Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Μιχάλη Τσιχριτζή: Δεν μπορείς να σκοτώσεις την σκέψη Είναι αθάνατη

Κύριε Τσιχριτζή 

Σεβάστηκα την ονομαστική σας εορτή και δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί σας  Έμαθα όμως ίσως επειδή πήγατε να διασκεδάσετε  το κατηγορώ του Δημήτρη Μπίτσιου ότι κάνατε προσκλήσεις για γεύμα που θα παραθέσετε σε γνωστή ταβέρνα του Σολωμού για την γιορτή σας λέγοντας ότι " ...θα είναι και ο Σκούρτης". Μάλλον πηγαίνετε να το ρίξετε στο αστείο γιατί ο κ. Μπίτσιος σας κατηγορεί ότι χρησιμοποιείτε την δύναμη που σας δίνει ο φορέας του ποδοσφαίρου εναντίον αυτών που σας ασκούν κριτική και δεν σας ακολουθούν.
Επειδή εγώ δεν πηγαίνω στα πανηγύρια αλλά θέλοντας να δείξω ότι δεν είμαι αγενής σας  στέλνω αυτό το δώρο που ίσως να σας χαλάσει την φιέστα. 
Ο Νικηφόρος δεν οχυρώνεται πίσω απ άλλους όπως κάνει η αφεντιά σου. Και περιμένω την 9 Δεκεμβρίου που ως κατηγορούμενος θα έχω την ευτυχία να σας αντιμετωπίσω πρόσωπο με πρόσωπο. Γιατί έχω κάνει είκοσι επτά ( 27) αιτήσεις και αναφορές και δεν έχω πάρει καμία απάντηση. 

Η σιωπή μπορεί να μη κάνει λάθη αλλά δεν αποτελεί προσόν ενός  ηγέτη 


Ο εικονιζόμενος είναι σήμερα πρόεδρος της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας που προέρχεται όμως από πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Κορίνθου που έγινε  πρόεδρος χρησιμοποιώντας τον Τέλη Βελέντζα ως επενδυτή που δεν είχε μαντήλι να σκουπίσει το δάκρυ του που προήρχετο από την φτώχεια που . Και αυτό το γνώριζε ο κ. Τσιχριτζής αλλά ήθελε να εξουδετερώσει τον Σωτήρη Γρανιτσιώτη έναν ανιδιοτελή φίλο της Κορίνθου που είχε καταθέσει στον κ. Σπύρο Νίκα μια επιταγή 100.000 ευρώ για τα πρώτα έξοδα της ομάδας αν γινόταν πρόεδρος .
Ένα λοιπόν το κρατούμενο και μάλιστα με ατράνταχτα στοιχεία. Ο κ. Τσιχριτζής παρουσίασε πέτσινο επενδυτή και πήρε την προεδρία. αφού νίκησε τον Αλέξη Κούγια που δεν είχε καταθέσει αυτός επιταγή. Ναι ο Αλέξης ο Κούγιας είναι το ίδιο πρόσωπο με αυτό που του είπε ο κ. Τσιχριτζής Αλέξη καλωσόρισες στο σπίτι σου από το οποίο τον είχε διώξει ο ίδιος. Και εννοούσε την ομάδα της Κορίνθου.
Είναι ο βασικός μάρτυρας εναντίον μου στην δίκη που θα γίνει κατ έφεση στο Ναύπλιο αφού στην πρωτόδικη καταδικάστηκα ερήμην 12 μήνες φυλακή.
Και εκεί ο Μιχάλης Τσιχριτζής κατέθεσε:

Μιχάλης Τσιχριτζής
1--Μετά το τέλος της εκλογικής διαδικασίας η κ. Λουτράρη ακύρωσε κάποιο ψηφοδέλτιο προπηλακίστηκε λεκτικά και με κτυπήματα Δεν ξέρω γιατί ήταν 30-40 άτομα μέσα Ήταν κάτι το φοβερό Στην επαναληπτική διαδικασία υπήρχαν μόνο οι εκπρόσωποι και ο δικηγόρος της άλλης πλευράς. Εγώ είχα πει στην πρωτοδίκη μήπως να φωνάξουμε την αστυνομία Κοντά σε μένα ήταν ο Ιατρού. Έκανε κίνηση για να απωθήσει την ένταση λέγοντας τι κάνετε ;τι κάνετε; Οι δυο συνδυασμοί ήταν πολύ κοντά αριθμητικά Ήταν επίθεση Ο Ιατρού προσπάθησε να την προστατέψει ήταν μόνος του Δεν είχε κανέναν μαζί του Ήταν φίλα προσκείμενος στο δικό μου συνδυασμό.

