Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον φαύλο Σπάθα και γελοιοποίησε το σύστημα




Αν αυτά τα παιδιά παρανομήσουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους ποιος από εσάς θα τολμήσει να τα τιμωρήσει;


Κύριε υπουργέ του αθλητισμού δίπλα στο δικό σου νομό είναι ο νομός Αρκαδίας. Και εκεί μέσα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου που φέρει το όνομα του Θόδωρου Κολοκοτρώνη έγινε ένα ποδοσφαιρικό έγκλημα.
Ένας διαιτητής με δυο συνεργάτες του δεν δολοφόνησαν τον Αστέρα Τριπόλεως Γιατί και αυτοί που διοικούν την ομάδα της Αρκαδίας δούλοι του συστήματος είναι Το έγκλημα έγινε σε βάρος των μικρών παιδιών που ήταν καρφωμένα στις τηλεοράσεις και έβλεπαν αυτή την παρωδία που έγινε τραγωδία. Και τους έβαλαν μέσα τους ο διαιτητής και οι συνεργάτες του την ατιμωρησία από την μια και από την άλλη την άδικη τιμωρία.Και επίσης οι κανονισμοί που τους διδάσκουν οι δάσκαλοι --προπονητές των εφαρμόζονται διαφορετικά .Αυτό είναι το έγκλημα
Από εσάς κ. Υπουργέ δεν περιμένω απολύτως τίποτα γιατί είμαι βέβαιος ότι δεν πρέπει να γνωρίζετε ότι είσαστε υπουργός και μάλλον πρέπει να έχετε μείνει γραμματικός του Κώστα Καραμανλή του νεότερου
Σύντροφε Αλέξη όταν έρθει ένας συναγωνιστής σου του 15μελούς που έχει μείνει ανώνυμος πλην όμως βοήθησε για να φτάσεις μέχρι την πόρτα του πρωθυπουργού και περιμένουν πολλοί ότι θα την ανοίξεις.για να μπεις και σε ρωτήσει " ...καλά δεν βλέπεις όλα αυτά που γίνονται στο ποδόσφαιρο και δεν βγάζεις λέξη από το στόμα σου ;
Αν του πεις ότι συνεργαστήκαμε στις εκλογές της περιφέρειας Αττικής  και του Δήμου του Πειραιά και δεσμεύομαι Γιατί άλλη δικαιολογία δεν χωρεί επειδή κινδυνεύεις να εκτεθείς.






Αυτούς δεν τους έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός γιατί είναι μέλη ενός συστήματος και είμαι βέβαιος ότι όλα αυτά που σήμερα γίνονται θα τα αποδοκιμάζουν οι πατριάρχες του Ολυμπιακού 


Κύριε Πρόεδρε του σημερινού Ολυμπιακού.

 Δεν είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού αυτό όμως δεν με εμπόδισε να αισθανθώ εθνική υπερηφάνεια όταν ο Ολυμπιακός κέρδισε τις πρωταθλήτριες ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας. 
Και αηδία όταν έβλεπα τρία φοβισμένα ανθρωπάκια να παρανομούν και μαζί να αγωνιούν γιατί η ομάδα του Ολυμπιακού δεν μπορούσε να βάλει τέρμα. 
Είμαι βέβαιος ότι αν πηγαίνατε στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους λέγατε " ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να γελοιοποιείτε την ομάδα του Ολυμπιακού" θα είχατε την αποδοχή όλων των Ελλήνων. Και θα είσαστε δίπλα σε όλα τα θρυλικά ονόματα που έχουν γράψει την  ιστορία της ομάδας που ακούει στο όνομα θρύλος που σημαίνει Σύμφωνα με τον καθηγητή Δημ.Λουκάτο: "Παράδόσεις ή θρύλοι λέγονται οι φανταστικές διηγήσεις που πλάθει ο λαός με βάση τις δοξασίες για ορισμένους τόπους και όντα, και που τις πιστεύει για αληθινές." Κατά τον καθηγητή κλασσικής φιλολογίας Φάνη Κακριδή ο θρύλος αντιδιαστέλλεται από τον μύθο.
Αν συνεχίσετε έτσι είμαι βέβαιος όσες και επιτυχίες και να έχετε και πρωταθλήτρια Ευρώπης να αναδείξετε την ομάδα σας οι διάφοροι που αντλούν λάμψη αφού είναι ετερόφωτα με τις πράξεις των και κυρίως με τις παραλείψεις των θα σας σβήσουν από το βιβλίο ιστορίας του Ολυμπιακού 
Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την προσφορά σας στο ποδόσφαιρο για τους αγώνες όμως του εξωτερικού. Γιατί όπως έλεγε και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής " έξω πάμε καλά" 
Πρέπει κ. πρόεδρε να πείτε στους ποδοσφαιριστές σας ότι το Αγρίνιο και η Τρίπολης δεν είναι ποδοσφαιρικά ανύπαρκτες πόλεις  και νομίζουν ότι  μπορούν χωρίς να ιδρώσουν την φανέλα τους να νικήσουν. 
Ο Αστέρας με δέκα παίκτες και με ένα διαιτητή και δυο επόπτες εχθρικα απέναντι τους έδωσαν ένα καλό μάθημα Εύχομαι να δίδαξε στους παίκτες σας αλλά και σε σας κ. πρόεδρε ότι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους είμαστε όλοι ίσοι. 

Να διαγραφούν αμέσως οι...
Διαιτητής Σπάθας Ηλίας 
Επόπτες: Σωτηρόπουλος Χρήστος --Κοντιζάς Ιωάννης
γιατί μόλυναν  την ατμόσφαιρα διαιτητικά  ολόκληρης της Ελλάδος. 
Αλλά ποιος θα κάνει αυτή την γενναία πράξη;
Και το τραγικό να θεωρείται γενναίος όποιος το δίκαιο υπηρετεί στο ποδόσφαιρο!!!