Συμβούλιο του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ καθώς:Για άλλη μια αγωνιστική σαιζόν γίναμε θεατές στο ίδιο έργο, με διαφορετικούς ηθοποιούς, το ίδιο όμως και χειρότερο τέλος.
Η κακή διαιτησία του σημερινού αγώνα, με αποκορύφωμα το τριών μέτρων οφσάιντ γκολ που σημειώθηκε στο 89ο λεπτό του αγώνα (από τους 500 παρευρισκόμενους στο γήπεδο δεν το είδαν μόνο ο α’ βοηθός κος Ιωάννης Κριτσιώνης και ο διαιτητής κος Παναγιώτης Κακριδής), είναι το τέλος της υπομονής μας.
   Για μια ακόμη φορά, η ομάδα μας πέφτει θύμα διαιτητικών λαθών και όση καλή διάθεση και εάν έχουμε απέναντι στη επιτροπή ορισμού διαιτητών, δεν μπορούμε παρά να υπενθυμίσουμε: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν είναι σύμπτωση.
      Επειδή δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τους κόπους και τις θυσίες του σωματείου μας να σταθεί με αξιοπρέπεια στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία, να προσκρούουν  στις λανθασμένες αποφάσεις “τρίτων”, εφιστούμε την προσοχή των αρμοδίων οι οποίοι, φαίνεται να μη κατάφεραν να εξασφαλίσουν ικανό διαιτητικό τρίο στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, όπως αυτό προκύπτει όχι από την δική μας κρίση αλλά από την κακή εφαρμογή των κανονισμών από τον διαιτητή και τον α΄ βοηθό  τους οποίους η επιτροπή όρισε.
β)Την σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του Σωματείου μας για την Κυριακή  11 Δεκεμβρίου και ώρα 10:30 π.μ. στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Βέλου με θέματα:

·        Λήψη απόφασης για παραίτηση του Σωματείου μας από τα επίσημα πρωταθλήματα και κύπελλο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας
·        Εκλογή Νέων Μελών Διοικητικού Συμβουλίου

          ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Έγραψα τότε στην εφημερίδα μου Νικηφόρου το Ανάγνωσμα χωρίς πρόσχωμεν 

Ο πειθαρχικός κώδικας της ΕΠΟ αναφέρει
Επιβαρυντική μορφή δυσφήμισης αποτελεί η δυσφήμιση της ΚΕΔ ή διαιτητών αγώνα με δημόσιες δυσμενείς κρίσεις . Επιβάλλονται δε από το δικαιοδοτικό όργανο της Ε Π Ο ( εδώ στην ένωση από την πειθαρχική επιτροπή ) οι παρακάτω ποινές.
Α) Επίπληξη με υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων  ( Ανάκληση για να κάνει κάποιος πρέπει να του ζητηθεί και πουθενά δεν διαπιστώσαμε κάποια ενέργεια από το αρμόδιο όργανο της ένωσης. ) Αλλά ούτε και διαβάσαμε καμία ανάκληση.
Και έτσι έχουμε Χρηματική ποινή 150 ευρώ και δυο αγωνιστικές.
Και να μη τολμήσετε  και ισχυριστείτε ότι οι ανακοινώσεις αυτές δεν δυσφημούν το άθλημα γιατί θα έχουμε αυτό γελοιοποίηση και δεν επιτρέπεται τουλάχιστον σε κάποιους που φέρουν αξιώματα. 

Βέβαια η αποχώρησης της ομάδας του Βέλου από το γήπεδο και η πλήρης κάλυψης από τον παρατηρητή τάξεως κ. Γεροβασίλη ( τον Ιαβέρη της νομιμότητας στα γήπεδα) και του διαιτητή Μιχάλη Καρσιώτη που τους γελοιοποίησα στην τηλεόραση αυτά δεν πρέπει να τα θυμούνται αυτοί που έβγαλα την δακρύβρεχτη ανακοίνωση. 

 Αλλά ποιος θα τολμούσε να πειράξει τον κομματάρχη της ένωσης κ. Τριαντάφυλλο 
Αλλά και αυτός που χτύπησε τον νεαρό ποδοσφαιριστή γιατί έκανε το έγκλημα και έβαλε τέρμα στην Ελλάδα Βέλου συνεργάζεται με την ομάδα αφού είναι ο πορτιέρης στο γήπεδο και κόβει τα εισιτήρια. 
Και πάλι είμαι υποχρεωμένος να επαναλάβω τους στοίχους του Κωστή Παλαμά με αυτά που γίνονται για την σωτηρία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου 

Κι έκραζες βραχνά, - το κράξιμό σου
δεν μπορώ να τ’ απολησμονήσω,-
κι έκραζες: «Φωτιά! να κάψω την Παράδεισο!»
κι έκραζες: «Νερό! την Κόλαση να σβήσω!»