Σχολιασμός Νικηφόρου 
Το άρθρο 20 του καταστατικού ορίζει:
1--Η γενική συνέλευση αποτελείται από το σύνολο των μελών της Ε Π Σ Κορινθίας .
2--Στη Γ Σ συμμετέχουν τα μέλη του Δ Σ και της εξελεγκτικής επιτροπής με δικαίωμα λόγου και όχι ψήφου.
 Κύριε Τσιχριτζή μπορείτε να μας πείτε υπό ποία ιδιότητα ήταν δίπλα σας ο κ. Ιατρού; Γιατί ούτε μέλος  του Δ Σ ούτε μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής ήταν
Και εγώ στην μοναδική επιστολή που δημοσίευσα στην εφημερίδα Πρωινή και όχι έστειλα στον Αστυνομικό Διευθυντή έγγραφα "

Προς τον κ. Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας.

Κύριε Διευθυντά
Οι ποδοσφαιρικές ομάδες του νομού μας ,μαζευτήκανε στο εργατικό κέντρο  για την εκλογή της νέας διοίκησης, που φέρει τον τίτλο Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κορινθίας . Βέβαια τα σωματεία που έλαβαν μέρος στην ψηφοφορία, ήταν εξήντα εννέα (69), αλλά αν υπολογίσουμε ότι κατά μέσω όρο  έχουν στη δύναμη τους τριάντα (30)  παίκτες ,  μας κάνουν 2070 νέους ,που οι παράγοντες αυτοί τους κρατάνε μακριά από πολλά  στέκια, που είναι για σας ο μόνιμος πονοκέφαλος.
Σας έδωσα μια εικόνα, τι έγινε την περασμένη Δευτέρα , την πρώτη του μήνα Ιουλίου, στο εργατικό κέντρο.
Εκεί λοιπόν γενικός κουμανταδόρος, σε θέματα που είχαν σχέση με την τάξη, την είχε κάποιος νεαρός κύριος με ένα κίτρινο μπλουζάκι,  που λόγω σωματειακών προτιμήσεων το παρατήρησα. Έβλεπε ότι ο νεαρός κύριος είχε άμεση επαφή με τον κ. Τσιχριτζή,  πρόεδρο της Ένωσης και έγκριτο δικηγόρο του νομού μας, γιατί σε τακτά χρονικά διαστήματα του έλεγε κάτι στο αυτί του. Και όλα πήγαιναν πολύ καλά , μέχρι που τις πρώτες πρωινές ώρες ξέσπασε ένας καυγάς, με έναν παράγοντας του ποδοσφαίρου και του ανθρώπου που φορούσε το κίτρινο μπλουζάκι.
Και σε βοήθεια του έτρεξαν κάτι κύριοι , που διέφεραν από τους άλλους ανθρώπους. Βέβαια το επεισόδιο έληξε χωρίς να τραυματιστεί κανένας.
Και τότε έμαθα, ότι ο φέρων το κίτρινο μπλουζάκι ,είναι αστυνομικός υπάλληλος  και υπηρετεί  υπό τας διαταγάς σας.   Επίσης είναι μέλος της ανακριτικής επιτροπής της ένωσης και ονομάζεται  Θανάσης Ιατρού.
Και το δικό μου ερώτημα είναι ένα Ένας αστυνομικός υπάλληλος, μπορεί να δημιουργεί φασαρίες  και μάλιστα εκτελώντας  καθήκοντα που δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμα του;  

Και εδώ θέλω να αναφέρω κάτι που με προβλημάτισε ως άνθρωπο,  που νοιάζεται για το καλό αυτού του τόπου και θέτει τον ίδιο τον εαυτό σε πολλούς κινδύνους γιατί έμαθε ανιδιοτελώς να υπηρετεί την ενημέρωση». 

