Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Βασιλάκη Αστερή βάστα γιατί κάποτε θα σημάνουν οι καμπάνες της δικαίωσης σου

Έτσι χτίζεται κ. Χιου Ντάγκλας η διαιτησία στην χώρα μας που έβγαλε λένε τον Σωκράτη αλλά και τον Εφιάλτη .
Εδώ στην Κορινθία έχουμε έναν διαιτητή που έπρεπε τώρα να διαιτητεύει αγώνες τσαμπιον Λίγκ και να τον καμαρώνουμε. 
Ατύχησε να διαιτητεύει έναν αγώνα που οι μάγκες της ένωσης είχαν θέση υπό την προστασία των μια ομάδα . Που όμως έχασε με ένα πολύ μεγάλο σκορ και θεώρησαν γατοπόδαρο τον Βασίλη Αστερή και δεν τον έβαλαν να διευθύνει αγώνες της ομάδας αυτής μέχρι το τέλος. 
Κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-2015 πάλι έτυχε να σφυρίζει αγώνα ομάδας που οι δυνατοί θέλουν να πάρει πρωτάθλημα και θα το πάρει. 
Ο Βασιλάκης έτυχε να οριστεί και πάλι να σφυρίξει τον πρώτο αγώνα της ομάδας αυτής που οι δυνατοί θέλουν να την βγάλουν πρώτη. 
Και έκανε το έγκλημα να μη σφυρίξει πέναλτι που είδαν ο κ. χοντρόπετσος πρόεδρος και ο Σωτήρας του Π Α Σ Κόρινθος. Και από τότε διευθύνει αγώνες χωρίς καμία σημασία στην Β κατηγορία ελπίζοντας ότι θα αναγκαστεί να τα μαζέψει και να μας αδειάσει την γωνιά. Αλλά που ο Βασιλάκης να τους κάνει την χάρη. Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και με τον καινούργιο νόμο αυτοί που υπηρετούσαν την διαιτησία για να μπορούν να καλύψουν τα έξοδα της λαϊκής θα πάνε σπίτι τους μια και δεν μπορούν να συνεχίσουν αν έχουν συμπληρώσει έξη χρόνια.Εσύ Αντρέα δεν τα έχεις συμπληρώσει αλλά αποδείχτηκες χειρότερος των προκατόχων σου  Κρίμα και σε είχα τόσο ψιλά