Από αυτά που  γράφω θέλω να μου πείτε   κ Τσιχριτζής   κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια; Αφού η  κατάθεσης σας πλήρως με δικαιώνει. 
Καταθέσατε "Κοντά σε μένα ήταν ο Ιατρού" Επομένως βάσει του καταστατικού η παρουσία του ήταν παράνομη Τον είχατε όπως εκ των υστέρων αποδείχτηκε ως  σωματοφύλακα.Γιατί άλλη ιδιότητα δεν μπορεί να είχε 
Η κ. Λουτράρη πρωτοδίκης  -- γνωστή του κ. Ιατρού όπως ο ίδιος καταθέτει-δεν ακύρωσε κάποιο ψηφοδέλτιο αλλά τρία( 3) και όλα από την αντίθετη παράταξη.  Και δεν ζητάμε την γνώμη της κ. πρωτοδίκης αλλά μόνος σας καλείτε την αστυνομία και έχετε την ευχέρεια αφού σωματοφύλακας σας είναι και  αρχιφύλακας  που με ένα τηλεφώνημα  θα ερχόντουσαν οι συνάδελφοι του αφού αυτός εκεί δεν ήταν αστυνομικός αλλά ιδιωτικός σωματοφύλακας. 
Θα μπορούσε όμως να πει ότι από την στιγμή αυτή που κινδυνεύει η κ. πρωτοδίκης --που είναι και γνωστή του --κάνω χρήση της ιδιότητας μου και όποιος κουνηθεί τον συλλαμβάνω. 
Τίποτα απ όλα αυτά δεν έγιναν γιατί αυτά που καταθέτει ο κ. Τσιχριτζής είναι αποκυήματα της φαντασίας του. Ο κ. Ιατρού τα έβαλε με τον κ. Πρωτόπαπα και επιχείρησε να τον χτυπήσει .
Και όλα αυτά έγιναν σε απόσταση τριάντα και μέτρων από την έδρα που καθόταν η κ. Πρωτοδίκης. Την ώρα που έτρεξε ο κ. Ιατρού εναντίον του κ. Πρωτόπαπα τον συνόδευαν και δυο μπράβοι. Την ύπαρξη των την βεβαιώνει ο κ. Μπίτσιος πρόεδρος του Ατρομήτου Χιλιομοδίου τότε  σε συνέντευξη που μου έδωσε. 
Λέγοντας ότι και το 2009 και το 2013 υπήρχαν μπράβοι. Με μια μικρή διαφορά Το 2009 κάθισαν έξω από το εργατικό κέντρο το 2013 μπήκαν μέσα. 
Την επαύριο ο κ. Πρωτόπαπας πήγε στο Αστυνομικό τμήμα και διαμαρτυρήθηκε στον διοικητή του κ. Ιατρού ο οποίος τον ρώτησε αν θέλει  την ποινική του δίωξη και ο κ. Πρωτόπαπας του είπε όχι αλλά να του βάλετε μυαλό. 
Κύριε Τσιχριτζή που είσαστε και νομικός ποιες είναι οι δικές σας παραστάσεις στα αρμόδια όργανα. Και αν έκανε καμία αναφορά η κ. πρωτοδίκης

Μιχάλης Τσιχριτζής
Και εγώ θα μπορούσα να κάνω μήνυση Άλλο να ασκεί κριτική και άλλο να συκοφαντεί. 


 Σχολιασμός Νικηφόρου 
Κριτική σημαίνει ο εντοπισμός των θετικών και αρνητικών στοιχείων Η τεκμηριωμένη αξιολόγηση ενός έργου και των συντελεστών του η θετική ή αρνητική αποτίμηση του με βάση συγκεκριμένα κριτήρια.  
Συκοφάντηση σημαίνει  η εσκεμμένη διατύπωση ή διάδοση ψευδών κατηγοριών  

Μόνος σας δέχεστε ότι είχατε δίπλα σας τον κ. Ιατρού όχι με την ιδιότητα του αστυνομικού αλλά του φίλου. Και ερωτώ είχατε αυτό το δικαίωμα ως πρόεδρος της γενικής συνέλευσης και από που βγαίνει αυτό.να έχετε δίπλα σας έναν αρχιφύλακα όχι με την ιδιότητα του αστυνομικού αλλά του ΣΩΜΑΤΟΦΎΛΑΚΑ γιατί άλλη δικαιολογία δεν χωρεί.
Το ότι μαζί με τον σωματοφύλακα - αρχιφύλακα χρησιμοποιήσατε και μπράβους βγαίνει και από την συνέντευξη του Δημήτρη Μπίτσιου και από μια επιστολή που έστειλε προς όλα τα σωματεία ο επί 35 χρόνια πρόεδρος της Ένωσης Σπύρος Νίκας και αφορά την Συνέλευση του 2009. 










Έχουμε εδώ επίσημη καταγγελία από έναν άνθρωπο που λάμπρυνε την θέση αυτή τριάντα πέντε ( 35) ολόκληρα χρόνια  ότι υπήρχαν τραμπούκοι το 2009
Και δήλωση του κ. Λαμπρινού  που λέειΕυτυχώς που ήταν τα κανάλια, για να μάθουν  και οι εκτός του ποδοσφαίρου πολίτες,  ότι ποτέ ο πολιτισμός δεν μπορεί να ηττηθεί από κινήσεις κάποιων , που νομίζουν  ότι μπορούν να κάνουν και να λένε ότι θέλουν.
Οι παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αποδοκίμασαν την στασιμότητα και ήρθαν κοντά στην Διαφάνεια στη Δημιουργία και στην Ισότητα.  Και υποσχόμεθα. ότι στο μέλλων δεν θα ξαναζήσουν τις σκηνές που προσβάλουν  τον πολιτισμό μας. 
Και είμαι βέβαιος επαναλαμβάνω ότι δεν θα έκανε απολύτως τίποτα αν δεν ήταν οι μπράβοι μέσα στην αίθουσα που στη βοήθεια τους στηριζότανε
Και οι κομματάρχες σου διαιτητές έγιναν οι δυο Γιωργάρας  και Δημητράκης μεγάλοι και τρανοί. Και δικαιολογημένα  αφού η προσφορά τους για την εκλογή ήταν πολύ μεγάλη . Και δικαιολογούνται πλήρως τα λόγια του Σπύρου Νίκα "...νεόκοποι παράγοντες που την ιδιότητα τους την έκαναν επάγγελμα "  Και μάλλον πρέπει να αναφέρεται στους κυρίου Δούρου και Γκρούτση . Που αν τολμούν ας μας ανακοινώσουν τα έσοδα τους από το επάγγελμα του μη εν ενεργεία διαιτητή.
Γιατί όταν οι προνομιούχοι Έλληνες ζουν με 500 ευρώ τον μήνα και τα νούμερα  των αμοιβών που ακούγονται για τα μέλη της Κ Ε Δ φτάνουν σε τεράστια ύψη τότε το επάγγελμα του μη εν ενεργεία διαιτητή είναι προνομιούχο.

Κύριε Τσιχριτζή
Σε κατηγορώ ευθέως ότι αν και γνώριζες ότι ο Καφαντάρης ήταν τιμωρημένος τον χρησιμοποίησες  για να μηδενιστεί η ομάδα . Και αν προπονητής ήταν ο Παναγιώτης Τζαναβάρας  αυτό το κόλπο δεν θα έπιανε και γι αυτό  τον έδιωξες  χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Και απομάκρυνες  και τον Τσέροβιτς για  να χάσει και άλλους βαθμούς η ομάδα
Προσωπικά κ. Τσιχριτζή στοιχεία εγώ παρουσιάζω που κανένας δεν μπορεί να τα διαψεύσει, Και αν μεν αυτά δεν είναι αληθινά τότε διαπράττω το αδίκημα της συκοφαντίας και περιμένω να με οδηγήσετε στην δικαιοσύνη για να βγουν όλα στο φως Επιτέλους για να δούμε αυτούς που γράφουν αλήθειες και αυτοί που κρύβονται πίσω από τα ψέματα.
Και εδώ θα ήθελα κ. πρόεδρε της Κορίνθου να μας παρουσιάσετε ως δημόσιο πρόσωπο που είσαστε  τις φορολογικές σας δηλώσεις τους οικονομικούς απολογισμούς της ομάδας και τα περιουσιακά σας στοιχεία  που τότε αποκτήσατε. Και αν μέσα σε δεκαπέντε μέρες δεν τα δημοσιοποιήσετε θα αναφερθώ και στον αθλητικό εισαγγελέα αλλά και στο ΣΔΟΕ.
Ο Νικηφόρος κάνει ένα πόλεμο με στοιχεία και όχι με φαντασιώσεις.

Μιχάλης Τσιχριτζής
Πλέον κάνει επιστολές στον Αστυνομικό Διευθυντή Απειλεί

 Σχολιασμός Νικηφόρου 
Είσαστε υποχρεωμένος κ. Τσιχριτζή να μας παρουσιάσετε πόσες επιστολές έστειλα στον κ. Αστυνομικό διευθυντή γιατί εγώ γνωρίζω ότι δεν έστειλα καμία εκτός από αυτή που δημοσίευσα και η οποία λέγεται ανοικτή επιστολή μέσω εφημερίδας. Και για την οποία μου είπε ο κ. Αστυνομικός διευθυντής ότι δεν την γνωρίζει τίποτα από το περιεχόμενο της  γιατί δεν διαβάζει εφημερίδες.
Απειλή σημαίνει άσκηση ψυχολογικής βίας σε κάποιον με σκοπό τον εξαναγκασμό του σε πράξεις ή παραλείψεις 
Επειδή είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και πιστεύω στις αρχές της δημοκρατίας πρέπει να μου παρουσιάσετε του είδος της απειλής που έκανα. Την οποία κατηγορία την θεωρώ μειωτική για το άτομο μου Και αν δεν μου παρουσιάσετε στοιχεία θα είσαστε ένας άθλιος συκοφάντης.

Μιχάλης Τσιχριτζής
Την αλήθεια  μπορούσε να μάθει αν ήθελε ο Σκούρτης Δεν ζήτησα να αποκατασταθώ  ηθικά με δημοσίευμα Ήρθα εδώ γιατί διασύρεται αδίκως ένας άνθρωπος Προέρχεται από μια γνωστή οικογένεια .Έφυγε εξ αιτίας της κριτικής Προσπάθησε να τον βλάψει στην υπηρεσία του.

Σχολιασμός Νικηφόρου
Μα κ. Τσιχριτζή όπως κατάλαβα πρέπει να με περνάτε για άτομο με μειωμένη διανοητική ικανότητα.
Γιατί μου λέτε να ρωτήσω για να μάθω για την αλήθεια αφού ήμουνα παρών στα επεισόδια που έγιναν. Τώρα γιατί δεν ζητήσατε εσείς να αποκατασταθείτε και βάλατε τον φίλο σας αυτά θα τα πούμε στο Εφετείο του Ναυπλίου που πιστεύω ότι θα δώσετε το βροντερό μπαρών σας. Έχετε καταθέσει ότι ο κ. Ιατρού λόγω των δημοσιευμάτων μου έφυγε αλλά από  που και που  πήγε προσωπικά δεν το γνωρίζω. Και επίσης είσαστε υποχρεωμένος να αποδείξετε που ήθελα να τον βλάψω στην υπηρεσία του όταν ο  διευθυντής δήλωσε σε μένα ότι δεν γνωρίζει τίποτα με το συμβάν γιατί δεν διαβάζει εφημερίδες.  Και αυτή η κατάθεσης έγινε από δικηγόρο για να βλάψει εμένα αφού από την αρχή μέχρι το τέλος ΔΟΛΟΦΟΝΕΊ την αλήθεια.
Κάποιος ανώνυμος είχε γράψει επάνω σε έναν τοίχο:  
" ...ο άνθρωπος που χαμογελά όταν όλα πάνε στραβά έχει σκεφτεί κάποιον να ρίξει το φταίξιμο"